Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
APTAUJA! Tiem, kam radinieki nav miruši no Covid un svin Ziemassvētkus. Vai viņi Jums saka:

1) Brauciet!
2) Brauciet, bet ja nebūsiet - sapratīsim!
3) Atceļam!

abrakadabra, 23.decembris 2020, 22:55

Vecāki vienmēr gaida ciemos un nesaka - brauc vai nebrauc.
P.s. Sapīpējušies ar to covidu... Var arī būt tā, ka ne jau covida dēļ nesatiksieties. Protams, ar galvu jādomā, bet ir jābrauc.
23.decembris 2020, 23:09 | links

APTAUJA! Tiem, kam radinieki nav miruši no Covid un svin Ziemassvētkus. Vai viņi Jums saka:

1) Brauciet!
2) Brauciet, bet ja nebūsiet - sapratīsim!
3) Atceļam!
23.decembris 2020, 22:55 | links

Kaimiņvalsts, bez iekšējām problēmām, aizsūta grupiņu kaujinieku uz Āfriku, bik izklaidē Eiroparlamentu, vienk šokolāde.

Krievijas Valsts dome trešdien vērsusies pie Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu parlamentiem ar aicinājumu nosodīt Latvijas varasiestādes par "krievvalodīgo žurnālistu vajāšanu".

Krievijas deputāti izteikuši protestu pret "soda operāciju", kurai esot pakļauti septiņi Kremļa finansēto propagandas tīmekļa vietņu "Sputnik Latvija" un "Baltnews" darbinieki.
23.decembris 2020, 22:46 | links

Pie mums veikalos viss notiek. Pazvani, pastāsti ko vajag un gaidi kad uz kasi atnesīs tev vajadzīgās lietiņas. Kā jau kurš veikalnieks noorganizē to attālināto tirdzniecību. Problēma vairāk tajā vai pircēji zina par katra veikala izvēlēto risinājumu kā tikt pie vajadzīgās preces. Cilvēki jau aizmirsuši kā izskatās īstas problēmas :)
23.decembris 2020, 21:18 | links

Šodien gribēju nopirkt pastā Superbingo biļeti,bet nedrīkstot tirgot!Nekādas izklaides!Vai nav idioti!

orests, 23.decembris 2020, 10:36
izklaidējies vecozēn,nav pat uz pastu jāiethttps://www.latloto.lv/lv/
23.decembris 2020, 12:44 | links

Eglīšu mantiņas gan nav problēma...Ir daudzfunkcionāls risinājums :DDD
Īpaši sajūsmā kaķi :DDD

zaraza, 23.decembris 2020, 11:40

Nu es gan kaķus klāt nelaižu tādai eglītei.
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-68916.htm
23.decembris 2020, 12:19 | links

Man tieši tagad pie mājas uz trepēm izdega sensora lampai spuldzīte, nez piecus gadus strādāja un tieši tagad viņai vajadzēja izdekt :D
FB ir kas meklē eglīšu mantiņas.

P.S. neesmu pret ierobežojumiem kopīga mērķa labad!

Davis-Di, 23.decembris 2020, 11:33

Mājai un dārzam veikalā vakar spuldzītes bija pārdošanā, es gan nezinu kāda tieši lampa ir, bet tievās garās halogēnās spuldzītes varēja nopirkt. Vot pašu lampu gan laikam,ka nevarēja nopirkt.
23.decembris 2020, 12:16 | links

Jurik labi pateica: "Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)"!

Davis-Di, 23.decembris 2020, 01:01

Nu, nu))nav tik traki!!) Kopš kura laika mums traucē kārtīga valoda? To apzīmējumu izdomāja un katram karina/āja klāt tie SJW "snowflakes"- viņiem makten labpatīk par nazziem saukāt konservatīvākus ļaudis. Es, piemēram, sarunvalodā nelietoju visus tos "davai", tas ir tikai normāli) Ja kāds kā pirmo un vienīgo galveno sarunā ar citiem uzsver gramatiku vai arī ķeras pie gramatikas, kad nekā jēdzīga vairs nav, ko teikt - tad tas var būt kaitinoši, bet "nazis"- tas ir krietni par skaļu rūkts ;))
23.decembris 2020, 11:48 | links

Dāvi, neķer kreņķi! Tu jau zvejnieks, gāzes lampu, vai vējlukturi un cīņā! :)
Piekrītu V. Krištopāna teiktajam- veikali vaļā vai ciet un punkts.
Tikko veicu mājas ūdenssaimniecībai apkopi. Nomainīju un iztīrīju filtrus, atkaļķošanas, atdzelzošanas sistēmā sāls jāpapildina. Dodos uz Depo. Skuju, tikai juridiskām personām. Saku- labi, piezvanīšu, atsūtīs rekvizītus un OK. Nē, pilnvara, līgums utt. Neko, braucu mājās, sieva pucējas un ar dokumentu mapi atpakaļ. Tiesa, veikalā tik daži pircēji.
23.decembris 2020, 11:45 | links

Eglīšu mantiņas gan nav problēma...Ir daudzfunkcionāls risinājums :DDD
Īpaši sajūsmā kaķi :DDD

23.decembris 2020, 11:40 | links

Šodien gribēju nopirkt pastā Superbingo biļeti,bet nedrīkstot tirgot!Nekādas izklaides!Vai nav idioti!

orests, 23.decembris 2020, 10:36

Man tieši tagad pie mājas uz trepēm izdega sensora lampai spuldzīte, nez piecus gadus strādāja un tieši tagad viņai vajadzēja izdekt :D
FB ir kas meklē eglīšu mantiņas.

P.S. neesmu pret ierobežojumiem kopīga mērķa labad!
23.decembris 2020, 11:33 | links

Priecīgus Ziemassvētkus!

P.S. Dimiters vecs duraks, bet teksts prikolīgs :D
23.decembris 2020, 11:18 | links

Jā, nu ko darīt, smieklīgi, ja vajag ko saimniecībā, bet tas izrādās, ka nav atļautajā sarakstā. Paciņas jau var tirdzniecības vietas saorganizēt, bet ja vajag kaut ko tādu, kas vispirms jāizpēta, tad nu ir kā ir.
Par Superbingo nezinu, bet kaut ko uzspēlēt varēja arī Latvijas Loto mājas lapā
23.decembris 2020, 10:44 | links

23.decembris 2020, 10:36 | links

Man visās valodās, ko zinu viens no smagākajiem vārdiem liekās "hanteles".

abrakadabra, 22.decembris 2020, 23:20

Paldies paņirgājies, pareizi būtu teikt laikam "nav vienkārša šī valoda", jo arī par "grūtu" varētu piesieties, ka tava govs ir grūta! :P

Jurik labi pateica: "Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)"!
23.decembris 2020, 01:01 | links

Man visās valodās, ko zinu viens no smagākajiem vārdiem liekās "hanteles".
22.decembris 2020, 23:20 | links

īstenībā baigi smaga tā valoda, viens ir ka viņiem nav tādu vārdu no/uz/zem/virs utt. viss ir galotnēs un salikumos, tad šamie vel it sevišķi daļā dienvidu rajonos rauj nost galotnes kā Ventiņi pie mums un tad neko nesaproti. Daudziem vārdiem ir viena burta starpība 'a' tapaan un starpība ir starp satikšu un nositīšu, vai līdzīgi ar uguns, muita, nākt.
Karoče ja ir garlaicīgi un gribas pačakarēt sev prātu variet pamācīties somu valodu. LV gan grūti atrast, kas māca 2 un augstāku līmeni.
22.decembris 2020, 19:37 | links

Davis-Di [22.12.20]: Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)

Jurik, 22.decembris 2020, 19:05

no niin :D
Tur daudz kas ir interesants: Janis - Zaķis, kakku - kūka, bet toties maksaa ir maksāt :D
Sausmaizītes ar nosaukumu 'garšīgās' un lāceņu zapte parasti ceļoja mājup kā suvinīrs.
22.decembris 2020, 19:21 | links

Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)

Jurik, 22.decembris 2020, 19:05

no niin :D
Tur daudz kas ir interesants: Janis - Zaķis, kakku - kūka, bet toties maksaa ir maksāt :D
22.decembris 2020, 19:16 | links

Davis-Di [22.12.20]: seedoo [17:42]: .. gribas ta uz Ventu šai laikaa...A kas tur? Ledus tak naf. Maukas lohi? (admin! nelamājos - tas somiski)

Jurik, 22.decembris 2020, 18:02

Somu valodu tu nezini, tehniski tulkotājs tā iztulko, bet par pārtiku lieto partatīvu!!!
Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)
22.decembris 2020, 19:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager