Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!

Palabo Raih, pēc naftas daudzuma kuru vietu uz šīs saules šie ieņem 6-7?
6.decembris 2014, 13:33 | links

Lai arī tiek vēstīts,ka tās naftas cena krīt pati par sevi un neviens tai krist "nepalīdz",es tomēr domāju(un ceru),ka "palīdz" gan! Ne velti pirms pusgada krievu ziņas ar sev tik raksturīgo bravūru un ironiju klāstīja ,ka Obama esot viesojies Sauda Arābijā ,lai vienotos par naftas cenu dempingu,un kā viņam nekas neesot sanācis. A varbūt tomēr sanāca gan...:)
6.decembris 2014, 13:29 | links

Kāds ta te scenārijs, šamie tik knapi velk uz saviem dabas resursiem, būtībā no tā arī pārtiek 80%.. .Gribētu gan redzēt kādas sankcijas šie var ieviest, nu dien smiekli nāk :)
6.decembris 2014, 13:21 | links

Sibīrija ir ne tikai 30 % derīgo izrakteņu bet to vēl sauc par pasaules plaušām. Tieši sibīrija saražo pasaulei elpojamo gaisu 85% apmērā !!! Pašlaik tas liekas smieklīgi bet ja paskatās uz to laiku kad resursi būs izsmelti -paliks krievijas rokās galvenais resurs - skābeklis .

Bralitis, 6.decembris 2014, 00:50

To, ka Tev Austrumi ir Dieva vietā to esam sapratuši.. Par skābekli, labs humors..
Un vispār arī es esmu ko dzirdējis.. Sibīrijas mūža sasalums ir tas, kas "Krievu" gāzei neļauj izplūst.. Un kā zinām klimats paliek siltāks.. Scenāriju ir ļoti daudz..
6.decembris 2014, 13:05 | links

Nudien nezinu kur problēma, "copes lietas", pastkastītē kaut kā neparādās ierastajā laikā... -4tajam parasti vēlākais. Citus gadus pat iepriekšējā mēneša beigās saņēmu .Vai es viens tā apdalīts?
6.decembris 2014, 12:46 | links

Es esmu dzirdējis, ka visvairāk skābekli ražo okeāni un jūras. Sauszemes saražotais slābeklis procentuāli ir neliels.

Baisulis, 6.decembris 2014, 11:31

Tā varētu būt. Jūraszāles pamatīgi pie tā strādā.
6.decembris 2014, 11:46 | links

Es esmu dzirdējis, ka visvairāk skābekli ražo okeāni un jūras. Sauszemes saražotais slābeklis procentuāli ir neliels.
6.decembris 2014, 11:31 | links

Nevajag ieciklēties uz krieviju.. Uz pasaules fona viņi nekas nav.. Kā tikai trakie ar atomieročiem vienā rokā un otrā žļarga..

mjuniors, 5.decembris 2014, 23:48

Jā, nevajag, bet citas ES valstis lētāk ražo šo to nekā mēs. Un nav tā, ka visur ēd to ko mēs ēdam. Un kooperācija starp LV iedzīvotājiem, kas varētu daudz ko atrisināt, ir ļoti sāpīgs jautājums.
Un ar trakajiem, kam ir atomieroči un žļerga rokās un galvā ir īpaši jāuzmanās.
Krievijā ir Sibīrija, kurā pēc aplēsēm varētu būt ap 30% visas planētas derīgo izrakteņu. un tas kā zināms ir ļoti liels trumpis ar ko jārēķinās. Vienīgi pateicoties krievu attieksmei pret dzīvi, šī valsts ir atkarīga no šiem resursiem. Naftas cena ir zemē - Krievija .irsā, uzkāps cena, krievijā urā! Viss ir naudā.

Domaataajs, 6.decembris 2014, 00:07

Sibīrija ir ne tikai 30 % derīgo izrakteņu bet to vēl sauc par pasaules plaušām. Tieši sibīrija saražo pasaulei elpojamo gaisu 85% apmērā !!! Pašlaik tas liekas smieklīgi bet ja paskatās uz to laiku kad resursi būs izsmelti -paliks krievijas rokās galvenais resurs - skābeklis .

