pēc lutiņa aktivitātes var spriest ka tuvojas pilnmēness:D
25.novembris 2020, 20:44 | links
juliuss [25.11.20]: Ā - bija bārs, bet tagad vetaptieka.. Pietrūkst tikai kontrolētāja, ne? Abi ventilatori -varat atslābt.Nav bijis vajadzības iespringt, bet tu gan aizej nomazgājies!
kurjers6 [25.11.20]: Kas tur rakstīts, latvieti?
juliuss, 25.novembris 2020, 19:25
Te, raiha stilā,likuma izpratne. :DDDD
7up, 25.novembris 2020, 19:17
Skaidrs, es adblock esmu atlēdzis, jo krievu saitā skatos filmas un šie liek atslēgt adblock. Danke ;)bet adblocku tur var uzlikt uz konkrētām lapām lai nestrādā,ar labo taustiņu un izvēlies opciju
mjuniors, 24.novembris 2020, 23:52
Jā, adblock nobloķē pa lielam visu. Cik redzu, telefonos ir grūti ar reklāmu bloķēšanu, bet nu kādam izmisumam ir jābūt, lai bieži skatītos informāciju telefonā.tāpēc man telefonu riebjas bakstit,vieni reklāmu logi tur lec
abrakadabra, 25.novembris 2020, 00:02
Man uz windows rāda reklāmas. Esmu ielogojies ar savu kontu, jo tā saglabā video vēsturi, var ielikt favorit kontus kam sekot.
mjuniors, 24.novembris 2020, 23:42
Labāk izstāstiet kā no youtube konkrētas reklāmas atbrīvoties!? ZB vienu idiotu skatīties..man jutube vispār nav reklāmu,bet tas uz windows,varbūt uz androida viņas ir
mjuniors, 24.novembris 2020, 23:29
Kā es gribētu, lai man Google piedāvā vizuļu, laivu, gumīnieku reklāmas, jo tas ir gandrīz VIENĪGAIS, ko meklēju internetā. Es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja man visur rādītos copes veikalu reklāmas. Ne sūda tā nav!tev ir reģisrēts googles konts??ja ir tad būtu jāmet tādas reklāmas,vismaz man toč met
abrakadabra, 24.novembris 2020, 21:49