JermaX [10.03.19]: Sveiki . Interesē , kur pērkat eļļas spolei ? Ali vai LV veikalos ar pieejamas ?Lielirbes1 , ssā arī ir.
P.s vajadzēs savu procentu veikalam par reklāmu paprasīt. :)
10.marts 2019, 21:16 | links
JermaX [10.03.19]: Sveiki . Interesē , kur pērkat eļļas spolei ? Ali vai LV veikalos ar pieejamas ?Lielirbes1 , ssā arī ir.
Kaskadieris [10.03.19]: Vai kāds varētu ieteikt pirmo multu iesācējam priekš pludiņa straumē?Ss kā šo to var atrast. Pats vienu lēto ķīnieti(40€) ziemai pajēmu. Pamēģināju pamētāt 8gr mānekli bez āķiem-ir OK. Tik bremzīti bij jāpieregulē.
Ne pārāk dārgu, lai saprastu kas ir kas, un vai rokas aug no iedomātās pareizās vietas. Varbūt kādam ir kas neizmantojamos krājumos?
Kurā lapā kaut cik precīzu laika prognozi Peipusam var apskatīt ? Izņemot windguru.
robs, 8.marts 2019, 14:48
Āķīgs jautājums gudrajiem . Vai karstās pistoles līme - tā kas ir stienīšos ir kā elektroizolācijas materiāls vai nav ? Platīti kurā ienāk 220v ,iziet 12v pielīmēju ar viņu - sprādziens nebij . Ta jau laikam tā līme darbojas kā izolācija ,vai tomēr gaidīt jobienu ? No elektrības saprotu tikai tik daudz kā vadus savienot .
Bralitis, 7.marts 2019, 20:45
Āķīgs jautājums gudrajiem . Vai karstās pistoles līme - tā kas ir stienīšos ir kā elektroizolācijas materiāls vai nav ? Platīti kurā ienāk 220v ,iziet 12v pielīmēju ar viņu - sprādziens nebij . Ta jau laikam tā līme darbojas kā izolācija ,vai tomēr gaidīt jobienu ? No elektrības saprotu tikai tik daudz kā vadus savienot .
Bralitis, 7.marts 2019, 20:45
Mc-plikis [06.03.19]: Ko jus domajat par RS,jo vakar braucot no darba man uzlika sodu 30€ ar visiem mentiem! Kaut ar es vnk biju nesen iekapis un nepaspeju nopikstinat bileti,bet tiem vis pohKaut ko fleitē.
Ko jus domajat par RS,jo vakar braucot no darba man uzlika sodu 30€ ar visiem mentiem! Kaut ar es vnk biju nesen iekapis un nepaspeju nopikstinat bileti,bet tiem vis poh
Mc-plikis, 6.marts 2019, 08:25