Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
daddy_j [12.03.21]: Ā pats galvenais, jūs gribējāt mazas algas,-ierēdņiem ir mazas algas salīdzinot pret privāto sektoru. Tā kā saņemiet ko gribējāt. Kāda tauta, tāda valdība un otrādi.

kkas, 12.marts 2021, 10:22

Bļin, Juhņēvičas 4900 eur/mēn. Tev šķiet maza alga??! Ja esi privātais, drīkst es pie Tevis par 4000 mēnesī pastrādāšu? Gadiņu...avīzi izdosim, būs jautri :)
Es runāju par tiem, kuri strādā apakšā un tiešā veidā ietekmē mūs. Nekādi biroji ar milzu algām nepalīdzēs, ja apakšā demotivēti cilvēki strādā pa 400 eur uz rokas.
12.marts 2021, 10:39 | links

Ā pats galvenais, jūs gribējāt mazas algas,-ierēdņiem ir mazas algas salīdzinot pret privāto sektoru. Tā kā saņemiet ko gribējāt. Kāda tauta, tāda valdība un otrādi.

kkas, 12.marts 2021, 10:22

Bļin, Juhņēvičas 4900 eur/mēn. Tev šķiet maza alga??! Ja esi privātais, drīkst es pie Tevis par 4000 mēnesī pastrādāšu? Gadiņu...avīzi izdosim, būs jautri :)
12.marts 2021, 10:28 | links

Laimes Lāci gaidīsim? ;) Kas tieši mainīsies, ja nebūs šie un nebūs valdības? Tad visi ierēdņi arī jaatlaiž, jo tieši no viņiem atkarīgs kas un kā izpildās.

kkas, 12.marts 2021, 10:20

Par valdību neiet runa. Bet pasaki, KAS ir mainījies kopš VB izveidošanas?? KAS, konkrēti?

Es pateikšu - ir 640K VB budžets un būs 330K vērta "kampaņa iedzīvotāju emocionālās spriedzes mazināšanai"

Es savu spriedzi mazināju caur ManaBalss protesta balsojumu :)
12.marts 2021, 10:25 | links

Ā pats galvenais, jūs gribējāt mazas algas,-ierēdņiem ir mazas algas salīdzinot pret privāto sektoru. Tā kā saņemiet ko gribējāt. Kāda tauta, tāda valdība un otrādi.
12.marts 2021, 10:22 | links

daddy_j [12.03.21]: ir iespēja parakstīties par Vakcinācijas biroja likvidēšanu.

https://manabalss.lv/par-vakcinacijas-biroja-likvidesanu/show
Laimes Lāci gaidīsim? ;) Kas tieši mainīsies, ja nebūs šie un nebūs valdības? Tad visi ierēdņi arī jaatlaiž, jo tieši no viņiem atkarīgs kas un kā izpildās.
12.marts 2021, 10:20 | links

Vai caur "manabalss" vispār kaut kas ir ticis realizēts?

raihs, 12.marts 2021, 09:34

Es uz viņiem biju uzmetis lūpu, kad nepieņēma iniciatīvu par ģimenes aizsardzību.

Bet vispār, ja iniciatīva nonāk līdz Saeimai, tad 2/3 gūst atbalstu. https://lvportals.lv/viedokli/303663-letak-ir-nopirkt-pratus-nevis-uzlauzt-sistemas-2019 (to gan viņi paši stāsta, nav laika dziļāk pārbaudīt)

Tāpēc vajag tik rakt!
12.marts 2021, 09:44 | links

Vai caur "manabalss" vispār kaut kas ir ticis realizēts?
12.marts 2021, 09:34 | links

bezjēdzīgs pasākums:)pūķim vienu galvu nocērtot ,divas būs vietā:)

kurjers6, 12.marts 2021, 09:03

pasākums pilnīgi brīvprātīgs! Nedari neko (jo nav jēgas), tikai pēc tam nesūdzies, ka "vistustilbi", sarunāts? :)
12.marts 2021, 09:09 | links

ir iespēja parakstīties par Vakcinācijas biroja likvidēšanu.

daddy_j, 12.marts 2021, 08:55

bezjēdzīgs pasākums:)pūķim vienu galvu nocērtot ,divas būs vietā:)
12.marts 2021, 09:03 | links

ir iespēja parakstīties par Vakcinācijas biroja likvidēšanu.

