Raih, ir noteikti spēles kritēriji. Ja tu tiem atbilsti, tad uz priekšu. Ja tevi pieķer spēles noteikumu pārkāpšanā, diskvalifikācija. Es šādā pieejā neredzu neko nosodošu. Ja tiesnesis uz spēles notikumu ievērošanu sāk skatīties caur pirkstiem, tas gan nav normāli. Patīk vai nepatīk kritēriji, tas jau ir cits jautājums.
AndrisABC, 20.decembris 2020, 14:47
In general es piekrītu, likumi un spēles noteikumi var patik vai nepatikt, bet ok, viņi ir... Tā teikt žuļiki shēmo, zagļi zog, menti ķer, izmeklētāji vāc pierādījumu, prokurori apsūdz, advokāti aizstāv, tiesa lemj - lietu kārtība,āmen... Problēma, nu vismaz manā skatījumā, ir tādā farisejiskā liekulībā - publiski deklarējam, ka gribam palīdzēt visiem, a aizkulisēs ir instrukcija maksimāli meklēt jebkuru iemeslu, lai varētu to nedarīt... Nu ja pateiktu atklāti - dodam tikai svētajiem, kas pierādāmi māk pa ūdeni staigāt, un lieta darīta, neviens sev prātu nesiptu, priekš kam tur PR'oties...
Otra lieta par spēles noteikumiem, kas attiecas konkrēti uz VID, ir tā, ka tur kā reizi tie vispār pieņemtie spēles noteikumi nestrādā, tur nav nevainības prezumpcijas, indivīdam jāpierāda ka viņš nav kamielis, nevis VID'am japierāda ka ir kamielis, tā ir milzu atškirība :(
Da pofig, es toč nekādu atbalstu negribu, tikai lūdzu Dieviņu lai mani liek mierā un nesip prātu...
20.decembris 2020, 15:32 | links