Ziņojumā teikts, kad pagājušo gadu no krievijas teritorijas intensīvi,jeb ir zagta informācija no covid potes izstrādātajiem. Ja atceraties tieši nedēļu vai pāris dienas pirms konkurenti paziņo, kad zāles izstrādātas krievija paziņo viņiem ir! Tikai nezkāpēc, kad konkurenti jau špricēja cilvēkus, krievs palaida sputņiku ar mēnešu nokavēšanos. Kārtējā pakazuha.
Es neko neteiktu ražošanas apjomi lieli utt, bet te čaļi nepotē pat savejos
Atceraties olimpiādi, dopingu datu viltošanu utt.
Vēlēšanu rezultātus un te čaļi sāk ticēt sputņika rezultātiem ar cik tur 90+ efektivitati, kas kārtējo reizi labāka par ārzemju. Tik saražot neprot, protams paies gads utt tas būs iespējams.
Varat vīri ko domāt, bet es saku es palieku savos ierakumos cieti. Krievs nekad nav bijis draugs. Lai atdod Abreni. Kaut vai atvainošanos, tad varam sāk sarunas. Bet šobrīd jūs krievu tv varat dzirdēt tikai negācijas par Baltiju utt. Domājam, nepanikojam. Potes jau ir izstrādātas, kas grib, lai potējas un otrādi.
Vienīgais pret ko es iestājos šajā covididiotisma laikā, kad neaizskart cilvēka brīvību, bet sarunāties kā līdzīgs ar līdzīgu. Es negribu valdību, kas man saka priekšā kā domāt un ko.. Un vēl protestus aizliegt.. Nekad ilgtermiņā aizliegumi nestrādā.
11.marts 2021, 13:42 |
links