ir tada lieta, ka ezeri! ja es dzivotu, tur ta es jau sen butu atradis vietu, kur var normali pamakshkeret. noperc karti un atrodi kadu mazu meza ezerinu, tiesa, tur tagad cope bus shvaka..
kooooo kur tu redzi ka es teicu rajona???? nu ja teic tad parteicos!! mana pagastaa ir tagad biezaakais ledus 4cm uz diikjiem un pljavaam un pasnavnieks nesmu uz upes neliidiisu uz 3cm ledus un uz ezeriem neiesu ja kadam interese kapec lai prasa persooniigi :)
Kad kaut ko gribi irgādāties ebay, skaties atsauksmes par pārdevēju, labajā maliņā jāmeklē, to man arī ieteica darīt pēc vienas iegrāpšānās, bet viss labāk ir pašam divreiz gadā aizšaut uz Vāciju un visu iepirkt, ko sirds kāro, iesaku nebraukt uz pilsētām iepirkties, bet gar autobāņiem ir iepirkšanās centri, tur ir tāda maļina:))
katrai savi plusi un mīnusi.glabāšana,pārvadāšana.ņemot vērā to ka pēdējos gadus spiningošanas sezona ir ilgāka ,tad nāksies bušenieci tāpat vedāt uz jumta,jo stīvu būs grūti salocīt.gaumes lieta,kura būs jāizlemj vien pašam.
Ir daudz viedokļu par gumijnieci un stiklaškiedru, man draugs rudenī uzplēsa buchinieci, stulbi uzplēsa uz stikla pudeles, ir jau stiklašķiedrenes ar plakano dibenu, patiesībā gaumes lieta, es izdarīju izvēli uz stiklašķieru.
protams ka saplest var visu, bet stiklašķieru vismaz nav jauztraucas par saplēstām pudelēm.
Par droshumu ar var striideeties,jo piemeeram Burtniekaa ja peekshni uznaak lielaaks vilnis shaubos vai tev buus droshiibas sajuuta,taadaa videejaa stiklenee.Esmu traapiijis ar stkleni taadaa pretiigaa vilnii,nu,sajuutas nav no taam labaakaam..
Un runaajot par gumijnieceem-tagad izmantojamie laivu matreali ir saliidzinoshi droshi un mazaak iespeejas laivu caurdurt uz uudenjiem.