Bralitis, 6.decembris 2014, 00:50

Par to gaisu mēs vēl varētu diskutēt, jo Sibīrija atrodas mūžīgā sasaluma zonā līdz ar ko procesi, kas saistīti ar skābekļa rašanos ir ļoti lēni. Turpretī tropu mežos vielu aprite ir ļoti ātra, pat augsne nepaspēj izveidoties, tāpēc arī mūžamežu nociršana un lauku iekārtošana to vietā pāris gadu laikā rada tuksnesi. Līdz ar ko tropu meži varētu radīt vairāk mums pirmās nepieciešamības preci. Un skābeklis jau Krievijai tāpat nepaliks, bet izšķīdīs atmosfērā un tiks visiem.
6.decembris 2014, 11:25 | links

6.decembris 2014, 00:50 | citēt | nosūdzēt | links

Ļoti interesants viedoklis... :) labi ka šamiem vēl kāda ogle un gāze palikusi... Savādāk drīzumā nebūs ko uz maizītes likt...
6.decembris 2014, 10:59 | links

Bračiņ,
Tu piemirsi Amazones mūžamežus pieminēt,tur zaļā biomasa nav mazāka...
6.decembris 2014, 09:10 | links

Kriebijai agri vai vēlu būs pipec:
6.decembris 2014, 08:43 | links

Citadele izskatās izbeigusies.... SEB, DNB, SWED. bankomāti uzliek....
6.decembris 2014, 04:44 | links

Nevajag ieciklēties uz krieviju.. Uz pasaules fona viņi nekas nav.. Kā tikai trakie ar atomieročiem vienā rokā un otrā žļarga..

Jā, nevajag, bet citas ES valstis lētāk ražo šo to nekā mēs. Un nav tā, ka visur ēd to ko mēs ēdam. Un kooperācija starp LV iedzīvotājiem, kas varētu daudz ko atrisināt, ir ļoti sāpīgs jautājums.
Krievijā ir Sibīrija, kurā pēc aplēsēm varētu būt ap 30% visas planētas derīgo izrakteņu. un tas kā zināms ir ļoti liels trumpis ar ko jārēķinās. Vienīgi pateicoties krievu attieksmei pret dzīvi, šī valsts ir atkarīga no šiem resursiem. Naftas cena ir zemē - Krievija .irsā, uzkāps cena, krievijā urā! Viss ir naudā.

Domaataajs, 6.decembris 2014, 00:07

6.decembris 2014, 00:50 | links

Viss, arlabunakti. Kā jau teicu , ar un par tirgiem mēs varam vārīties ilgi!
Ne asakas tiem, kas brīvdienās copēs!
6.decembris 2014, 00:11 | links

Aizmirsāt par cūkam ka mēris un zemniekam nav savas kautuves, otrs audzēšanas apjoms, lai taskūpinātājs paņem nedēļā 100gab, sāks smirdēt:D

Malikis2011, 6.decembris 2014, 00:03

par daudzumiem es runāju.
6.decembris 2014, 00:09 | links

6.decembris 2014, 00:07 | links

Aizmirsāt par cūkam ka mēris un zemniekam nav savas kautuves, otrs audzēšanas apjoms, lai taskūpinātājs paņem nedēļā 100gab, sāks smirdēt:D
6.decembris 2014, 00:03 | links

5.decembris 2014, 23:48 | links

Dīvaini un interesanti vienlaikus! :) es zinu zemnieku, kas nespēj ar cūkām apmierināt pieprasījumu.. Un atkal zinu vienu gaļas kūpinātāju, kam deficīts ar gaļu :)) visss bizness ir informācijā... tā, ka nekas nav sūdīg.. vajag rakt.. ;)

mjuniors, 5.decembris 2014, 23:32

te viss tas joks slēpjas daudzumos un attālumos.
Lv nevar apēst vairāk, cik ēdam tagad. agrāk vālēja uz RUS projām, tagad krievi lepni audzēšot paši. nu nezinu, kādreiz PSRS laikos uz kolhoziem sūtīja tās kuras šodien pa Čaka vai Lienes vai kuru tur ielu vazājās. Profesija bija traktoristes un slaucējas. Var jau būt, ka Vovka uz kolhoziem arī sāks sūtīt tādas pašas no Maskavas u.c lielpilsētam. Bet tā nav mūsu daŗīšana. Mums ir savas problēmas.
5.decembris 2014, 23:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager