Pravietis [08.05.20]: Elvism ieliktajai sistēmai noteikti ir kāda jēga un fiška uz dzīvo ēsmu! Pludiņš 1.5 metri pavadā, tālāk pavadiņa ar maili. Viss saprotams un noteikti strādā!Es jau nesaku, ka uzspied! Tikai gribēju izprast Tavas ieliktās vizualizētās un aprakstītās sistēmas funkcionalitāti copejot uz dzīvo. Tur Tu rakstīji, ka nepieciešamības gadījumā uz Āķa vēl uzliec putuplasta lodīti!
Par pravieša ielikto sistēmu gan nav skaidrs, kādu jēdzīgu funkciju tur pilda tas šampanieša korķis 10cm no svina. Tā pavadiņa korķa galā būs tos 10 cm no grunts, bet pavada tā pat ar visu maili būs pie pašas grunts. Un putuplasta granula to maili toč augšā necels. Kamēr tā maile dzīvīga, tikmēr viņa tur peldēs bez visa putuplasta. Ja tā būtu sistēma baltajai zivij, kā es sākotnēji nodomāju, tad vēl izskatītos daudz maz ticami. Lai gan arī, nafig to korķi. Uzģērb uz āķa to putuplasta granulu, galā tārpiņu un viss notiek bez visa korķa.
nelietotaajs, 8.maijs 2020, 20:26
Savas sistēmas es izgatavoju pirms copes un nolīdzsvaroju 200 litru mucā ar ūdeni, tādēļ man nav jāzīlē copes laikā, kas notiek apakšā pie grunts. Es taču Tev neko neuzspiežu. Ja uzskati, ka necels tad, lai paliek pa tavam. Šīs man ir palīgsistēmas, tad kad plēsējs aplencis iebaroto vietu, sēž zālēs, kuļ ūdeni un atbaida balto zivi.
Ja tur uzliek maili (vienalga cik mazu vai lielu), ko tā putuplasta lodīte uz āķa tur palīdz? Āķis uz maili ar noteikti, ka nav mazāks par 6-8#, un arī kaut ko sver.
Bez strīda, vienkārši gribēju saprast, kā var efektīvi strādāt šāda sistēma uz dzīvo! Funkcionalitāti neredzu.
Uz balto zivi, teorētiski jā.
8.maijs 2020, 21:06 | links