Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Jā, tur var izvēlēties kādas reklamas gribētu saņemt.
24.novembris 2020, 22:41 | links

Kā es gribētu, lai man Google piedāvā vizuļu, laivu, gumīnieku reklāmas, jo tas ir gandrīz VIENĪGAIS, ko meklēju internetā. Es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja man visur rādītos copes veikalu reklāmas. Ne sūda tā nav!

abrakadabra, 24.novembris 2020, 21:49
tev ir reģisrēts googles konts??ja ir tad būtu jāmet tādas reklāmas,vismaz man toč met
24.novembris 2020, 22:04 | links

Nu nez. Es valdības dārzā mestu akmeni vairāk par to, ka nemāk diplomātiski pateikt, ka nabagiem nav jātrako. Man dievs devis redzēt i virtuvi tur augšā, i apakšā.
Es pamazām sāku vainot pašu sabiedrību. Nu jau pieejamā informācija ir pārpārēm.
24.novembris 2020, 22:03 | links

Nē tikai. Savā artava akmeņu ir jāiemet arī valdības d@rziņā! Ja Tauta neuzticās saviem "kalpiem", tad lūk arī rezultāts.

urmaas, 24.novembris 2020, 21:50

Jā, nu te arī taisnība, protams. Un tuftologs Baņķis stāsta, ka valdība gudrāka nekļūšot nākamā gada laikā un mūs gaida dižkrīze.
Bet cilvēki arī paši nedomā līdzi un daudziem viss mutē jāieliek un pat tad nav labi. Saklausās visādas teorijas un paziņas un tad nu visu zina.
24.novembris 2020, 21:56 | links

Anekdote no Krievijas, no tā laika, kad krieviem Maskavā pirmajā vilnī caurlaides vajadzēja.
Sieviete zvana uz iestādi - man vajag caurlaidi uz...
Precizējiet vajadzību.
Mīļākā apmeklējums.
Iesakām palikt mājās, jūsu problēmas atrisināšanai nosūtīsim brīvprātīgo.
24.novembris 2020, 21:53 | links

Domaataajs [24.11.20]: Šie ierobežojumi vairs daudz neko nemainīs. Kā izskatās, agri vai vēlu mēs visi ar to zarazu izslimosim. Nebūs labi, ja tas notiks masveidā. Tā ka vairs dakteri nespēs visus nespējnieku apārstēt. Jo tad ar svētītāju sasveicin@sies daudz vairāk. Stingr@kus nosacījumus jau vajadzēja pavasarī ieviest, ne tagad. Manā skatījumā maskām nav jēgas. To pierāda pēdējā mēneša saslimušo skaitā pieaugums.

urmaas, 24.novembris 2020, 21:35
Pavasaarī skolās nebija, un attieksme bija citādāka. Daudz piesardzīgāki bija. Tagad daudziem po.ujs vismaz sākumā bija, sak, pavasarī nesaslimām, nu tagad arī nekas nebūs.
Nē tikai. Savā artava akmeņu ir jāiemet arī valdības d@rziņā! Ja Tauta neuzticās saviem "kalpiem", tad lūk arī rezultāts.
24.novembris 2020, 21:50 | links

Kā es gribētu, lai man Google piedāvā vizuļu, laivu, gumīnieku reklāmas, jo tas ir gandrīz VIENĪGAIS, ko meklēju internetā. Es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja man visur rādītos copes veikalu reklāmas. Ne sūda tā nav!
24.novembris 2020, 21:49 | links

Šie ierobežojumi vairs daudz neko nemainīs. Kā izskatās, agri vai vēlu mēs visi ar to zarazu izslimosim. Nebūs labi, ja tas notiks masveidā. Tā ka vairs dakteri nespēs visus nespējnieku apārstēt. Jo tad ar svētītāju sasveicin@sies daudz vairāk. Stingr@kus nosacījumus jau vajadzēja pavasarī ieviest, ne tagad. Manā skatījumā maskām nav jēgas. To pierāda pēdējā mēneša saslimušo skaitā pieaugums.

urmaas, 24.novembris 2020, 21:35

Pavasaarī skolās nebija, un attieksme bija citādāka. Daudz piesardzīgāki bija. Tagad daudziem po.ujs vismaz sākumā bija, sak, pavasarī nesaslimām, nu tagad arī nekas nebūs.
24.novembris 2020, 21:47 | links

