Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Viskrutākā "motivācija" ir vienam manam copes biedram-viņam ir reāla alerģija pret zivīm-pietiek pat apēst kaut ko ar dakšiņu,ar kuru pirms tam kāds ir zivi bakstījis,lai sāktos diezgan pamatīgas problēmas...

Domāju,ka 90% no copmaņiem cope ir divi vienā-gan kaifs,gan zivtiņa vakariņās sev vai mammām/tētiem/tantēm /onkuļiem. Svaiga zive pašreiz ir dārga un deficīta ēdmaņa
27.oktobris 2012, 21:03 | links

es dodos copeet,vairaak jau izveedinaat galvu(dazreiz paseedinaat aknu:)),ja ko nokjeru arii protams labi.
27.oktobris 2012, 20:49 | links

Veči, tikai necepamies!Ik pa brīdim atjaunošu savu jautājumu!Izlasu un piefiksēju!

Vienkārš jautājums copmaņiem, lūgums atbildēt(godīgi) vienā vai pāris teikumos.Ir ienākusi prātā viena doma, bet gribās zināt kolēģu viedokli.Kad dodaties uz copi, dodaties atpūsties un gūt emocijas no copes vai arī sagādāt ko pusdienu galdam.Es saprotu, ka būs atbildes gan, gan, bet doma ir uzzināt kāds mērķis ir parsvarā.Paldies!
27.oktobris 2012, 20:45 | links

aber logiski :D
27.oktobris 2012, 19:41 | links

Taisnība laikam Tev ir lacuks007!Un pirmdien vēl pilnmēness, pareizi!!! Kaut kā uzreiz neienāca prātā...
27.oktobris 2012, 19:37 | links

VMK ,izcils tekstiņš,:D vēl tikai ierāmēt varavīksnes krāsās,nav brīnums ka izdzēsa :)
27.oktobris 2012, 19:36 | links

texas si nedela bus gruta! berniem brivlaiks, saproti? :D
27.oktobris 2012, 19:34 | links

Cope-tas ir dzīvesveids :)
Kādreiz vairāk galvenais mērķis bija noķert zivi un atnest mājās, tagad vairāk pabaudīt dabu un gūt emocijas :) Protams, kādu zivi paralēli tam arī atnest mājās gribas :) Bet tas vairs nav tik izteikti, kā bija agrāk :)
27.oktobris 2012, 19:29 | links

Vai kāds nezin kas tas par mudaku ''haizivs 8'' ? Sarakstījis debīlismus zem bildēm...... visas izdzēsu! Da nafig vajag, ja tādiem debīliem nav ko darīt ....
27.oktobris 2012, 19:28 | links

es piemeram zivis needu un daudz laizu atpakal. taka man ta ir atputa un valas prieks. bet prieks sievas un radiem panemu pa reizei sakraju un nokupinu :)
27.oktobris 2012, 19:27 | links

Cope - sirdslieta, ja kaut ko arī izvelk, tad vispār super!!!
27.oktobris 2012, 19:24 | links

es dodos, gan galvu izvēdināt, pabildēt + gan dabu paskatīt + kādu vienu gaļai ar paņemt, jo veikalu saldēto zivi un karpas necienu. Man arī parasti nekad vairāk par 1 neķeras :D
27.oktobris 2012, 19:19 | links

Vienkārš jautājums copmaņiem, lūgums atbildēt(godīgi) vienā vai pāris teikumos.Ir ienākusi prātā viena doma, bet gribās zināt kolēģu viedokli.Kad dodaties uz copi, dodaties atpūsties un gūt emocijas no copes vai arī sagādāt ko pusdienu galdam.Es saprotu, ka būs atbildes gan, gan, bet doma ir uzzināt kāds mērķis ir parsvarā.Paldies!
27.oktobris 2012, 19:15 | links

Mašīna īstiem makšķerniekiem
27.oktobris 2012, 16:24 | links

Labvakar.
Izrādās, CL administrācija šo blogu izdzēsusi, jo - "blogs "Par patiesām jūtām" neiekļāva sevī copes tēmas."

Interesanti, vai tiešām ziņai par to, ka makškernieki sākuši sargāt kādu upi "nav sakara ar copi".
Tāpēc bikli mēģinu ievietot bloga tekstu CL ieteiktajā tēmā:

"Šodien divi mežistrādes uzņēmuma darbinieki no pilsētas K. nolēma atklāt viens otram jau sen glabātu noslēpumu. Mūsu sabiedrība pret šādiem noslēpumiem ir visai neiecietīga, tāpēc jaunieši nolēma paņemt darba auto un uz firmas rēķina apmeklēt kaimiņu novadu, kur, jūrai šalcot un Rīvas upei maigi gulgojot, beidzot izdarītu to.
Lai pārvarētu pirmo kautrību drūmpelēkajā rudens dienā, zēni aizsedza acis ar St.Vondera tipa saulesbrillēm. Lai saņemtu drosmi, viņi paņēma īsus alumīnija spiningkātus un ierakstīja smiltīs viens otra vārdus. Tad zēni vēlējās iesiet auklās uz bezinerces spolēm pa mezglam par katru draugam veltītu mīļu četrrindi, lai vēlāk tās varētu kopīgi tīt kamolā garos ziemas vakaros.
Diemžēl, raupjie vietējie Jūrkalnes iedzīvotāji no malas šīs darbības noturēja par cemmerēšanu lašupē. Iztraucētais pāris metās bēgt, atstājot palicējiem par piemiņu tikai automašīnas attēlu bez autogrāfa. Interesanti, ka VMK sabiedriskie inspektori saņēma kopumā 3 citu no cita neatkarīgus paziņojumus par aizdomīgām darbībām upē. Vēl 4 savstarpēji nesaistīti avoti mums laipni palīdzēja noskaidrot automašīnas patieso saimnieku, kurš izrādījās iepriecināts un atvieglots par to, ka viņa zudušās avis un auto beidzot atradies. (...vieta lubricējoša krēma reklāmai...)
Paliek viens aktuāls jautājums – ja cilvēki sākuši pieskatīt upes, kā lai pauž savas patiesās jūtas???"
24.oktobris 2012, 22:18 | links

Buks,
vai ta man žēl...,ta būs cits "Fiske"...:)
24.oktobris 2012, 09:22 | links

Toni, tas tak jāreģistrē, lai kāds cits nepievāc !!! Es par "Tony Fiske" :)...diezgan labi skan!
24.oktobris 2012, 08:57 | links

Copēt, protams, tādās vietās forši, bet nu nekas jau zivju ziņā tur īpašs nav, mazi melni velni, tas ir, sprīdīši-asarīši, tumšas līdakas līdz 3kg un, ja paveicas, varbūt arī kāds līnis un rauda, retos gadījumos lielas karūsas.
21.oktobris 2012, 20:35 | links

:) Es viens neietu - drošības labad, paņem vēl otrās drēbes (šādā laikā un ne tikai ) un uzticamu spēcīgu čomu palīgos (kas aiz šņores -striķa -troses izvilks atpakaļ)... purvs i purvs ... gaidīsim copes atskaites :)
Riskanti, bet tā kārdina jaunas neaiztiktas vietas ne ...... :D
21.oktobris 2012, 19:45 | links

Ja godīgi par dziļumu nevaru pateikt, jo nevarēju īsti ļoti tuvu pieiet. Tātad laikam skaitās mīkstie krasti(?) varbūt pa ciņiem varētu aizlekt, bet negribējās iekrist. :D Centīšos izpētīt, jo dikti saistoši liekās tie ezeri, kas liekas neaiztikti. :)
Par caurteci ar nevarēšu pateikt.
21.oktobris 2012, 19:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager