Kad nu viss sasvērts, samērīts, varbūt ir kāda pieredze, ieteikums suņu viesnīcai netālu no Rīgas.
5.septembris 2024, 22:08 | links
Willy, 5.septembris 2024, 20:07
Tas gan, prot izmānīt lielus kukaiņus. Saka, ka svēršot sākot no 2.5 m :)Nu jā!rekordam tomēr svarīgāks ir svars!...paņems slaida samu madāma uz knapi 80kg un tā jezga ar svēršanu būs kaķim zem astes!:)...svēris viņš samus saprotu nav daudzus,uz aci diezvai pateiksi ir 97kg vai nav!?bet tās tikai manas domas...nestādos priekšā kā tāds lops izskatās dabā!:))
Willy, 5.septembris 2024, 21:03
MT9 [5.sep]: Viņam jau,ja nemaldos 2,46 bij pirms oficiālā rekordsama...Nu jā!rekordam tomēr svarīgāks ir svars!...paņems slaida samu madāma uz knapi 80kg un tā jezga ar svēršanu būs kaķim zem astes!:)...svēris viņš samus saprotu nav daudzus,uz aci diezvai pateiksi ir 97kg vai nav!?bet tās tikai manas domas...nestādos priekšā kā tāds lops izskatās dabā!:))
Tas gan, prot izmānīt lielus kukaiņus. Saka, ka svēršot sākot no 2.5 m :)
Viņam jau,ja nemaldos 2,46 bij pirms oficiālā rekordsama...
MT9 [5.sep]: ienāca ziņas ka apstiprināts LV sama rekords. un jauki tas, ka peldēs tālāk daugavā:))) viss iet pareizā virzienāViņam jau,ja nemaldos 2,46 bij pirms oficiālā rekordsama...
svens76, 22.augusts 2024, 23:30
Knapi pāris nedēļas pagāja, kā Daugavā atkal noķerts milzu ūsainis - par 6 cm garāks kā rekordsams. Mērījums gan neoficiāls un svērta zivs netika, tomēr sajūta tāda, ka nesen uzstādītais rekords ilgi neturēsies ;)
ienāca ziņas ka apstiprināts LV sama rekords. un jauki tas, ka peldēs tālāk daugavā:))) viss iet pareizā virzienā
svens76, 22.augusts 2024, 23:30
paiks [4.sep]: Willy [16m]: Davis-Di [28m]: te jau šķīdinātāju vajag :DBik nočakājos,bet notīrīju!riņķus arī!ar aļika eļļu samīkstināju un nāca nost!...tas logu tīrāmais gan labs!stikliem,spoguļiem,led teļukiem utt...rekomendēju!;)Izskatās pēc lāpstas
Willy [4.sep]: Davis-Di [28m]: te jau šķīdinātāju vajag :DBik nočakājos,bet notīrīju!riņķus arī!ar aļika eļļu samīkstināju un nāca nost!...tas logu tīrāmais gan labs!stikliem,spoguļiem,led teļukiem utt...rekomendēju!;)Izskatās pēc lāpstas
Davis-Di [4.sep]: te jau šķīdinātāju vajag :DBik nočakājos,bet notīrīju!riņķus arī!ar aļika eļļu samīkstināju un nāca nost!...tas logu tīrāmais gan labs!stikliem,spoguļiem,led teļukiem utt...rekomendēju!;)
daddy_j [4.sep]: bet busu - arī sagrauza, vai tikai piemīza?? žurku mīzali kreptīgi... :))
Tu tak pats teici,ka bb tikai vizini laivā!:))šog.laikam pat lietu nav redzējuši!?....a es Lizzardu laikam gadu nebiju tīrījis!kāds mans gads pats zini!;)nav tak laika!
Willy, 4.septembris 2024, 13:41
MT9 [4.sep]: Par riņķu tīrīšanu!man ar logumazgātāju par maz..mīkstināju to drazu ar eļļiņu,tad notīrījās...spole ar sūnām jau!to bik uzfrišinājuTu tak pats teici,ka bb tikai vizini laivā!:))šog.laikam pat lietu nav redzējuši!?....a es Lizzardu laikam gadu nebiju tīrījis!kāds mans gads pats zini!;)nav tak laika!
Pavadu uzliku titāna!Nevar to Dāvi klausīt!;))...un par spīti ar visu griezuli!:)dziļāk ies..
Willy, 4.septembris 2024, 13:14
Pēc bildēm spriežot, liekas, ka tu dubļos tās zaļsvārces medī! :P :D Tikko speciāli aizgāju savus kātus apraudzīt - tie bez tīrīšanas izskatās tāpat, kā tavējie pēc... :))
Par riņķu tīrīšanu!man ar logumazgātāju par maz..mīkstināju to drazu ar eļļiņu,tad notīrījās...spole ar sūnām jau!to bik uzfrišināju
Pavadu uzliku titāna!Nevar to Dāvi klausīt!;))...un par spīti ar visu griezuli!:)dziļāk ies..
Willy, 4.septembris 2024, 13:14