raihs [16.03.21]: Mjunior, lbruno tevi apsveica... Nav laba zīme, galīgi nav laba... Kaut kur Tu brauc purvā... Viennozīmīgi esmu uldēna pusē šajā jautājumā. Neviens mums runāt neaizliedz, ja vien tas nav bīstami sabiedrībai! Un sabiedrības attieksme tiešām nav jājauc ar cenzūru!
Jāni, viedoklis par sabiedrības bīstamību ir interpetēts no demokrātijas, jeb vairākuma gribai. Krievijā ir pavisam diametrāls viedoklis un ar to sauc par sabiedrības bīstamību. Tāpēc es noteikti uz to neatsaukšos kā sabiedrības bīstamību.
Ja man diktē es vairs strādāt nedrīkstu, vistiešāk ietekmē manu gribu. Jebkuram citam cilvēkam ir tiesības ievērot savu gribu neaizskarot citu. Šoreiz viss ir "sabiedrības, veselības labā", bet ignorējot manu gribu un man nedrīkst būt citāds sviedoklis, skaļs,jo ātri pāraugs par feik news.. Kā redzam, jo svarīgāks zināms cilvēks ar savu viedokli nonāk katrs savā vietā, Hermanis pie prezidenta uz pārrunām, ierindas cilvēks ar klauvējienu pie durvīm. Es nesaku, kad notiek tas 100%, bet tādas iezīmes pastāv.. Arī muļķigs viedoklis var būt brīvi izteikts. Katram ir sava kritiskā domāšana. Un nenorādīs kaut kads Udens, kuram ko runāt un domāt.