Ieraudzītu 18. gadsimtā, ka tev ir televizors, dzīvu sadedzinātu.
27.jūnijs 2020, 13:23 | links
mjuniors [27.06.20]: Neesmu turējis gejam roku, bet kur cepiens Luter??? Tā baznīcas padarīšana jau sen vairs nav aktuāla. Vairāk kā 50% šķirās, plus vēl dzīvo cilvēki bez laulības.. Kur morāle?? Un,kas tur tāds ja cilvēki izdomājuši tusu...Morāle redzu ir tāda, ka morāles, ja šādi moralizē nav. Senā Romas impērija arī bija lojāla šādām darbībām un ar ko tas beidzās arī zināms. Turpiniet šo kursu un pēc tam nebrīnieties, kā kļūstam par mazākumu, kas ir dabiski, bet būs ,, jaunai morālei,, nepieņemami. :) Tava nostāja skaidra.
Kopš Tontons mūs sācis skolot, man komēdijas vairs neliekas smieklīgas un zinātnes fantastikas filmas neliekas pārsteidzošas.. :))zienātnieki un pētnieki var doties pensijā,ir antons kas visu zin
mjuniors, 26.jūnijs 2020, 22:37
mjuniors [26.06.20]: Kopš Tontons mūs sācis skolot, man komēdijas vairs neliekas smieklīgas un zinātnes fantastikas filmas neliekas pārsteidzošas.. :))Zūd viss pārsteiguma moments.
Malgomajfisk [26.06.20]: Tās reptiloīdu tenkas nav manējās.Ja būtu nedaudz vairāk informēts,tad zinātu,ka cilvēka smadzenēs ir arī tāds segments ,kas piemīt tikai reptīļiem,ar to arī it kā pamato mistisko saikni ar viņiem...Netaisos te ne ko pamatot vai noliegt,bet fakts pats par sevīm ir interesants.Kādam varbūt ir izskaidrojams tas,kādēļ daudzos dzimtu,vai valstu ģērboņos ir attēloti dažādi pūķi ,drakoni un čūskveidīgie ?Par 'kirzaku' smadzenēm šeit-
Ja būtu nedaudz vairāk informēts,tad zinātu,ka cilvēka smadzenēs ir arī tāds segments ,kas piemīt tikai reptīļiem,ar to arī it kā pamato mistisko saikni ar viņiem.Tas ka tev ir,man ne mazāko šaubu nav:DDD
Malgomajfisk, 26.jūnijs 2020, 21:20
Tiem kas daudz maz interesējas par globālo politiku vajadzētu zināt,ka pastāv teorija par to ,ka pasaule ir pārapdzīvota un ar laiku iedzīvotāju daudzums būtu jāsamazina līdz tā saucamajam "zelta miljardam" Tātad loģiski būtu to domu gājienu ritinat tālāk...Par cik esmu tajā ''zelta miljardā'',tad man tā doma pat patīk:DD Kad,toni,to sāks realizēt??
Malgomajfisk, 26.jūnijs 2020, 20:38