daddy!
Nemāci mani, kas man jādara, tad es neteikšu tev - kur tev jāiet!
Nemāci mani, kas man jādara, tad es neteikšu tev - kur tev jāiet!
7.jūlijs 2020, 14:51 | links
Mūsu politiku šobrīd raksturo nevis vienkārši apātija, bet acēdija -
Jozis2, 7.jūlijs 2020, 14:43
raihs [07.07.20]: Par Kariņu runājot, zinu pavisam konkrēti - viņš uzņēmās šo murga darbu savakt kopā visu šo nasavienojamo baru tīri "just for fun" - alga Eiroparlamentā laba, krēsls iesēdēts, bet palika garlaicīgi-sakārojās vecim adrenalīna...Ko raih, atkal uz kārklu angļu stilu pavilka!? Klauns. :DDDD Un galvenais zini pavisam konkrēti. :) Faktus varētu? Esi viņa čoms un tev to pastāstija vai kopā ar urlēnu pieturā sēžot padzirdējāt?
Par Kariņu runājot, zinu pavisam konkrēti - viņš uzņēmās šo murga darbu savakt kopā visu šo nasavienojamo baru tīri "just for fun" - alga Eiroparlamentā laba, krēsls iesēdēts, bet palika garlaicīgi-sakārojās vecim adrenalīna...
raihs, 7.jūlijs 2020, 12:00
Politiķis pēc "definīcijas" vienmēr būs maita..
AndrisABC, 6.jūlijs 2020, 14:58
Bjorgvins [07.07.20]: labs jautājums Urmas.tātad tu gribi teikt,ka esi lielāks skeptiķis par mani?Droši vien.
92,7%! 92,7!!! Jopt! Ar kādu vates čupu mums te ir kopā jādzīvo! Kam ir jābūt galvā, lai vispār ietu vēlēt, un kur nu vēl atbalstītu to vātprātu! Neticami....
https://www.delfi.lv/news/national/politics/vestnieciba-latvija-grozijumus-krievijas-konstitucija-atbalstija-92-7.d?id=52281219
raihs, 6.jūlijs 2020, 20:14
1TB izstarojums no 6g iznīcinās jūsu smadzenes un liks sekot izraēļu valdniekiem. Vienīgais vaids kā cīnīties ar 6g ir 2x5g. Tas neitralizes ļauno starojumu un atbrīvos no COVID.
Alcans, 6.jūlijs 2020, 00:50