Ja nebūs slinkums rīt bik detaļas noskaidrošu.
28.decembris 2020, 22:37 | links
usis [28.12.20]: Virknē valstu ietesa pat komandatstundas, veikalos tik pašu nepieciešamāko, nu nenopirksi folliju, cits skoču, tač po, visas 100000 vajadzības tāpat katram individuāli nepielasīs, man toties liekas forši ka neceļas strauji inficēto %, turas pie 10, leišiem 30, slimnīcās 1000, nevis 4.Ne par to- manis pēc kaut vai durvis liktu aizmetināt! Es runāju par pieņemto lēmumu loģiku un konsekvenci! Un tās nav. Es to redzu tā, ka savācās bariņš ar klerkiem, iepīpē zālīti, kāds izpūšot saka "eu, davai nedrīkstēs folliju tirgot rimčikā!" Un pārējie izpūšot "eu zaibis ideja, liekam iekšā!" Jautājums tikai, kāda huja pēc ministri to visu parakstīja? Arī piedalījās vai?
Nelsonu Mandelu varētu spēlēt Merila Strīpa.
andreiko, 26.decembris 2020, 06:50
Jurik [Vakar]: raihs [21:38]: O, reku vēl viens šedevrs!Jā Raih. Kur gan pasaule iet. Piecus gadus atpakaļ vēl bija viss kārtībā un melnādainie kino attēloja tikai vergus, narkotirgoņus un pāris filmās M.L.Kingu :)Nē, nu protams varētu M. L. Kinga lomu uzticēt Klūnijam vai Henkam :)
raihs, 25.decembris 2020, 23:36
Piecus gadus atpakaļ vēl bija viss kārtībā un melnādainie kino attēloja tikai vergus, narkotirgoņus un pāris filmās M.L.Kingu :)
Jurik, 25.decembris 2020, 23:18
Jurik [25.12.20]: raihs [21:38]: O, reku vēl viens šedevrs!Jā Raih. Kur gan pasaule iet. Piecus gadus atpakaļ vēl bija viss kārtībā un melnādainie kino attēloja tikai vergus, narkotirgoņus un pāris filmās M.L.Kingu :)Nē, nu protams varētu M. L. Kinga lomu uzticēt Klūnijam vai Henkam :)
raihs [25.12.20]: O, reku vēl viens šedevrs!

diez cik sruskiju un ībļu pareizajās krāsās te parādītos ja lielākā daļa nekaunētos no saviem īstajiem ,,feisiem,,
arnox61, 25.decembris 2020, 20:25
Es par to, ka pastāv visai liela iespēja, ka tumšādains aktieris Kristus lomā var būt precīzāks attēlojums kā Kevizela atveidotais.
Jurik, 25.decembris 2020, 19:26