raihs [28.08.20]: mjuniors [26m]: raihs [34m]: Kaut kā kopš Krimas neesmu manījis, ka vate līstu svešās zemēs. Bet oj kā līstu, ja pasaule nebūtu šos nebūtu piegriezusi. Un diez vai Baltkrievijā līdīs, jo mīžTe pilnīgi manas domas.
Es tik mudinu uz to, ka mums nav jābūt karoga nesējam.
Ja liekam sankcijas, tad nevajag būt mums visskaļākajam.Kas mums skaļš??? Sankcijas pret tiem 100 purniem, kas organizē cilvēku klapēšanu? Viņu neielaišana Latvijā? :) Da kam viņiem tā Latvija vajadzīga? Un par elektrību - Tu esi redzējis, kur tas viņu AES atrodas? 50km no leišu robežas, un Neres upes, kas tek cauri visai Lietuvai! Un es ļoti labi saprotu viņus, zinot slāvu gēnos ierakstīto "Хуйня-сойдёт" kodu... Tīra otrā Černobiļa, kas reāli var saķert arī mūs! Un ja ar leišu bailēm mums bija nepietiekami, tad pašreizējie notikumi elektrības boikotu padara par absolūti pašsaprotamu.j
Jā esmu redzējis kartē kur atrodas AES. Bet es zinu uzradīsies leišu firma, teiksim nosaukums zirga galva.. un iepludinās to pašu elektrību, ko nepirksim no tiem pašiem baltkrieviem! Tā ir prece uz kuru kāds noteikti pelnīs, nepirksim mēs nopirks cits. Ja labi atceramies, kad sankcijas sākās pret Krieviju, robežas mums bija ciet, bet tajā pašā laikā baltkrievi laida caur sevi visu uz Krieviju.
Un tas viss notiek tāpat neatkarīgi vai mums patīk vai nepatīk, kā redzi AES tāpat palaiž... Un ko mēs varam tur darīt?