Realitāte.
24.novembris 2020, 21:44 | links

abrakadabra [24.11.20]: Ahā. Nevar nepiekrist. Tikai kādēļ Tu rauj maskas ārā no formulas maska-2 metri-dezinfekcija? Šo formulu kā risinājumu taču ieteica visā pasaulē jau pirmajās nedēļās. Jautājums - vai tagad anulēt it kā nevajadzīgos drošības pasākumus? Tā taču toč degradēsies jebkuras cilvēciskās izpausmes mūsos un sāksim sadegradēti kā Luters vazāties apkārt... :)
Rokas ir jāmazgā ne tikai pirms maltītes uzņemšanas. :)
24.novembris 2020, 21:43 | links

Šajā laikā var mērīt tik stulbumu. Lai kādi laiki ir dezinformācijas vai patiesības slavinātāji nemainās. Tā, ka idiots ir visos laikos. Luter tu ir pārliecinātais neveiksminieks.
Šodien klausījos radio1, jā vecums laikam ir jau klāt :)), tur perfekti stāstija, ka googles, youtubi un citi soc. tīkli ievāc par tevi info un tieši tev piedāvā tikai to ko viņš nolasījis un izskaitļojis. Vārdu sakot dzīvo vienā informatīvā telpā. No vienas puses ok, bet no otras neko jaunu tu nepamani. Un kas sūdus meklējis tam sūdos būs arī japaliek.
24.novembris 2020, 21:42 | links

Ahā. Nevar nepiekrist. Tikai kādēļ Tu rauj maskas ārā no formulas maska-2 metri-dezinfekcija? Šo formulu kā risinājumu taču ieteica visā pasaulē jau pirmajās nedēļās. Jautājums - vai tagad anulēt it kā nevajadzīgos drošības pasākumus? Tā taču toč degradēsies jebkuras cilvēciskās izpausmes mūsos un sāksim sadegradēti kā Luters vazāties apkārt... :)
24.novembris 2020, 21:42 | links

Šie ierobežojumi vairs daudz neko nemainīs. Kā izskatās, agri vai vēlu mēs visi ar to zarazu izslimosim. Nebūs labi, ja tas notiks masveidā. Tā ka vairs dakteri nespēs visus nespējnieku apārstēt. Jo tad ar svētītāju sasveicin@sies daudz vairāk. Stingr@kus nosacījumus jau vajadzēja pavasarī ieviest, ne tagad. Manā skatījumā maskām nav jēgas. To pierāda pēdējā mēneša saslimušo skaitā pieaugums.
24.novembris 2020, 21:35 | links

Kā aizgājis? Ko dod šie "dziļdomīgie" teikumi ar daudzpunktēm? Pārstāji ticēt cilvēces veselajam saprātam? Saprati, ka nabadzīgā valstī nevar visu? Vai, ka jānomirst vēl palielai čupiņai, lai mēs saprastu, kas dzīvē svarīgs? Saki taču normāli. :)
24.novembris 2020, 21:28 | links

abrakadabra [24.11.20]: Urmās, nav saprotams, ko Tu īsti gribi un kā? Pa maz stādina? Vai pa maz temperatūru mēra? Vai kas?
Nu jau vilciens ir aizgājis.
24.novembris 2020, 21:21 | links

Urmās, nav saprotams, ko Tu īsti gribi un kā? Pa maz stādina? Vai pa maz temperatūru mēra? Vai kas?
24.novembris 2020, 21:20 | links

usis [24.11.20]: Kāda jēga veikt visiem testu, ja simtomi parādās n dienā pēc inficēšanās, turēt 10 dienas uz robežas karantīnā kā tagad norvēģi?
Nē visi inficējās uz prāmja, lidmašīnā, autobusā vai tunelī! :)
24.novembris 2020, 21:17 | links

Itālijā šodien mīnuss 853...
24.novembris 2020, 21:09 | links

7up [15:17]: Viss ir, kaut kā tā. :DDDPat covid statistiku:
Nu ir zināms konkrēts piemērs: Nomira vecs cilvēks, kuru apkopa sociālais darbinieks. Atbrauca ātrie un ierakstīja nāves cēlonis : covid komplikācijas, un pat darbinieka iebildumi, ka neslimoja sirmgalvis, bet no ,, vecuma,, nomira, tika noignorēts!
Kurp šī degradētā sabiedrība iet?

7up, 24.novembris 2020, 19:02
krūmujancis stāstija???Tagad šiem daudz leģendu ko stāstīt:DTāpat kā pavasarī daudziem bij paziņas kuri sodīti,jo braukuši vairāk pa divi iekš auto:DD
24.novembris 2020, 20:45 | links

Kāda jēga veikt visiem testu, ja simtomi parādās n dienā pēc inficēšanās, turēt 10 dienas uz robežas karantīnā kā tagad norvēģi?
24.novembris 2020, 20:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager