Ko domājat par supercontinent gumijām? Nevaru izdomāt vai sūtīt pakaļdarinājumus vai maksāt 2-3x vairāk un nopirkt visu orğinālo
6.marts 2025, 14:32 | links
Burtnieks13 [4.mar]: Sveiki vīri. Varbūt kāds saskāries ar tādu pašu problēmu kā man ziemas sākumā aizbraucu uz ezeru ieliku deeper āliņģī telefons savienojās ar viņu un viss pēkšņi pazuda savienojums un vairs telefons viņu neatrod pazuda savienojums lai vai ko darītu vairs to Deeperu neatrod telefons, varbūt kāds ir kas viņu var salabot un pie reizes nomainīt bateriju, jo tā ar laiku arī palika švaka. Paldies jau iepriekš.Patin lapu uz leju tur esmu rakstījis par bačas maiņu.
Burtnieks13 [4.mar]: Sveiki vīri. Varbūt kāds saskāries ar tādu pašu problēmu kā man ziemas sākumā aizbraucu uz ezeru ieliku deeper āliņģī telefons savienojās ar viņu un viss pēkšņi pazuda savienojums un vairs telefons viņu neatrod pazuda savienojums lai vai ko darītu vairs to Deeperu neatrod telefons, varbūt kāds ir kas viņu var salabot un pie reizes nomainīt bateriju, jo tā ar laiku arī palika švaka. Paldies jau iepriekš.Youtub pilns ar video kā nomainīt bateriju deeperam
Tie elektriskie zivju zvīņu tīrītāji nav labāki? Vakar kasot asarus un raudas bija doma pirkt elektrisko. Internets pilns ar viņiem no 10 līdz 60 eiro, kurš labāks hvz. Varbūt kādam ir pieredze ?
robs, 2.marts 2025, 10:28
Kaulu buljons no liellopu kāju locītavām. Ķīniešu medicīna.Vārīt bez sāls līdz kaulus buljonā var sadrupināt ar rokām. Kādas 5-6 stundas , vai ilgāk.Lietot tāpat vai zupiņā izmantot. Tad gan var piebērt sāli, ķiploku, zaļumus u.c pēc vēlmēm.
Domaataajs, 23.februāris 2025, 20:30Tā nav ķiniešu medicīna,bet daļa no sabalansēta uztura,kaulu buljonā ir ļoti daudz neaizstājamu aminoskābju,ļoti vērtīgs tas buljoniņš
udens2, 26.februāris 2025, 09:55
Kaulu buljons no liellopu kāju locītavām. Ķīniešu medicīna.Vārīt bez sāls līdz kaulus buljonā var sadrupināt ar rokām. Kādas 5-6 stundas , vai ilgāk.Lietot tāpat vai zupiņā izmantot. Tad gan var piebērt sāli, ķiploku, zaļumus u.c pēc vēlmēm.Tā nav ķiniešu medicīna,bet daļa no sabalansēta uztura,kaulu buljonā ir ļoti daudz neaizstājamu aminoskābju,ļoti vērtīgs tas buljoniņš
Domaataajs, 23.februāris 2025, 20:30