Llort [15.03.21]: tikmēr Krievijā...:)
bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
15.marts 2021, 20:54 | links
Llort [15.03.21]: tikmēr Krievijā...:)
bildē tikai Polijas un Lietuvas dzērieni un pārtika
mjuniors [15.03.21]: svens76 [6m]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)
svens76 [15.03.21]: Tā kaut kā..toties var biežāk copēt braukt:)Ha, uzprasījies :)) man liekas, ka tevi copēt ar likumu nevar vispār laist,jo paliek tukša vieta.. visi lielie zandarti un asari izķerti.
udens2 [49m]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
mjuniors, 15.marts 2021, 20:27
mjuniors [15.03.21]: usis [21m]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)toties var biežāk copēt braukt:)
Bet principā šis viss sviestā totālā aizgājis. Jau gads apkārt, bet nekas nemainās. Un ko ja vēl 5-10 gadi šādi.. Nu vai gribam šādi tālāk dzīvot!? Ar ierobežojumiem ne piemā laba neved.
Zem šitā visa jābūt paslēptai kādai stiprākai ideoliģijai, kāpēc pieciest to visu.
Man zb jau, plus mājas divi sīči jau izbesījuši, šiem abiem jautri senci kaitināt... Tā kaut kā..
Domaataajs [48m]: Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?
Sven, vai traumatologiem ir kāds komentārs par asins recekļu veidošanos?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumuprotams, jo šķidrākas asinis , jo mazāks trombožu risks .bet to riska faktoru ir daudz, piemeeram vecums, sēdošs darbs, mazkustība, sirds mazspeeja, trauma vai pārciesta operācija, smēķēšana utt
svens76, 15.marts 2021, 20:22
usis [15.03.21]: Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.Tagad par visiem kovid huijņām tevi var paņemt. Ieraksti vairakus argumentus kāpēc astra zenec nē.. Pabrīdini pārējos un varēs policijai atskaiti, jeb domrakstu parakstīt.. Es neko.. :)
udens2 [46m]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.
mjuniors, 15.marts 2021, 20:27
udens2 [15.03.21]: vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??Labrīt.. :)) Paskaties pilns facebook ar cilvēkiem, kas liek video par šādu faktu esamību.
udens2 [15.03.21]: Vēl nespēj izsekot, jeb vēl neesi nobriedis tam par ko es runāju. Īsumā, mūsu režīms neatšķirās no krievijas. Otrs, krievijai ir sava ideoloģija kas ir liels pluss, bet mums nav.Viens it kā ziņās ielikts bij, ticis pie piespiedu darba kādu mēnesi, ieteicis kādos sociālajos tīklos melnos šaut.
mjuniors, 15.marts 2021, 19:52vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??
Domaataajs [15.03.21]: Tromboze tā laikam, ka vairāk būtu saistīta ar biezām asinīm?protams, jo šķidrākas asinis , jo mazāks trombožu risks .bet to riska faktoru ir daudz, piemeeram vecums, sēdošs darbs, mazkustība, sirds mazspeeja, trauma vai pārciesta operācija, smēķēšana utt
Sven, vai traumatologiem ir kāds komentārs par asins recekļu veidošanos?
https://www.apollo.lv/7202142/astrazeneca-komente-izskanejuso-informaciju-par-vakcinas-drosumu
Tak saproti jel, ka tā ir lielā politika. Kurš kaytram mirējam var klāt izstāvēt un pateikt - no kovida vai dēļ kovida?? Man 2020. nomira gan mamma gan sievmāte. It kā NE ar covidu, bet - slimnīcā tika novēloti, tuvinieki klāt tikt un normāli atvadīties arī nevarēja...
daddy_j, 15.marts 2021, 19:52
Vēl nespēj izsekot, jeb vēl neesi nobriedis tam par ko es runāju. Īsumā, mūsu režīms neatšķirās no krievijas. Otrs, krievijai ir sava ideoloģija kas ir liels pluss, bet mums nav.vai tad kāds lv ir arestēts par laikošanu vai viedokļa izteikšanu??
mjuniors, 15.marts 2021, 19:52