Take it easy.. :))
6.februāris 2021, 16:09 | links
Domaataajs [06.02.21]: Igaunijas iedzīvotāji daudz nopietnāk attiecoties pret ierobežojumiem, varbūt tāpēc.Nedomātāj, kāda saistība slimības izplatībai ar komandantstundu? Komandantstunda ir pēdējais, kas var ietekmēt pandēmiju, un ir pasakainu idiotu pieņemts likums. Un tā atcelšana ir pierādījums tam, tāpat kā preču iegādes ierobežojumi veikalos...
Leišiem arī uzlika toreiz karantīnu, kad bija 4000 dienā, tagad laikam, ka kaut kadi 600 + bijis vakar.
A mums atkal vairāk kā iepriekš.
Neredzēju gan pagaidām cik komandantstundas pārkāpēju, bet tādi kas blandās apkārt un iet ciemos kafiju padzert un tāpat vien papļāpāt, mums ir. Un vīrusa noliedzēji joprojam ar putām uz lūpām cīnās par saviem ideāliem.
raihs [05.02.21]: Mēs jau ģimenē sapriecājāmies, ka vismaz kaut kas no pleciem nost, un huju! Debīliķi
Es nerunāju par to, vai pieņemtais lēmums ir pareizs vai nepareizs, es runāju par to, *uļi muldēt!? Pirms 3 dienām situācija bija tieši tāda pati, mazie iešot skolā. Šodien, ai, neiešot gan, jo situācija esot kļuvusi sliktāka. Atvainojiet, tā sanāca... Bulšits
raihs, 5.februāris 2021, 22:16
Raimonds62 [9m]: raihs [19:39]: Man atkal tas sviests par 1+2 klasi izbesīja. Nu tak nesoli, ibio! Kurš lika solīt??? Tagad 10x riebīgāka sajūta! Mēs jau ģimenē sapriecājāmies, ka vismaz kaut kas no pleciem nost, un huju! DebīliķiVienā Vidzemes skolā bērni dabūja vīrusu un izdalīja citiem. Vajag ? PiesakiesEs nerunāju par to, vai pieņemtais lēmums ir pareizs vai nepareizs, es runāju par to, *uļi muldēt!? Pirms 3 dienām situācija bija tieši tāda pati, mazie iešot skolā. Šodien, ai, neiešot gan, jo situācija esot kļuvusi sliktāka. Atvainojiet, tā sanāca... Bulšits
raihs, 5.februāris 2021, 22:16
Raimonds62 [05.02.21]: raihs [19:39]: Man atkal tas sviests par 1+2 klasi izbesīja. Nu tak nesoli, ibio! Kurš lika solīt??? Tagad 10x riebīgāka sajūta! Mēs jau ģimenē sapriecājāmies, ka vismaz kaut kas no pleciem nost, un huju! DebīliķiVienā Vidzemes skolā bērni dabūja vīrusu un izdalīja citiem. Vajag ? PiesakiesEs nerunāju par to, vai pieņemtais lēmums ir pareizs vai nepareizs, es runāju par to, *uļi muldēt!? Pirms 3 dienām situācija bija tieši tāda pati, mazie iešot skolā. Šodien, ai, neiešot gan, jo situācija esot kļuvusi sliktāka. Atvainojiet, tā sanāca... Bulšits
raihs [05.02.21]: Man atkal tas sviests par 1+2 klasi izbesīja. Nu tak nesoli, ibio! Kurš lika solīt??? Tagad 10x riebīgāka sajūta! Mēs jau ģimenē sapriecājāmies, ka vismaz kaut kas no pleciem nost, un huju! DebīliķiVienā Vidzemes skolā bērni dabūja vīrusu un izdalīja citiem. Vajag ? Piesakies
Nebija pat jālasa, kad diagnoze zināma. https://www.apollo.lv/7173055/miris-arsts-kurs-omskas-slimnica-arsteja-navalnijunemaz nav pārsteigums
mjuniors, 5.februāris 2021, 15:37
Pieņemu, ka viens otrs gribēja jau tad, kad tikko referendums bija noticis, bet ko darīt, ja "gudrākā" tautas daļa zina labāk.
Tāpat kā daudzi zina visas patiesības par valdību sazvērestībām un vīrusiem.
Domaataajs, 4.februāris 2021, 19:47
nez pēc cik ilga laika britiem sagribēsies referendumu par iestāšanos ES:Dhttps://www.la.lv/britu-gala-pust-eiropas-ostas
udens2, 4.februāris 2021, 19:26