30.decembris 2020, 22:55 | links
BrunoL [30.12.20]: Mans rudais draugs, runcis Fricis Liepiņš- Kuriļi bobteils(bildē), pirms dažām nedēļām devās uz labākiem medibu laukiem. Bija ļoti pieķēries man. Kundze saka- laikam jūt, kad tu kāp mašīnā. Apmēram 20 min. pirms iebrauc pagalmā, prasās ārā un sagaida.
Pēdējo gadu + gāja smagi- pamperos. Nomira rokās.
Nezinu, kā citi, bet gadiem ejot kļūstu pārlieku sentimentāls.
Domāju par Zelta retrīveru, bet saprotu, ka to nevaru atļauties. Jo, kas zin cik vēl atvēlēts? Suņa mūžs 15-20 gadi.
BrunoL [30.12.20]: Mans rudais draugs, runcis Fricis Liepiņš- Kuriļi bobteils(bildē), pirms dažām nedēļām devās uz labākiem medibu laukiem. Bija ļoti pieķēries man. Kundze saka- laikam jūt, kad tu kāp mašīnā. Apmēram 20 min. pirms iebrauc pagalmā, prasās ārā un sagaida.
Pēdējo gadu + gāja smagi- pamperos. Nomira rokās.
Nezinu, kā citi, bet gadiem ejot kļūstu pārlieku sentimentāls.
Domāju par Zelta retrīveru, bet saprotu, ka to nevaru atļauties. Jo, kas zin cik vēl atvēlēts? Suņa mūžs 15-20 gadi.
Uz Ziemassvētkiem nopirku sīčiem akvāriju, 180 litri, nepatiks ņemties, varēs kko paraudzēt.
usis, 30.decembris 2020, 22:15
Bralitis [10m]: Man dēlam tagad superīgs mājdzīvnieks - jūrascūka . Milzīga galva kā Zarazam, kunģis kā Raiham bet daba ideāla - Ne skraida ,ne trokšņo ,ne smird . Rij tikai un gudri lūr. Kāda jēga viņam šai pasaulē - nezinu, bet forš radījums. Uzlieku uz vēdera - lūr acīs - - kaut ko funktierē .Kad biju sīks - ģimenē bija. Tiem dzīvniekiem izteiktāk kā citiem dzīves galvenās misijas ir ēst un pāroties. Ja sēž uz vēdera un lūr acīs - visticamāk padomā ir 2.
Jurik, 30.decembris 2020, 22:21
7ap, klau- te apkārt mēs, nu pilnīgi idiņi, bet visu laiku tevi velk šurp, tas - ģenētiski ielikts?
usis, 30.decembris 2020, 21:44
Bralitis [30.12.20]: Man dēlam tagad superīgs mājdzīvnieks - jūrascūka . Milzīga galva kā Zarazam, kunģis kā Raiham bet daba ideāla - Ne skraida ,ne trokšņo ,ne smird . Rij tikai un gudri lūr. Kāda jēga viņam šai pasaulē - nezinu, bet forš radījums. Uzlieku uz vēdera - lūr acīs - - kaut ko funktierē .Kad biju sīks - ģimenē bija. Tiem dzīvniekiem izteiktāk kā citiem dzīves galvenās misijas ir ēst un pāroties. Ja sēž uz vēdera un lūr acīs - visticamāk padomā ir 2.
usis [30.12.20]: Uz Ziemassvētkiem nopirku sīčiem akvāriju, 180 litri, nepatiks ņemties, varēs kko paraudzēt.Us! Tu točna zini, ka viens otram skādi dara?!
BrunoL [30.12.20]: Tā, zoni! Raihs ar Bračku pasvieda foršu tēmu- mājdzīvnieki! Tad atīstam to un beidzam kakāt cits citam aiz apkakles, vismaz, šajā, Vecgada priekšpēdējā vakarā!Baronkungs! Pastāsti kā savā muižā baro mazos brāļus un māsas!? Vaska paciņas, zilie garšīgie graudiņi, ultraskaņas aperāti?
Bralitis [14m]: Es savas domas pateicu par suni un man pofig ko citi domā. Man sunim bij jauka ,interesanta piesātināta dzīve. Kam suns nav bijis tas to nesapratīs un kam zvēri ir vienaldzīgi tas vēl vairāk . A Raih Tu vari nodračīt ar savām teorijām !! :)) Ta viņš cilvēkus neieredz,ta dzīvniekus . Nah... tu tāds esi vajadzīgs šai pasaulē ! Pūpēdis vecais ibio !! :)) Lai nu kāds tu tu esi tik un tā Tev Laimīgu jauno gadu !Uzradās pēc gada un tagad brauc virsū, ka man suņi, redz, nepatīkot, *izģec! Sāc vēl te postēt "mīļus" video ar kaķīšiem un sunīšiem, kādu pilns feisbuks! Dēļ tādiem dalbajobiem kā tu man arī cilvēki nepatīk :DDD
raihs, 30.decembris 2020, 22:05
raihs [30.12.20]: Bralitis [11m]: Es savas domas pateicu par suni un man pofig ko citi domā. Man sunim bij jauka ,interesanta piesātināta dzīve. Kam suns nav bijis tas to nesapratīs un kam zvēri ir vienaldzīgi tas vēl vairāk . A Raih Tu vari nodračīt ar savām teorijām !! :)) Ta viņš cilvēkus neieredz,ta dzīvniekus . Nah... tu tāds esi vajadzīgs šai pasaulē ! Pūpēdis vecais ibio !! :)) Lai nu kāds tu tu esi tik un tā Tev Laimīgu jauno gadu !Uzradās pēc gada un tagad brauc virsū, ka man suņi, redz, nepatīkot, *izģec! Sāc vēl te postēt "mīļus" video ar kaķīšiem un sunīšiem, kādu pilns feisbuks! Dēļ tādiem dalbajobiem kā tu man arī cilvēki nepatīk :DDD
Bralitis [30.12.20]: Es savas domas pateicu par suni un man pofig ko citi domā. Man sunim bij jauka ,interesanta piesātināta dzīve. Kam suns nav bijis tas to nesapratīs un kam zvēri ir vienaldzīgi tas vēl vairāk . A Raih Tu vari nodračīt ar savām teorijām !! :)) Ta viņš cilvēkus neieredz,ta dzīvniekus . Nah... tu tāds esi vajadzīgs šai pasaulē ! Pūpēdis vecais ibio !! :)) Lai nu kāds tu tu esi tik un tā Tev Laimīgu jauno gadu !Uzradās pēc gada un tagad brauc virsū, ka man suņi, redz, nepatīkot, *izģec! Sāc vēl te postēt "mīļus" video ar kaķīšiem un sunīšiem, kādu pilns feisbuks! Dēļ tādiem dalbajobiem kā tu man arī cilvēki nepatīk :DDD