Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
zaraza, varbūt gribi maiņai 2 burciņas ar berkley motili, aizņems stipri mazāk vietas:)
13.decembris 2012, 20:47 | links

jeeska...

tā kā Ashukainis no pirmās rokas atteicās ģeogrāfisku iemeslu dēļ, tad vari dabūt... Par cenu...
Man tas toč nav komercdarījums ar mērķi nopelnīt, tā kā labāk mainu uz kaut ko 5-7Ls vērtībā, bet nu ne pilnīgi bezjēdzīgu kā man šīs ragaviņas... Tipa kādu Rapalas vai cita normāla brenda vobleri, kautādu auklu vtml.
Par lielām vai mazām toč nezinu, savulaik Brālīša cena bija ~ 12Ls, ja nemaldos.
Dabūt var Rīgā vai Ikšķilē, ja interesē PM.

.
13.decembris 2012, 20:43 | links

Urmās, Zaraza jau izstāstija no kurienes ir, bet sava daļa taisnības man bija :))
13.decembris 2012, 20:37 | links

es ar pirmās ragaviņas (ziemas makšķerēšanai) nopirku lētās pa ~piečuku. It kā jau lietot var, kamēr pa gludu sniegu/ledu. Kā kādi kukuržņi, plaisas, nedo die's torosi, tā gāžas riņķī. Pa peipusa torosiem jāņem padusē ar visām šmotkām. Tagad man jau citas, tās atdāvināju kaimiņam.
13.decembris 2012, 20:36 | links

Ashukainis
Daļēji maldies gan :))
13.decembris 2012, 20:25 | links

Nu man jau arī Rīga...
13.decembris 2012, 20:25 | links

Jeeska, ja nemaldos, tad Zaraza bija no Kurzemes puses.... :(( -būtu tuvāk Latgalei, ta jau es nelaistu iespēju garām....
13.decembris 2012, 20:23 | links

Ašukaini
Es jau vēl neesmu paņēmis.
Tu taču nelieto:-) Es jau arī nezinu no kura LV puses ir Zaraza, cik prasīs u.tt.:-)
13.decembris 2012, 20:21 | links

Jeeska, no Tevis pienākās :))
13.decembris 2012, 20:17 | links

zaraza
Cik gribi par Brālīša kamaniņām. Kuras Tev ir...lielās vai mazās. vari uz PM
13.decembris 2012, 20:15 | links

Zaraza, viena vaina, ka atrodamies LV pretējos galos, ja nemaldos :(( Ta jau drīzāk ar Jeesku sarunā -viņš vismaz tuvāk Tev dzīvo.....
13.decembris 2012, 20:15 | links

ashukainis...

man kaut kur garāža aizņem vietu Brālīša kamaniņas... esmu par slinku un resnu, lai kājām staigātu tādus gabalus kur kamaniņas būtu nepieciešamas :) ja tev reāli vajag varu par kaut ko simbolisku pārdot vai iemainīt...
13.decembris 2012, 20:07 | links

Brālīts vairs netaisa...aizrāvies ar saviem zivju tīrāmajiem agregātiem:-). Teicās ka nodos Valmiermuižā vīriņam formu. Kad tas būs nezinu. Ragutiņas ta vajag nākamnedēļ....Peipusu ta attaisīs vaļā:-) pirms svētkiem.
13.decembris 2012, 19:59 | links

Brālītim bija varen labas..... eh, žēl, ka tikai vienu no Brālīša nopirku, otras ar derētu.....
13.decembris 2012, 19:59 | links

Vai tad Brālīts vairs netaisa vanītes.
13.decembris 2012, 19:56 | links

Paldies Uldēn, rīt jāiebrauc jāapskatās.
Naits
Paldies. Iebraukšu arī Salmo. Bet biški padārgi vienalga. Nezinu gan kāda kvalitāte. Tās ir tās Holidei vannas?:-)
13.decembris 2012, 19:51 | links

jeeska
Man te kolēģis bij manījis Prizmas veikalā diezgan glaunas ragavas un maksāja tik 7 vai 8 astoņi lati
13.decembris 2012, 19:32 | links

Raiham ir taisnība par tiem dienvidu variantiem. Tur arī salona izolācija ir švakāka. tādi modeļi ir gandrīz visiem auto ražotājiem. Parasti tādus autiņus var atpazīt pēc cenas, normālā pasaulē viņi ir krietni lētāki. Kā arī kompletācijas ir savādākas, motori cita apjoma.
13.decembris 2012, 19:29 | links

Jeeska, tagad Salmo ir ragavām akcija. Ne pats mazākais izmērs no 24 Ls uz 17.
13.decembris 2012, 19:13 | links

skutans
Man tieši dažas dienas atpakaļ viens Volvo XC90 saimnieks brīdināja par tiem dienvidu variantiem-lai neiegrābjoties-riktīgi švaki esot ar to dienvidu vāģu apkuri. Bet cik tur taisnības-nevaru apgalvot. Bet laikam ir vērts ieklausīties
13.decembris 2012, 18:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager