Sveiki copmani. Tads jautajums. Vai sudalu ezera var braukt ar benzina motoru??
27.jūnijs 2018, 07:33 | links
Ļoti interesē vai kaut kur internetā var atrast Normunda Grabovska raidījumus priekš kanāla Ohota i Ribalka? Tā kā mainīšu tv no viasat uz lattelecom, tad šo kanālu vairs nebūs iespēja redzēt.
belijs23, 26.jūnijs 2018, 07:46
Mani bieži pārsteidz gan šeit gan arī FB lapās, ka nez kādēļ runājot par zivīm nepamatoti tiek lietots vienskaitlis, piemēram "breksis ņēma labi" vai "žanis vakar nebarojās". Tas nozīmē, ka 1 breksis ņēma visu laiku vai kā? Vai tiešām joprojām esam tk milzīgā krievu valodas ietekmē? Cita izskaidrojuma neredzu.
ivog, 20.jūnijs 2018, 08:57
Mani bieži pārsteidz gan šeit gan arī FB lapās, ka nez kādēļ runājot par zivīm nepamatoti tiek lietots vienskaitlis, piemēram "breksis ņēma labi" vai "žanis vakar nebarojās". Tas nozīmē, ka 1 breksis ņēma visu laiku vai kā? Vai tiešām joprojām esam tk milzīgā krievu valodas ietekmē? Cita izskaidrojuma neredzu.
Mūsu datorlaikmetā vēl ir labi, ka uzraksta tā. Puse nezina gramatikas pamatlikumus. "tolete", automašina "ekanomiska" u.t.t. var sastapt katrā otraja teikumā. Skolās otrajās, trešajās klasēs vēl nemāk lasīt !!! Jo stulbāka tauta, jo vieglāk ar to manipulēt. Tāpēc pastāv aizdomas, ka tas tiek darīts mērķtiecīgi.
raivo022, 21.jūnijs 2018, 18:25
Aizpildiju !
Tikai ko tas dos ! ?
plesigais, 19.jūnijs 2018, 23:49
Var piedalīties aptaujā, kam nav slinkums.
https://www.visidati.lv/aptauja/1358215518/
Domaataajs, 19.jūnijs 2018, 23:34
Forumnieki, labdien! Man tāds jautājums - jūlijā beigās atbrauc radi no Igaunijas un ir doma paņemt uzkodas, labu kompāniju un smuki sagaidīt saulrietu kādā laivā/jahtā/kuterī. Kādi ir varianti un kur tos meklēt? Palīdziet, lūdzu, ar kontaktiem jeb vietām, kur lābāk un izdevīgāk to atrast? paldies!
Sintija123, 15.jūnijs 2018, 13:57