nu ja pa labu atieksmi, ta tu sanemsi pa briivu to melno laivu ko tavs bracka gribeeja nemt+ ar shuveem, ielaapiem un deela seedekli ;)
tas ar pa labu atieksmi ;)
andz nejau 30 novembri bet oktobri un tad jau es saubos vai kkas njems labi ja katrs kadas 5-10 dabus a ja brauktu piem oktobra pasa sakuma ta butu izcili vai ari oktobra otraja ned
andza gredzenus nopirku tev vajadzetu pakatities vai čaula nav atrr švīkām!!!!!!! ja kas to ar var jaunu nopirkt !!!! ja vari galvu aived noslipet 0.5 mm lai kompresija lielaka
paga vai ta novembrii nav 30 dienas? ev paga ne, ta man vaaradiena! tas slikti beigsies! pagaajusho reiz manaa dzimshanas dienaa daziem beidzaas ar atminas zudumiem!
kur viena liidaka ir paneemusi otru ir labi ja 1:10 gadiijumu! agraak nebija taas zivis taa sakostas! spriezu peec abulas un citiem ezeriem un upeem! taas uudeles vienkaarshi ir savairojushaas, bet medniekiem iipasha intrese pa vinaam nav un vini iet vinas mediit tikai piespiedu kaartaa!
labi ta nav ko cakareties jauzraxta lai isi redz! nu dazi jau zin! ka es rikoju nelielu pasakuminju butiis! cope notiktu visu nakti tikai kur pec tam tas kravas liktu ?!
kadu daumu jus iesakat sakuma bja doma par 2 3 4 vai 9 10 11 oktobri bet ta ka tad bus burtnieks tad jaatliek velak piem 24 25 26 vai 31 1 2
ko sakat?
ir ari kempings vieta saucas liepene tas ir dazi km no staldzenes kur jus jau dazi bijat!