12.marts 2021, 08:55 | links

Ja, visu mūžu dzert, pīpēt, grauzt voblu un cīsiņus ir ok, bet pote, brrr. Kā begimoti.
u
usis, 11.marts 2021, 22:15

Vo vo no šmigas vien ir simtreiz vairāk/biežāk blakņu nekā no mūsdienu vakcīnām, bet ja vēl apvieno ar tabaku, kūpiņiemun e vielu piepīčkātiem draņķiem, tad vakcīnas ir izsmiekls. Vakcīnu blaknes var salīdzināt ar dažadu riekstu graušanas blaknēm, tur ar dažiem no tūkstoša var būt alerģiskas reakcijas, pat letāls iznākums. Bet nu ko tu tumsoņiem iestāstīsi..
11.marts 2021, 22:48 | links

Ja, visu mūžu dzert, pīpēt, grauzt voblu un cīsiņus ir ok, bet pote, brrr. Kā begimoti.
11.marts 2021, 22:15 | links

mjāā.nekad nebiju iedomājies,ka veči makšķernieki tik ilgi un padziļļināti var cepties par vakcīnām. neizskatās ka tas ir makšķernieku forums.vairāk velk uz ārstu infektologu simpoziju.
11.marts 2021, 22:06 | links

pēc pāris gadiem visiem bus pofig,mauks krustām šķērsām pa pasauli

udens2, 11.marts 2021, 21:34

Kam nebūs iekšā sputnik. -D
11.marts 2021, 21:41 | links

pēc pāris gadiem visiem bus pofig,mauks krustām šķērsām pa pasauli
11.marts 2021, 21:34 | links

Šodien Rinkēvičs interesantu sviestu palaida tipa " vakcinētie ar Eiropas Savienībā nereģistrētām vakcīnām nebaudīs ceļošanas brīvību". Nu, bļin, tas ir ko Eiropas pašizolācija un jauns dzelzs priekškars ?!! Ja tā tiešam ir ES officiālā nostāja, nevis tikai mūsu netradicionālā ministra apziņas pašplūsma, tad pesec... Pilnīgi noteikti un pašsaprotami, ka jebkura sevi cienoša ne-ES valsts kaut Krievija, kaut Ķīna, kaut Indija, kaut Nigērija principa pēc ieblieztu pretī tieši to pašu - "pie mums drīkst iebraukt tikai tie, kas ir vakcinēti ar mūsu valstī reģistrētām vakcīnām".

zaraza, 11.marts 2021, 21:20

Tas būtu tikai loģisks risinājums.
11.marts 2021, 21:25 | links

Tad vajadzēs vakcīnas kā vīzas - gribi aizbraukt uz Ķīnu, iemoči viņējo, uz Krieviju viņējo, uz Indiju atkal viņējo utt., aktīvākie ceļotāji būs novakcinēt pa padsmit reizēm :D
11.marts 2021, 21:25 | links

Ar visu Sanmarīno pat puse nebūtu.Turklāt nevienā no tām valstīm droši pat nav iespējams to sputņiku izpētīt.
11.marts 2021, 21:24 | links

Šodien Rinkēvičs interesantu sviestu palaida tipa " vakcinētie ar Eiropas Savienībā nereģistrētām vakcīnām nebaudīs ceļošanas brīvību". Nu, bļin, tas ir ko Eiropas pašizolācija un jauns dzelzs priekškars ?!! Ja tā tiešam ir ES officiālā nostāja, nevis tikai mūsu netradicionālā ministra apziņas pašplūsma, tad pesec... Pilnīgi noteikti un pašsaprotami, ka jebkura sevi cienoša ne-ES valsts kaut Krievija, kaut Ķīna, kaut Indija, kaut Nigērija principa pēc ieblieztu pretī tieši to pašu - "pie mums drīkst iebraukt tikai tie, kas ir vakcinēti ar mūsu valstī reģistrētām vakcīnām".
11.marts 2021, 21:20 | links

https://www.facebook.com/100001205282162/posts/2348298898553597/
Ja pacietība pietiek, noklausaties prof. Kalviņa vēstījumu kā izstrādā zāles, kā un kas veic pētījumus un kāpēc ir tā kā ir.
11.marts 2021, 20:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager