Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Iršiem!!!
;)
5.jūlijs 2011, 08:04 | links

Turpinot lapseņu tēmu...
Jautri par sievasmāti un to auto!;)))
Koroč,kā jau teicu,tas pūznis ,bez uzpildes tanka izjaukšanas,nebija pieejams.Nopirkās aerosols Bros pret lapsenēm un viršiem.Rakstīts,ka vajadzības gadījumā var izsmidzināt 6m(!?)attālumā!Domāju,ko viņi te fleitē!?Vakarā,pieeju un no pusmetra attāluma mans puļī iekš'!Ka tavu muteri,aš roka ,kas turēja aerosolu,tā gandrīz vai no eņģēm man išveņķelējās,kas par spiedienu tam traukam!;)Lapsenes no spiediena jau birtin bira ārā no tanka!Smaķele aerosolom ar' makten štengra!
Redz kā,tipa reklāmas rullītis sanāca...bet,šorīt nemana nevienu kukain'!Vismaz pagaidām...

A par copi ...par copi citreiz!;)
5.jūlijs 2011, 08:02 | links

avtt un epox59 paldies par informāciju :) Zemi līdz pusei, lielā spainī un vāku virsū (ar daudz caurumiem). Tad jau tiešām neaizbēgs :))))
4.jūlijs 2011, 20:38 | links

Tikko atgriezos no velo pastaigas gar Mārupīti! Nu bēdīgi! Māras dīķī beigtas zivis gan krastā gan ūdenī un apdullušas pīles tup krastā. Pie Torņakalna kanālā arī beigtas zivis un putas.Pie Slokas ielas kanālā pa ūdens virsu peld pusdzīvas karūsas. Un tas viss ietek Daugavā. Pie Māras dīķa sākuma sēž divi PP un vēl divi pie Stadiona tiltiņa!! Izbesīja, ka , kad pilsētas centrā peld beigtas zivis, pa visu garo gabalu, nav neviena brīdinoša uzraksta ne nožogjuma. Tā pat mazi bērni baroja pīles un pusaudži uz velo bakstīja beigtās zivis??!!! Bl-Pī---īii!!!
4.jūlijs 2011, 20:26 | links

epox no pieredzes ?:D

vnk panem ar sluteni un spiedienu noskalo to puzni nafig uz nakti,un pats tinies mājās!!

Ar cerībam ka no rita nesagaidis ,vesels bars lapseņu :D
4.jūlijs 2011, 19:41 | links

Toni , viss kārtībā , es zinu kā daži savas sievasmātes necieš .
4.jūlijs 2011, 19:36 | links

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Epox , tas gan būtu skats .
4.jūlijs 2011, 19:32 | links

Gints gg,-nekā personīga...neņem nopietni....
4.jūlijs 2011, 19:31 | links

Toni , man nav vajadzības tikt no sievasmātes vaļā , man šinī ziņā ir paveicies , par savu sievasmāti ne vienu sliktu vārdu nevaru pateikt .
4.jūlijs 2011, 19:30 | links

Ginta ieteiktā veidā iegūts lapseņu pūznis , ievietots lielā portfelī un sakratīs .
Pēc tam nolikts ceļa malā , garām pabrauc autiņš , strauji nobremzē , padod atpakaļ , atveras durvis , čemodāns tiek paņemts . Autiņš strauji uzņem ātrumu, pēc brīža kauc bremzes ,
-tālāko varat iedomāties....
4.jūlijs 2011, 19:27 | links

Urmaas , nekas nav jāsmidzina , lai taču viņas lido pa to aizsieto maisu kamēr nosprāgs . Es to parasti daru ar 200 litrīgo maisu , viss sanāk eleganti . Par to vietas apsmērēšanu var būt arī taisnība , es to neesmu darījis , pūžņus tāpat neatjaunoja .
4.jūlijs 2011, 19:27 | links

....LAIKAM TĀ NO SIEVASMĀTES TIKA VAĻĀ...DDDDD
4.jūlijs 2011, 19:17 | links

Vo ,giņčam jūtma riktīga ''hvatka''...
4.jūlijs 2011, 19:14 | links

kungi, lasioet uzmaniigi.
klaat tikt nevar :)
4.jūlijs 2011, 19:11 | links

'1.Pirms noraušanas bagātīgi jāapsmidzina ar eļļu,lai šamās lienot ārā nevar palidot.
2.Pēc pūžņa noraušanas to vietu jānotīra un jānozieķē ar kkādu atiseptiķi.Var to pašu eļļu izmantot.Tad tajā vietā pūznis vairs netiks "būvēts".
:))
4.jūlijs 2011, 19:10 | links

avtt , lapseņu pūzni iznīcināt ir vienkāršāk par vienkāršu , vakarā , kad visas ir mājās , pūznim uzmauc palielāku miskastes maisu , pie pūžņa pamatnes apspied rinķī , pūzni norau , lai krīt lejā maisā , maisu aizsien un miers , maisu noliec saulē , lai šās ātrāk nosprāgst , vot i visa māksla .
4.jūlijs 2011, 19:05 | links

avt, uztaisi paaris pudeles ar medusun cukura uudens sajaukumu, lai pudele pusee, noliec blakus un visas tur saliidiis.

Toni, par tavu pazinnu labi iereecu :))))
4.jūlijs 2011, 18:58 | links

Par tām lapsenēm...Man tā viens paziņa ar diklafosu iršus no pūžņa gribēja dabūt ārā,-dabūja ar ,tik ka tie nāca ārā tieši šim virsū to vajadzēja redzēt ,skats pa visu rubli,-džeks noleca no 2.5m augstām kāpnēm un izdotot sirdi plosošas skaņas ,kosmiskā ātrumā mēroja 30 m līdz blakus esošajam dīķim un slaidā lēcienā pazuda zem ūdens...
4.jūlijs 2011, 18:53 | links

andriskkk > ..ja lielā spainī un zeme līdz pusei , vari būt mierīgs ... -ja spainis pilns ,tad dari kā avtt > iesaka... , tik vākā labi daudz caurumu un seko lai zeme neizkalst !!!
4.jūlijs 2011, 18:51 | links

Vāku virsū!
4.jūlijs 2011, 18:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager