Komandantstunda- manā krajā nesen policija ar bākugunīm izbrauca cauri.
30.decembris 2020, 23:39 | links
badapiicka [30.12.20]: ierobežojumi, ar ko jarēķinās, dzīvoklis... utt utml...Dzīvokļa formāts, diemžēl, stipri ierobežo šķirnes izvēli. Tie kas piemēroti ir tādi, ka tad jau drīzāk kaķi.
mjuniors [30.12.20]: Vēl ilgi pēc gaismas izslēgšanas lēcu gultā.. :D Tā, ka ni un ni..Vēl mācījos videnē. Dzīvokli paradījas žurkas ala sienā, ko aizbāza ar stikliem. Naktī alas saimniece man atriebās - uzrapās uz vēdera un iekoda pirkstā. Atlikušo nakts daļu pavadīju medībās un nožmiedzu iespiestu stūrī. Poliklīnikā sākumā domaja ka majas. Paskaidroju, ka nē. Tad teica, ka jātaisa trakumsērgas pošu cikls. Teicu lai uztaisa analīzes - mos nevajag. Masiņas sāka ņirgaties - jā. Mēs apjozīsim kvartālu, noķersim visas un tad jums būs jāatpazīst īstā. Ņirgt beidza, kad parādīju līdzpaņemto maisiņu :)
Domāju par Zelta retrīveru, bet saprotu, ka to nevaru atļauties.
BrunoL, 30.decembris 2020, 22:41
Manī tas disonansi nerada. Drīzak nepieņemams man ir akvārijs, jo audzināja ar ēdienu nespēlēties.
Jurik, 30.decembris 2020, 23:14
7up [30.12.20]: Siltam laikam ir trūkumi, peles garažā ir sērga šobrīd.
mjuniors [30.12.20]: ..Žurkas turēt mājās tas ir pēdējais, kas var būt..Manī tas disonansi nerada. Drīzak nepieņemams man ir akvārijs, jo audzināja ar ēdienu nespēlēties.
Jurik [30.12.20]: Raihs tikmēr plēš matus un bauro: "Tie kropļi manu sadaļu par košatņiku forumu pārvērtusi!" :)Precīzi piezîmēji. :DDDD viņam tak nav ko te rakstīt, un gaidīto sensāciju no usis tā arī nesagaidīja!
Jurik [30.12.20]: raihs [8m]: Izrādās, te tāds briļļainu maigu botāniķu klubiņš izveidojies... Oi, nē, ne botāniķu, kinofīlu klubiņšRaih! Nu saprotu, ka suns nav Tava tēma - mož pamēģini zarkukaini? :)Ar ko tas pelnijis tādu ,, likteni,, ka Legzdiņam to gribi piespēlēt? :DDD
raihs [30.12.20]: Izrādās, te tāds briļļainu maigu botāniķu klubiņš izveidojies... Oi, nē, ne botāniķu, kinofīlu klubiņšRaih! Nu saprotu, ka suns nav Tava tēma - mož pamēģini zarkukaini? :)