Karlis_K [06.04.24]: Lielajam krievmīlim mirtinam derētu vēsturi pastudēt ;)
Faktu pārbaude: Latvijas teritoriju senvēsturē nekad nav apdzīvojuši slāvi
Tas ir pilnīgi bezjēdzīgi. Cilvēks gremo, gremo un gremo vienu un to pašu informāciju un likumsakarīgi viņš pats tai sāk ticēt.
Paradokss, ka šiem cilvēkiem agri vai vēlu sākas - ak Tu nesaproti, skrien populārajam viedoklim līdz , blaa blaa blaa utt. Beigās duraks paliec Tu. Dzīvs piemērs ir mūsu tārpu lielmeistars, kura raidījumus vairs neskatīsimies
Visvairāk tracina kaut kāda tupa citāta izraušana no interneta. Pateikt, ka krievi te ir iedzimitie jau no vēstures tālēm ir tupa vēstures nezināšana. Sirotāji, laupītāji, tirgotāji un okupētāji - jā, tas tā diemžēl ir. Joprojām domāju - kā krievs var būt nesaistīts ar rašku :D vai nu tu esi krievs un paliec krievs, vai nu tu dzīvo valstī, kuru sauc par savu, pieņem tas valodu, kultūru un visu pārējo. Šajā gadījumā tas ir latvietis un man pret to nav nekādu problēmu. Bet vati kuram pierē rakstīts, ka tas ir vate un viņš izturas kā vate un vatastāna ir viņa rodjina, es nekad nesaukšu par kaut kādu vietējo krievu, viņš ir vatņiks un viss, kur nu man vēl tagad būtu vajadzība vai pienākums šķirot labos vai sliktos krievus :D