Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Par tiem tauriņiem es atcerējos un pasmīnēju pie sevis...!:)Pa discavery reiz rādīja vienu ,,tauriņmīli",kurš augām dienām nēsājās pa prērijām ar tīkliņu rokās un ķerstīja tauriņus!Kolekcija viņam nepajokam bija!Šo vēl tiesā iesūdzēja kāds,kurš jutās vēl zaļāks laikam...!:)Un tāda veida ,,zaļie" citiem ko liedz...svēteļi atradušies...tie nekad,nekur un nevienam dzīvību nav atņēmuši...viņi jau kotletes neēd...!!!:)))
27.marts 2013, 19:46 | links

snipiens
Zaļais terors ir tad, ka Tu vazājies pa ar vidi saistītiem kantoriem, kuriem ir interese par šo vietu. Tas Tev prasīs neskaitāmas ekspertīzes, slēdzienus, atļaujas, bet beigās Tu uzbūvēsi savu būvi un kādam "tauriņu pētniekam" nepatikskādu (kuru Tu pat nezināji un neviens Tev nepateica), kurš tev liek to nojaukt, pretējā gadījumā iesūdzēs tiesa, kas atkal ir izdevumi. Jā un katra darbība prasa "piķi".:-)...un tie nav lati, bet...
27.marts 2013, 19:02 | links

jeeska
par to zaļo teroru - gribētos lai tāds kādreiz arī parādītos, citādi tādu kas izbūvē, izbetonē un padziļina sev krastu lai sanāktu cmuka piestātnīte ar slīpu nav mazums.

snitraM, 27.marts 2013, 18:03

Neņem ļaunā,bet Tu kaut kā apreģeļis...to iesaki sabērt šķembas...to saki ka ,,zaļais terors" ir ok!!!:)))
27.marts 2013, 18:48 | links

jeeska
par to zaļo teroru - gribētos lai tāds kādreiz arī parādītos, citādi tādu kas izbūvē, izbetonē un padziļina sev krastu lai sanāktu cmuka piestātnīte ar slīpu nav mazums.
27.marts 2013, 18:03 | links

Nu tas pagarš stāsts par tiem Zaļajiem...varbūt vēlāk vai citreiz!!!:)))
27.marts 2013, 18:01 | links

snipiens
To es gribēju teikt par papīru kārtošanu, šķembas un darbs paņems mazāko laiku un līdzekļus...mēs taču dzīvojam Lv:-)
27.marts 2013, 17:52 | links

snipiens
Nu Nu....sapiķosi tā ka pa maz neliekas:-). Mūsdienās ir arī tā saucamais "Zaļais terors" :-)
27.marts 2013, 17:49 | links

pāris kravas ar šķembām būs tas pa dārgo + elles darbs to kravu noforvardēt upē.

eerglis, 27.marts 2013, 17:42

Vai tik nav tā,ka tāpat vien nekur neko nedrīkst bērt...!Ja var,tad es šopavasar uzbēršu Babē dambi un copēšu no krasta,pluss inspektoriem būs pārredzams pus ezers bez īpašu līdzekļu tērēšanas...!!!:)))
27.marts 2013, 17:47 | links

topašu iedomājos!5x5m un viss
27.marts 2013, 17:45 | links

Kur ir teikts,ka laipai ir jābūt viengabala?Taisiet no vairākiem "pontoniņiem" un lieta darīta.Krastā izvilkt pa vienam ari ir vieglāk.
27.marts 2013, 17:43 | links

pāris kravas ar šķembām būs tas pa dārgo + elles darbs to kravu noforvardēt upē.
27.marts 2013, 17:42 | links

Var jau arī taisīt tā lai pietiek ilgam laikam, iesist pāris pāļus un nekāds ledus nemaisīs vai pāris kravas ar šķembām un pa virsu viena ar smuku smiltiņu - pie viena arī laba peldvieta sanāks un laipas garums samazināsies
27.marts 2013, 17:29 | links

jā, atradu sākotnējo jautājumu - 20-25m laipa lielupē. Nu droši vien, ka ledus stacionāro laipu nonesīs...

bet tādai laipai izmaksas būs tik nevājas, kā arī čakars viņu uzstellēt un novākt tik liels, ka es šo domu par laipu atmestu un iegādātos laivu :D
27.marts 2013, 17:20 | links

mucu variantu var apskatīt iksķilē, uz saulkalnes pusi , 2 varianti , pie sūkņu stacijas stāv gadi 4, pirms 2, ar džipu rudenī protams izvelk.
27.marts 2013, 17:13 | links

es taisītu no PP Dn 200 caurulēm. celtspēja ap 60 kg uz metru sanāktu. tas gan nesanāks baigi lēti, ap 200 lvl trubām un veidgabaliem.
27.marts 2013, 17:10 | links

DaddyJ - garu laipu Lielupē, cik saprotu, ledus iešana nones, ne?
27.marts 2013, 17:05 | links

Var ņemt kannas, nevis mucas, tās būs stipri zemākas par mucām. Ja uz ziemu jāvelk ārā un kkur jākrauj, no tā PPS nekas nepaliks pāri pēc pāris reizēm, plus tam vajag rāmi/režģi visapkārt.
Nezinu, bet man ir viedoklis ;) Jo šo būs šogad jādara :)
27.marts 2013, 17:03 | links

esmu redzējis daudz un dažādas peldošas un jau nogrimušas laipas... :DDD

pašam ar tādām blēņām nav vajadzība ņemties, bet tieši tāpēc varu dot padomu no malas.

Ar trubām riskanti, jo ja viņā tiks ūdens (mikro plaisa, slikts blīvējums, plaisa valkājot iekšā ārā) tad tā celtspēja pazudīs un remonts būs lielāks čakars nekā ar kannām/mucām.

Vienu kannu/mucu ir vieglāk nomainīt, bet tās ir baigi neizturīgas. metāla mucām kerdikc iestājas pēc 5 gadi (cauru gadu ūdenī), plastmasenēm jau pēc 2-3 (saule viņas saēd). Iespējams kaut kā apstrādājot - gruntējot, krāsojot, piepūšot ar putām var to peldēšanas laiciņu drusku paildzināt...

Ja man būtu jātaisa laipa es to taisītu nevis peldošu, bet uz stabiem - tagad saurbtu caurumus, sadzītu stabus, saliktu dēlīšus u.c.
27.marts 2013, 17:01 | links

mucu laipa būs nestabila, jo konstrukcija sanāk augsta un šaura. mucas jāpiepilda ar kaut ko stabilitātei, bet tas atkal ir svars.

Kilka putas var iebāzt koka rāmī, un būs sehr gut, tik jārēķina cik daudz tā puķika vajag.
27.marts 2013, 16:58 | links

Putupolistirols ir trausls
27.marts 2013, 16:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager