Atkārtošos,pensionār, ja negribi pareizāk sakot nejūti vairs ķērienu vari paklusēt. :))
mjuniors, 27.janvāris 2021, 09:23
Tiš būdā, es pirms Tevis gan piedzimu, gan forumā piereģistrējos, Tu mani nemācīsi, kad klusēt, kad runāt :)
Ja par lietu - tad skaties draudziņ tālāk, dziļāk, meklē cēloņus, tad arī varbūt varēsi ko izmainīt... piemēram, cik rūpnīcas esi uzcēlis?
daddy_j, 27.janvāris 2021, 09:33
Pirmā atkāpe, ja pirmais piedzimi un reģistrējies tev neviens nav licis tādēļ izturēties kā puišelim. Tu, onkul, centies man iedzelt nevis veidot un uzturēt foruma nozīmi: diskutēt, sarunāties. Ja tev ir kaut kādi mazumkompleksi ar krāna mērīšanos, tev atgādinu tēmē citā virzienā, jo Tu man jau labu laiku esi pensijas fondā pārcelts, jeb atbilde tev ir laika izšķiešana.
Otrs, varu tev pateikt, neesmu nevienu dienu strādājis pie kāda. Samelojos, trīs dienas maximā studiju laikā. Esmu pats rūpnīca, kas strādā lauksaimniecībā (skatīt: Lauki, mana izvēle, neaizbraucējs). Lauksaimiecības produkcija, kā arī rūpnieciskās preces ko saražojam tiek realizēta šeit Latvijā gan eksportēta. Vai es tāpēc esmu baigais malacis utt?? Nē draugs.
Cilvēku samazināšanās man kā Latgales reģiona pārstāvim ir katru dienu jādomā kur kā, kādas tendences. Kāda būs mana izvēle ko darīt tālāk. Vai vērt vaļā veikalu utt. Šādi ekstenciāli jautājumi ir katru dienu.
Un cik nojaušu tu sēdi valsts darbā, kur ir galvenais salikt pareizi komatus, runāt paplašinātos teikumos, iemest pāris svešvārdus, skaitļus, pieglauztu matu frizūru un esi jau onkulis ar lielo burtu.. Es saku tas viss ir hujņa, bet tev vecais to nebūs saprast, jo sūds, kas nācis no pakaļas (skatīt: ceļš no tumsas -> uz gaismu) krāsa un smaka joprojām nav pauzudusi.