BrunoL.Priecājos tevi redzēt forumā.Lai tev laba veselība.Protams ķert un lietot pārtikā daudz patīkamāk pumpainos.Neraugoties uz sarežģīto un saspīlēto ģeopolitisko situāciju šogad esmu 3 reizes bradājis pa foreļupīti ar tīri labiem panākumiem. Precīzāk neko neteikšu.Citādi zaļie,zilie un citi krāsainie mani nories.Tā kā pēdējā desmitgadē mērķa zivs ir strīpainais,paralēli tiek noķerts viss Latvijā esošais zivju sugu spektrs.Vienīgais nav noķerts sams.Vienkārši nav nācies copēt ūdeņos kur tas mīt.pēdējos 4 gados piezvejā ir zuši.Šogad īpaši labi.Cerēsim tos tu par sūdiem nesauksi.Tie ruduļi un laba izmēra nemaz tik bieži netrāpās. Tā ka baigo moku ar gatavošanu un ēšanu nav. Daddy.Protams,ka filetēju.Arī nosānu asakām. Paliek tikai mazās asaciņas miesā.Ar samalšanu problēmu nav.Vispār filetēšana ir mana stiprā puse.Bez grūtībām filēju pat brētliņas.Protams ir satrīti visāda izmēra nazīši.Jā no ruduļa gala iznākums nav liels.Protams filējot lašveidīgos. līdakas,mencas gala rezult'āts ir tīkamāks.Toties ir zivis kurām arī ir mazs gala produkts.Piemēram sapalam un vimbai ir vairāk muskuļu asaciņu. Tā ka nav tik traki ar to ruduli.Kā teica viens leģendārs aktieris - vajag tikai rakt.Lai jums jautra Zvejnieku diena.Man arī.Tiesa es jau 12 dienas esmu tikai makšķernieks.
14.jūlijs 2024, 12:47 | links