Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
un kas roli ar to bija domats? paskaidrosi?
4.janvāris 2009, 20:21 | links

Vissliktākais ir tad kad cilvēciņam nav prātiņa, tad viņš sāk meklēt dupsim otru caurumu ....
4.janvāris 2009, 20:19 | links

nu par tirgu visp nav verts runaat
sis vairak bija parmetums tiem kuri parmet ka kads panjem dazas atlautaas lidakas vai kko tadu bet tai pasa laika pasi ziemaa stiep majas visu ko noteikumi ljauj un veel vasara spiningojopt suudzas ka asari nenem
4.janvāris 2009, 20:18 | links

Varu nedaudz piekrist tev agaigars,bet es netaisos ataisnoties ka nesu mājās 5kg, man ir ko rīt, bet maniem tuviniekiem ir kā ir, tas ir viens, bet ja gribi lai tev kārtīgi paliek apdūšu slikti, apmeklē Centrāltirgu.
4.janvāris 2009, 20:06 | links

un es domaju ka es vbisa cl vienigais taa domaju bet iskataas ka veseli 3:)
4.janvāris 2009, 20:06 | links

Nu te Aigaram jāpiekrīt!
4.janvāris 2009, 20:01 | links

skatoties bildes te cl slikti paliek redzot cik tonnas jus tos nabaga asarus stiepat majas! vai tiesaam visi pie bada esat ka katru dienu janoker tie 5kg un javara zupa? vaitad nevar arii zupu varit no kartupeljiem un citiem darzenjiem obligaati vajag uudenjus izsmelt tuksus? tie par kuriem runaju ir tie pasi kas vasaraa kunkst ka kaads panjem karpu vai lidaku uz majam bet laikam jau tas mazais asaritis nav nekas un tos var nemt cik grib ja? noteikti tagad daudzi smiesies par mani kapec es ta raxtu kas tad asaris taa jau nav zivs taas ir uzkodas! bet kaapeec jums ziemaa ir taa jaavelk asari visi ko nokjerat tos jus panemat un tad macat citus tik gudri ka slikti paliek
veci padomajat tac! vaitad karpa liidaka zandarts vai kas cits ir ar kko paraks par asari varbuut ar speeku bet asari neaug tik lieli un tapec jau nav visi sikie asari jaapeed arii vinji musu upees un ezeros i vajadziigi
pirms paarpetat citiem ka vins ir noslakteejis piemeram 5as meera liidakas padomajiet pasi ko jus darat jus katraa copes mreizee ziema savaca visu ko noteikumi atlauj!! fuuuu veči!!!
4.janvāris 2009, 19:07 | links

vienmēr laipni:)
4.janvāris 2009, 16:34 | links

Paldies kolēģi!!!!!!!!! :)
4.janvāris 2009, 16:30 | links

mannā arī vari likt
4.janvāris 2009, 16:22 | links

jā. tā viņi nesalīp kopā un ir ko baroties viņiem. un kādā vēsākā vietā gan, bet leduskapī nē.
4.janvāris 2009, 14:58 | links

Varbūt ledusskapī???????
4.janvāris 2009, 14:55 | links

Miltos,tu nopietni????
4.janvāris 2009, 14:55 | links

miltos un nelielā kārbiņā. laba un pārbaudīta metode.
4.janvāris 2009, 14:44 | links

Nu kungi viens jautājums kā vislabāk uzglabāt vībotņu tārpiņus?????????????
4.janvāris 2009, 14:36 | links

itkā nē, jo 7cm ir:)
4.janvāris 2009, 12:48 | links

va ta nav taka biku pa plānu vēl!!!!!!!!
4.janvāris 2009, 12:47 | links

jā.
3.janvāris 2009, 21:58 | links

vai tad ir ledus?
3.janvāris 2009, 21:07 | links

nu ko rīt uz ventas pirmo ledu copē:)
3.janvāris 2009, 21:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager