Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Ceņniks tas pats?
7.decembris 2012, 10:05 | links

ja kas, tad 2013. gada Makšķernieku kartes jau ir veikalos, vismaz Salmo veikalos ir :):), tiesa... papīrs vēl sūdīgāks kā bija iepriekš, gadenoieces jālaminē noteikti, citādāk ļoti ātri novazāsies
7.decembris 2012, 09:50 | links

vlDream -> es šosezon pāris varžveidīgos iegādājos, taču kka man nenostrādāja, pat mazos ezeros, kur it kā vardes ir daudz, redzēju tikai vienu nezidevušos copi, nez, mošk tev labāk strādās...
7.decembris 2012, 09:13 | links

Vēl par netradicionālām ēsmām...!Atceros kā čalītim esot copējos pa Lielo Baltezeru gar Paula fazendu un reiz necopes laikā(bija baigā sarma)novēroju,kā veči no niedrēm kaut ko loba ārā un uzliekot uz āķa tomēr dabūja pa smukam asarim!Esmu provējis tos dzeltenos niedru grauzējus,tādi dzelteni tārpeļi.Ņem uz viņiem,bet viņu ir gaužām maz tais niedrēs!
7.decembris 2012, 08:59 | links

River2Sea Dahlberg Whopper Plopper

River 2 Sea Dahlberg Diver Frog 60 LEOPARD

uz nākamo sezonu būs jāiegādājās izmēģināt
6.decembris 2012, 14:55 | links

Ceru, ka Eduks iekomentēs. Man nav pamata domāt par kazragu vai zandartu vēl vairāk, tai upēs šamējo praktiski nav. Tāda maza, gara un ļoti slaida būtne, kā mikroskopiska līdaciņa...
6.decembris 2012, 12:32 | links

Manā gadījumā tur neesmu manījis kazaragu populāciju,bet neapgalvoju,ka viņu tur nav.Pēc loģikas...kazaragiem nebūtu no kā baidīties,bet varbūt viņiem tāds inkubācijas periods!Līnēni sīkie arī trāpās,kurus palaižu atpakaļ!Un jā...vieni tie ,,zmejušņiki"točna mēdz iekniebt pirkstā!!!:)))
6.decembris 2012, 12:28 | links

Es nedomāju, ka tie ir zandarteļi, kā teici, lai gan arī neesmu īpaši šīs zivtiņas pētījis. Pajautāsim Edukam, mož viņš zinās kā speciālists (: Tādas arī man kritušas gan Abavā, gan Ventā, gan citās mazās upītēs, kur zandartu ta nav. Un vēl, man šīs mazās zivtiņas koda....
6.decembris 2012, 12:15 | links

musejie florbola, isti malachi... uzvilka chehus... :D
4.decembris 2012, 22:29 | links

Nu, Veči, kurš būs pirmais, kas iepostēs pirmo ledus copes loma bildi? no manis Bonuss! :))
4.decembris 2012, 20:32 | links

Iļģuciema puikas pa Daugavu izsenis ir copējušies!Var jau aizkātot līdz Kleistu dīķim ar!Gobziņš kā Āgenskalna puika tos ūdeņus pārzin,reiz kaut kādā copes raidījumā viņš stāstīja par Mārupīti un citiem Pārdaugavas ūdeņiem!Un uzskatu ka labāk iet copēt ar makšķeri,kā ar copmani!!!:)))(bez sarkasma!)Nuja un tā pati Rātsupe un Kleistu grāvis!Rātsupe atrodas starp Bolderājas šoseju un Daugavu!
4.decembris 2012, 09:06 | links

Google tas laikam saucās SPILVES grāvis, vismaz tas rajons noteikti.
4.decembris 2012, 00:15 | links

L-upesLinis

Visi runa par racupiti
nevaru saprast kur vinju atrast :(((
4.decembris 2012, 00:03 | links

Iļģuciemam jau gan nav par ko sūdzēties, līdz Voleriem 3 pieturas un Rācupītei var ar kājām aiziet.
3.decembris 2012, 23:49 | links

zogs

Man nevajag diki !!
Es copeju upes un ezeros :D :D :D :D
3.decembris 2012, 23:45 | links

Tev dīķis neder?
3.decembris 2012, 23:40 | links

Man patik! :)) :))
Jums labi sanak teksti :D :D :D :D

Es mekleju cilveku ne diki :DD
Ar ko iet makskeret ?????!!!!!!!!!!!!
Saprotat
3.decembris 2012, 23:39 | links

Nordeķu parkā bija, nezi vai ir... Āģītī meteora.laikam, dīķis,tas vēl ir ,tik kā sauc?
3.decembris 2012, 23:38 | links

Botāniskajā dārzā?! :)

lol
3.decembris 2012, 23:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager