Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
shodien gaaju paskatiit kaa ledenes naarsto:)taadas 2 ap kilo redzeeju un aizmirsu par bebra kanaalinju,maulje taa smuki apsnidzis,kaa kaapu taa iekshaa liidz riekstiem,izliidu aaraa un intreses peec pameeriju cik tad tur dziljsh,bljin izraadijaas paari galvai,taa eermiigi palika.Bet nu aaraa silti,putninji dzied,mushinjas lidinaas.
11.aprīlis 2011, 18:48 | links
 
drīz jau 1.maijs,līdaku sezona.kas brauks slaktēt,kas brauks skaldīt līdakas.palasot peipusa atskaites paliek tā mazliet jocīgi par to nodarbi.es gan 1.maijā braukšu spiningot līdakas un atpūsties!!!nekā personīga,bet tomēr vārds copēšana vismaz pieņemamāks nekā iepriekš minētie!!!
11.aprīlis 2011, 18:43 | links
 
nav man pagraba,turu pieliekamaja.varbut ir nedaudz skabakas ,bet vasara ir ok.ipasi uz poham.kad dzivoju laukos lejam plastmasas pudeles un aprakam.vot ta bij manta.
11.aprīlis 2011, 06:51 | links
 
Garšu dod. Varbūt vēl arī kādu ķīmisku reakciju. Krievu laikā kad bij alus ar īso derīguma termiņu( kā tagad sauc - dzīvais alus), kad termiņš gāja uz beigām tad tas palika skābs - lai skābumu noņemtu alus pudelē lika ievas zaru - putas ar straumi ārā, tā izšūmējās kāda daļa no satura bet palikušais alus bij bez skābuma.
10.aprīlis 2011, 22:26 | links
 
Aromātu?!?
10.aprīlis 2011, 22:24 | links
 
nekad neesmu sapratis. ko dod tas upeu zarinsh?
10.aprīlis 2011, 22:18 | links
 
Es nezinu vai pareizi bet uz 3 L burku ņemu 1 ēdamkaroti cukura, 9 rozīnes un kād' 5 cm upeņu zaru, glabāju pagrabā. Ja nav pagraba tad roc zemē, kādus 70 cm, ieliec maisā un būs ok.
10.aprīlis 2011, 21:59 | links
 
mjaa Vidzemee veel staigaajams ledus:(Kaads varbuut kursaa par Burtnieka ledu?Ir nav?Cerams liidakas laiciigi iznaarstos
10.aprīlis 2011, 21:48 | links
 
zivmen vienīgais variants dzert, daudz.
10.aprīlis 2011, 21:47 | links
 
zivmen vienīgais variants dzert, daudz.
10.aprīlis 2011, 21:47 | links
 
vakar jau smejos :D :D
10.aprīlis 2011, 13:46 | links
 
Labs reklāmas rullītis Cēsu alum http://bit.ly/dJtiNu
10.aprīlis 2011, 13:41 | links
 
ieroc kkur mezha
10.aprīlis 2011, 13:19 | links
 
bez pagraba nav variantu
10.aprīlis 2011, 13:11 | links
 
Sveiciens zveiniekiem. Domāju, ka starp jums ir daudzi, kas tagad tecina bērzu sulu. :) Un vēršos pie jums pēc padoma... Es leju bērzu sulu jav 2 gadu. Pagājušo gad es vārdiju to sulu, un skrūvēju pa burkām ar apelsīniem un citroniem. Tagad mamma teica, ka tas neesot pārāk labi un arī laikam sula zaudē savas labās vielas. Tātad, kā varētu uztaisīt bērzu sulu mājas apstākļos ( dzīvoklī ) , nav pagraba, tapēc nezinu kā lai to uztaisa un kur lai novieto. :( Varbūt ir kāda laba recepte ko kāds var ieteikt . Būtu ļoti pateicīgs, ja man atbildētu te, vainu privāti vēstulēē... Paldies.
10.aprīlis 2011, 12:04 | links
 
PROPIĻIS arī ietaupīsies.DDDDDDDDDD
10.aprīlis 2011, 10:38 | links
 
...viss labāk , divreiz pa 250 ..un problēma braukt uz copi atkritīs....
10.aprīlis 2011, 10:18 | links
 
vēlams uz katru aci:))
10.aprīlis 2011, 10:03 | links
 
Bārda,-1 L un nekādas alternatīvas!!!....
10.aprīlis 2011, 10:01 | links
 
Mans piedāvājums 380 ar sīpolķiplok maizītēm.PS Sieva ar pie reizes būs pasargāta no baciļiem.
10.aprīlis 2011, 09:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager