Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Llort [15.03.21]: tikmēr Krievijā...

bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
:)
15.marts 2021, 20:54 | links

mjuniors [15.03.21]: svens76 [6m]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.
visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)
15.marts 2021, 20:54 | links

svens76 [15.03.21]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)
Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.
15.marts 2021, 20:51 | links

udens2 [49m]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.

mjuniors, 15.marts 2021, 20:27
pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanām
15.marts 2021, 20:49 | links

tikmēr Krievijā...

bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
15.marts 2021, 20:48 | links

mjuniors [15.03.21]: usis [21m]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)
Bet principā šis viss sviestā totālā aizgājis. Jau gads apkārt, bet nekas nemainās. Un ko ja vēl 5-10 gadi šādi.. Nu vai gribam šādi tālāk dzīvot!? Ar ierobežojumiem ne piemā laba neved.
Zem šitā visa jābūt paslēptai kādai stiprākai ideoliģijai, kāpēc pieciest to visu.
Man zb jau, plus mājas divi sīči jau izbesījuši, šiem abiem jautri senci kaitināt... Tā kaut kā..
toties var biežāk copēt braukt:)
15.marts 2021, 20:47 | links

Domaataajs [48m]: Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?
Sven, vai traumatologiem ir kāds komentārs par asins recekļu veidošanos?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumuprotams, jo šķidrākas asinis , jo mazāks trombožu risks .bet to riska faktoru ir daudz, piemeeram vecums, sēdošs darbs, mazkustība, sirds mazspeeja, trauma vai pārciesta operācija, smēķēšana utt

svens76, 15.marts 2021, 20:22

Nu riska faktori tas jā. Gan jau ar laiku sapratīs, kur tas suns aprakts. Bet nu ideāls nekas nevar būt.
15.marts 2021, 20:47 | links

"vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu"

heh, rietumiem savas metodes - visus bankas kontus slēgšana
15.marts 2021, 20:44 | links

raiham - visu tu labi saproti... patīk būt uzmanības centrā? okejuški!
15.marts 2021, 20:42 | links

usis [15.03.21]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.
Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)
Bet principā šis viss sviestā totālā aizgājis. Jau gads apkārt, bet nekas nemainās. Un ko ja vēl 5-10 gadi šādi.. Nu vai gribam šādi tālāk dzīvot!? Ar ierobežojumiem ne piemā laba neved.
Zem šitā visa jābūt paslēptai kādai stiprākai ideoliģijai, kāpēc pieciest to visu.
Man zb jau, plus mājas divi sīči jau izbesījuši, šiem abiem jautri senci kaitināt... Tā kaut kā..
15.marts 2021, 20:42 | links

udens2 [46m]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.

mjuniors, 15.marts 2021, 20:27

Laikam mjuniors krievijā pamodies.-D
15.marts 2021, 20:41 | links

udens2 [15.03.21]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??
Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.
15.marts 2021, 20:27 | links

udens2 [15.03.21]: Vēl nespēj izsekot, jeb vēl neesi nobriedis tam par ko es runāju. Īsumā, mūsu režīms neatšķirās no krievijas. Otrs, krievijai ir sava ideoloģija kas ir liels pluss, bet mums nav.

mjuniors, 15.marts 2021, 19:52vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??
Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.
15.marts 2021, 20:25 | links

Domaataajs [15.03.21]: Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumu
protams, jo šķidrākas asinis , jo mazāks trombožu risks .bet to riska faktoru ir daudz, piemeeram vecums, sēdošs darbs, mazkustība, sirds mazspeeja, trauma vai pārciesta operācija, smēķēšana utt
15.marts 2021, 20:22 | links

Lielbritānija paziņojusi kad sakarā ar ķīmisko ieroču pielietošanu .tehnaloģiju zādzībām utt lielākais drauds ir krievija.Lūk jums ar iemesls Zeneka nomelnošanas kampaņai.
15.marts 2021, 20:02 | links

Tak saproti jel, ka tā ir lielā politika. Kurš kaytram mirējam var klāt izstāvēt un pateikt - no kovida vai dēļ kovida?? Man 2020. nomira gan mamma gan sievmāte. It kā NE ar covidu, bet - slimnīcā tika novēloti, tuvinieki klāt tikt un normāli atvadīties arī nevarēja...

daddy_j, 15.marts 2021, 19:52

Nu šie jau būtībā ar ir covida upuri,nebūtu covids sajājis medicīnas sistēmu,būt laicīgi sadakterēti un kādu gadiņu vēl dzīvi padzīvojuši
15.marts 2021, 20:01 | links

Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumu
15.marts 2021, 19:57 | links

Vēl nespēj izsekot, jeb vēl neesi nobriedis tam par ko es runāju. Īsumā, mūsu režīms neatšķirās no krievijas. Otrs, krievijai ir sava ideoloģija kas ir liels pluss, bet mums nav.

mjuniors, 15.marts 2021, 19:52
vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??
15.marts 2021, 19:55 | links

Tak saproti jel, ka tā ir lielā politika. Kurš kaytram mirējam var klāt izstāvēt un pateikt - no kovida vai dēļ kovida?? Man 2020. nomira gan mamma gan sievmāte. It kā NE ar covidu, bet - slimnīcā tika novēloti, tuvinieki klāt tikt un normāli atvadīties arī nevarēja...
15.marts 2021, 19:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager