sīki būdami mēs būvējām plostu no parastām PET pudelēm.. plosta lielums bija ar kkur ap 2*3.. pudeļu skaitu neatceros bet mēs 3 puišeļi to uzparikti varejam pārstaipīt kur vajadzēja, protams mazos attālumos..
26.marts 2013, 20:00 | links
labāk meklēt plastmasas mucas tās būs ilgdzīvojošākas. var arī lielās plastmasas kannas20-60l tās ss var dabūt
lacuks007, 26.marts 2013, 19:34
Pagājušo gadu veltīju tam daudz laika un mēģināju pats darboties. Diemžēl laika bija par maz un viss projekts aizgāja pa piiii.
Tāpēc meklēju. Tie ļaudis, kas ir Ss.lv to dara par tūkstošiem, kas nav man :)
tāpēc vienkārši meistars, kas varētu izdarīt to ko Aste raksta.
switchs, 26.marts 2013, 16:55
Iesakiet kādu meistaru, kas varētu uztaisīt laipu, peldošu, lai rudenī var izņemt. Upe - Lielupe. 20-25 metri. Apmēram metru platu.
Visi tie sludinājumi SS.lv kur tirgo gatavus prasa nenormālas investīcijas, tāpēc meklēju vienkārši meistaru, kas iztiktu bez gataviem somu un zviedru risinājumiem.
switchs, 26.marts 2013, 14:52
snipiens man kaut kaa nav nekaadas iisti pieredzes ar mezheneem.Esmu paaris siikuljus nokjeeris,vienai uz 5kg gar degunu novilcis,bet taa,taadu normaalu nemaz nokjeeris neesmu un Daugava man svesha,tapeec tomeer lejpus Hesa kaut kaa liekaas perspektiivaak
Ruu, 26.marts 2013, 11:20
Jaa,tad jau taada loterija sanaak.Pavasara pusee domaaju uz mezheni padoties,a tur viss no straumes atkariigs,ej nu uzmini:)
Ruu, 26.marts 2013, 10:58