Laukos nojuka pagraba apkures krāsniņa (bija Ogres Kalniņa rožojums). Vai nav kādam idejas, kur var būt kaut kas līdzīgs par sakarīgu cenu Daugavpils, Jēkabpils pusē?
Ehhh...Arī CL forumā sākas gada garākais un gar-laicīgais laiks-tik vien kā sarunas par bļitkām,mormiškām,ledus biezumu un par visādām mazām zivtelēm-raudiņām,ķīsīšiem un asarīšiem...:)
P.S. Neuztveriet personiski!:)
Labvakar, kungi.
Varbūt te ir kāds datōrspeciālists, kas var dot padomu? Pirms kāda brītiņa gāju Sportacentrā, bet tur man izmeta kkādu uzrakstu, kā vienmēr nepaskatoties kaut ko nospiedu, tagad rāda tikai kaut kādu sviestainu telefōnisku versiju tai mājaslapai. Kā to varētu labot, kā var dabūt atpakaļ veco labo sportacentrs.com?
labprāt apmainītu, bet sorry esmu jau apsolījis jeeskam un ar vārdiem nemētājos... ja viņš kāda iemesla dēļ atteiksies, tad welcome savāc hotj par berkley motili hotj tāpat pa kaimiņu būšanai... nezināju jau , ka Tev interesē...
tā kā Ashukainis no pirmās rokas atteicās ģeogrāfisku iemeslu dēļ, tad vari dabūt... Par cenu...
Man tas toč nav komercdarījums ar mērķi nopelnīt, tā kā labāk mainu uz kaut ko 5-7Ls vērtībā, bet nu ne pilnīgi bezjēdzīgu kā man šīs ragaviņas... Tipa kādu Rapalas vai cita normāla brenda vobleri, kautādu auklu vtml.
Par lielām vai mazām toč nezinu, savulaik Brālīša cena bija ~ 12Ls, ja nemaldos.
Dabūt var Rīgā vai Ikšķilē, ja interesē PM.