Jā, tur var izvēlēties kādas reklamas gribētu saņemt.
24.novembris 2020, 22:41 | links
Kā es gribētu, lai man Google piedāvā vizuļu, laivu, gumīnieku reklāmas, jo tas ir gandrīz VIENĪGAIS, ko meklēju internetā. Es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja man visur rādītos copes veikalu reklāmas. Ne sūda tā nav!tev ir reģisrēts googles konts??ja ir tad būtu jāmet tādas reklāmas,vismaz man toč met
abrakadabra, 24.novembris 2020, 21:49
Nē tikai. Savā artava akmeņu ir jāiemet arī valdības d@rziņā! Ja Tauta neuzticās saviem "kalpiem", tad lūk arī rezultāts.
urmaas, 24.novembris 2020, 21:50
Domaataajs [24.11.20]: Šie ierobežojumi vairs daudz neko nemainīs. Kā izskatās, agri vai vēlu mēs visi ar to zarazu izslimosim. Nebūs labi, ja tas notiks masveidā. Tā ka vairs dakteri nespēs visus nespējnieku apārstēt. Jo tad ar svētītāju sasveicin@sies daudz vairāk. Stingr@kus nosacījumus jau vajadzēja pavasarī ieviest, ne tagad. Manā skatījumā maskām nav jēgas. To pierāda pēdējā mēneša saslimušo skaitā pieaugums.Nē tikai. Savā artava akmeņu ir jāiemet arī valdības d@rziņā! Ja Tauta neuzticās saviem "kalpiem", tad lūk arī rezultāts.
urmaas, 24.novembris 2020, 21:35
Pavasaarī skolās nebija, un attieksme bija citādāka. Daudz piesardzīgāki bija. Tagad daudziem po.ujs vismaz sākumā bija, sak, pavasarī nesaslimām, nu tagad arī nekas nebūs.
Šie ierobežojumi vairs daudz neko nemainīs. Kā izskatās, agri vai vēlu mēs visi ar to zarazu izslimosim. Nebūs labi, ja tas notiks masveidā. Tā ka vairs dakteri nespēs visus nespējnieku apārstēt. Jo tad ar svētītāju sasveicin@sies daudz vairāk. Stingr@kus nosacījumus jau vajadzēja pavasarī ieviest, ne tagad. Manā skatījumā maskām nav jēgas. To pierāda pēdējā mēneša saslimušo skaitā pieaugums.
urmaas, 24.novembris 2020, 21:35
abrakadabra [24.11.20]: Ahā. Nevar nepiekrist. Tikai kādēļ Tu rauj maskas ārā no formulas maska-2 metri-dezinfekcija? Šo formulu kā risinājumu taču ieteica visā pasaulē jau pirmajās nedēļās. Jautājums - vai tagad anulēt it kā nevajadzīgos drošības pasākumus? Tā taču toč degradēsies jebkuras cilvēciskās izpausmes mūsos un sāksim sadegradēti kā Luters vazāties apkārt... :)Rokas ir jāmazgā ne tikai pirms maltītes uzņemšanas. :)
abrakadabra [24.11.20]: Urmās, nav saprotams, ko Tu īsti gribi un kā? Pa maz stādina? Vai pa maz temperatūru mēra? Vai kas?Nu jau vilciens ir aizgājis.
usis [24.11.20]: Kāda jēga veikt visiem testu, ja simtomi parādās n dienā pēc inficēšanās, turēt 10 dienas uz robežas karantīnā kā tagad norvēģi?Nē visi inficējās uz prāmja, lidmašīnā, autobusā vai tunelī! :)
7up [15:17]: Viss ir, kaut kā tā. :DDDPat covid statistiku:krūmujancis stāstija???Tagad šiem daudz leģendu ko stāstīt:DTāpat kā pavasarī daudziem bij paziņas kuri sodīti,jo braukuši vairāk pa divi iekš auto:DD
Nu ir zināms konkrēts piemērs: Nomira vecs cilvēks, kuru apkopa sociālais darbinieks. Atbrauca ātrie un ierakstīja nāves cēlonis : covid komplikācijas, un pat darbinieka iebildumi, ka neslimoja sirmgalvis, bet no ,, vecuma,, nomira, tika noignorēts!
Kurp šī degradētā sabiedrība iet?
7up, 24.novembris 2020, 19:02