prēmijas jāmaksā viņiem!!! tapat ka sportistiem par Latvijas vārda nešanu pasaulē :D
31.marts 2013, 11:03 | links
Kā Jums patīk šodienas "Nāves ēnā"?
Idioti, cita komenta man nav!
zogs, 29.marts 2013, 15:02
Rit ielikšu bildi kā pašreiz Lielupē izskatās mani mieti. Ledus jau tagad viņus ir sagāzis, bet izkustināt nereāli. Es vot domāju gan jau Krievijā kāds ir pacenties un pat uztaisījis bildes, bet es nevaru izdomāt atslēgvārdus ar kuriem meklēt. Varbūt ir tulkojums uz mēles kādam?
switchs, 27.marts 2013, 22:32
Pēc LVĢMC datiem šāds pavasaris nav bijis pēdejos 50. gadus .
Tad kur būtu problēma pieņemt ārkārtas lēmumu aizliegt spiningot līdz 1. jūnijam.
Šī skaistā makšķerēšanas veida piekritējiem nekas nenotiktu!
Un līdakas mierīgi varētu iznārstot.
Kastors, 28.marts 2013, 10:37
Vai tad neviens nav dzirdējis,ka līdakas var iznārstot arī zem ledus?
cemmers, 29.marts 2013, 13:09
IESKATOTIES LAIKA PROGNOZĒS, IZRĀDĀS, KA APRĪLĪ IR 31. DIENA?!
BASMACIS, 28.marts 2013, 18:00
Kā Jums patīk šodienas "Nāves ēnā"?
Idioti, cita komenta man nav!
zogs, 29.marts 2013, 15:02
Pēc LVĢMC datiem šāds pavasaris nav bijis pēdejos 50. gadus .
Tad kur būtu problēma pieņemt ārkārtas lēmumu aizliegt spiningot līdz 1. jūnijam.
Šī skaistā makšķerēšanas veida piekritējiem nekas nenotiktu!
Un līdakas mierīgi varētu iznārstot.
Kastors, 28.marts 2013, 10:37
A kas nepier? Inguss te pa velti sniedz savas atbildes, tad kāpēc nepareklamēt savus izstrādajumus žurnālā? :))
JA notietni tad tops ir subjektīvs, un zinot ar ko viņš nodarbojas, tad iespējams ir loģiski kāpēc Viņa topā ir daudz LJ. :))) Nevienam nav liegts iesūtīt/postēt savus topus :)
kraft, 29.marts 2013, 01:28
neskrieniet buldozeram pa priekšu daba visu saregulēs un saliks pa plautiem un līdakas iznārstos laikā ūdens var uzsilt vienā nedēļā ,nav nemaz tik sen ka apriļa pēdējā dekādē bija+25-+28 grādi un 1.maijā jau varēja peldēties ,kā arī visas zivis iznārstoja gandrīz vienlaicīgi un koki visi ziedēja vienlaicīgi ābeles,ķirši,plūmes un ceriņi bet jūnija sākumā salnas-pagaidīsim divas nedēļas un tad taisīsim bazāru pa nārstošanu...:)
kutis, 28.marts 2013, 12:00