Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
jezupiņ, saki ,-Tev vienalga kādā valodā runāt?A kā Tu domā ,vai ne tādēļ mēs esam visdziļākajā tūplī no visām apkārtējām valstīm?
28.maijs 2011, 22:55 | links

Jūs patiešām domājiet, ka kaut kas mainīsies? :D Jāmaina politiskā sistēma. Mazām valstīm īsteni demokrātiska pārvalde ir pārāk dārgs prieks. Kad visiem ir teikšana un vara, tad ir jābūt 100x institūcijām, kuras kontrolē, lai nesmeltu pilnas kabatas, bet mums to nemūžam neatļauties, tad nu ir kā ir...

Par prezidentālu republiku!!!!
28.maijs 2011, 22:52 | links

par referendumu šaubu nav. Gatavojamies vēlēšanām. Ir varianti, jautājiet Brālītim. Galvenais, nekāpjiet uz grābekļa 4-to reizi!!!!! Vai tiešām mēs vienu reizi varam visi makšķernieki/mednieki/dabas mīļotāji APVIENOTIES VIENĀ KOPĪGĀ BALSOJUMĀ??? !!! Mēs esam daudzi, ar mums ir mūsu ģimenes, draugi un mūsu atbalstītāji! Vienosimies kopā un Mums sanāks!!!
28.maijs 2011, 22:50 | links

Tikai kopā ar krieviem mēs varam šajā valstī ieviest kārtību.Viņi ir vienotāki un stiprāki - mēs viņus esam norūdījuši . Ta jau iznāk kad dzīvoju Imantā ja deportētu visus krievus - es kāpņu telpā paliktu viens pats :))))) Un vispār - parasti to nacismu uzkurina tikai latvieši - lai novērstu aunu bara uzmanību no nopietnākām štellēm - piem kā pašu tautieši izlaupa valsti . Vai tad krievi noveda valsti līdz dūņām ????? Nē tie bij latvieši . Tāpēc pirms kaut ko aklimaurot un dziedāt tautasdziesmas un vicināt lietussargus vajag padomāt :))
28.maijs 2011, 22:45 | links

Man personīgi pret krieviem nekas nav. Man ir piemēram pret Saskaņas Centru kurš nebalsoja par kratīšanu šlesera mājās. Es ļoti ceru ka tās partijas - ZZS, PLL, SC nākošā saiemā netiks ievēlētas. Ja par ZZS un PLL tā arī varētu būt tad SC droši ka tiks. Un tāpēc būs jāiet uz vēlēšanām lai SC netiek valdībā.
28.maijs 2011, 22:33 | links

Pareizi, Brālīt! man vienalga kādā valodā runāt!Bail no krieviem ir vienīgi tiem , kas 1944. notinās no Latvijas , vēl tagad nav bises izžuvušas
28.maijs 2011, 22:31 | links

Saeimas deputātu alga (Ls 300) jāpiesien pie IKP.Ja tas ceļas, ta tikai tad ir pielikums pie algas - tā sacīt par gala produktu, nevis visu dienu sist krupi un muļļāt mēnešiem vienu likumu....
28.maijs 2011, 22:29 | links

Es te lasu un domāju - jūs esat nacionālisti lielākā daļa !!! Kas jums ir pret krieviem ??????? Kā var tik naivi uzrauties uz viena zāļā gurķa provokāciju kurš acīm redzami darbojas kaut kādu spec dienestu (domāju ka krievijas ) intersēs un kaut stulbi mauro par latviešu valodu - loģiski ka tas tiekdarīts lai krievu valoda iegūst otras valsts valodas statusu - JO pretreakcija no krievu puses bij gaidāma - un nevis gaidāma bet jau aprēķināta. Saeimā vajag ieviest vecuma ierobežojumus - jaunākus par 33 gadiem nekādā gadījumā .
28.maijs 2011, 22:26 | links

TV 1 23.00 būs skaidrojumi par šo situāciju.Šis rīkojums jau skrien pa pasauli.Mēdijiem tas tagad topā,tā pat kā avārija F1 kvalifikācijā!
28.maijs 2011, 22:25 | links

J.B. > ..ir tak TV arhīvs , apskaties .. :)
28.maijs 2011, 22:20 | links

aakkis
Dievs pasarg...
28.maijs 2011, 22:20 | links

Toni tad pasaki kas viņu izvirzīja . Es esmu naivs.Kārtības nebūs tikmēr kamēr nebūs bailes. Bailes par to ka var iesēdināt ķurķī,bailes par veselību utt.. Ir jābūt prezidentālai valstij . Saeima sūdīgi strādā vai liek mīksto likumdošanai virsū - iesēdināt vainīgos ( nekādas imunitātes ),visu nahujizēt un točka.Jāatbild katram par saviem lēmumiem. Jābūt kā dzīvē -kred'tu neatdevi bankai - kirdiks noņem māju . Nozagi autiņu - ķurķī - tāpat ar jābūt ar deputātiem.Un vispirms jāmaina satversme - kur kā prioritātei jābūt makšķerēšanai.
28.maijs 2011, 22:19 | links

Vecā saima jau tūlīt ievēlēs jaunu sev lojālu prezidentu,viņi jau pa to mēnesi paspēs to izdarīt.Tas savukārt izdos citu rīkojumu-pilnībā jāmaina satversme! Bet kas to darīs?Tie paši vēži,kuri visu laiku,tāds tas riņķa dancis!!!!!!!!
28.maijs 2011, 22:17 | links

epox59
žēl, diemžēl neredzēju 100to pantu. ko tur šis teica īsumā?
28.maijs 2011, 22:17 | links

switck
viennozīmigi par vienotību, lai viņi vismaz ir vairākumā valdībā
28.maijs 2011, 22:15 | links

J.B. > ..ja Tu vakar skatijies 100 .pantu , tad par valodu labi pateica Prezidenta amata kandidāts Andris Bērziņš .
28.maijs 2011, 22:14 | links

uzvilkos.... un vēl kāds var pateikt nakuj no valsts budzeta ir jāuztur krivvalodīgo skolas??? tā mēs no viņiem vaļā netiksim... paši valodu iemācīties nevar, pareizāk sakot negrib. nakuj jāmācās valoda ja ar viņiem stulbie kautrīgie latvieši tāpat runā krieviski. Bet melnādainais no kambodžas, kur raksta vārdu no otra gala var iemācīties pāris gadu laikā ne tikai runāt, bet rakstīt latviski.... padomāsim par to
28.maijs 2011, 22:14 | links

Balsot noteikti aiziešu, bet ko likt vietā, tas būs smagākais.
28.maijs 2011, 22:11 | links

klusībā cerēju, ka Valdis atlaidīs Saeimu, un nu tas ir noticis, par ko Valdis ir pelnijis atkārtotu ievēlēšanu prezidenta amatā, vēl tikai jāpārkāpj pāri astei un jāaiziet uz referendumu nobalsot. Kā zināms Latvietis jau ir slinks ar muti brauc un čīkst cik slikti, bet aizvilkties, piemēram, nobalsot par Latviešu valodu kā vienīgo valodu skolās nevar... ar to balsu vākšanu iet švaki, bet lūdzu vismaz bērnu un mazbērnu vārdā pakustināsim pakaļas un nobalsosim par mums tik svarīgām lietām.
28.maijs 2011, 22:08 | links

Zēni neesat naivi...neaizmirstiet tos kas Zatleru izvirzīja un kam viņam par to jābūt tagad pateicīgam...Spēlītes ''demokrātijā'' turpinās...
28.maijs 2011, 21:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager