Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Uldiņ,viņi nav bagāti un turīgi,bet arī nabagi nav. Un jūtās saciāli nodrošināti un pa bedrainām ielām nebraukā...Bet par to viņiem nav tik daudz miljonāru un valsts ierēdņu,kā pie mums ..
25.aprīlis 2020, 13:14 | links

Te vēl,kā viņš drāž tiesībniekus...Man jau patīk..)
https://youtu.be/55880vvwOVE?t=5
25.aprīlis 2020, 13:07 | links

Uldiņ,gluži pretēji,ja viņš nospļautos par savu tautu,tad tā valsts būtu izzagta,prihvatizēta un izpārdota kā tagadiņ Krievija un arī Latvija...

Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 12:54
vai tad viņa nav izzagta??Tad kāpēc tur tik nabadzīgi dzīvo??
25.aprīlis 2020, 12:57 | links

Uldiņ,gluži pretēji,ja viņš nospļautos par savu tautu,tad tā valsts būtu izzagta,prihvatizēta un izpārdota kā tagadiņ Krievija un arī Latvija...
25.aprīlis 2020, 12:54 | links

Lūk kā jāvada valsti,ne tā kā mūsu mīkstmieši un dirsā līdēji.Batjka malacis !
https://youtu.be/JoLZEKYxly4?t=6

Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 11:29
nu ja nospļauties par savu tautu,tad var darīt kā baķka
25.aprīlis 2020, 12:03 | links

Ja tantei iedos riteni... tad viņa būs tamvajs. Ja Tonim iedos internetu.. tad..
25.aprīlis 2020, 11:52 | links

Lūk kā jāvada valsti,ne tā kā mūsu mīkstmieši un dirsā līdēji.Batjka malacis !
https://youtu.be/JoLZEKYxly4?t=6
25.aprīlis 2020, 11:29 | links

Man visu laiku bija pārliecība, ka, lai veiktu, jebkādu, uzņēmējdarbību, ir vajadzīgas smadzenes!!! Te uzskatāmi var redzēt, ka pilnīgi pietiek ar neatlaidību....
25.aprīlis 2020, 11:28 | links

Kamēr uldiņš ar raihujanci meklē pamatojumu saviem vakardienas murgiem,te viena "vatņiku šarlatāna" domas par ekanomiku un finansēm.

https://youtu.be/fm4dJ5E7FRc?t=4
25.aprīlis 2020, 10:40 | links

Uldiņ,nu nespēju saprast uz kāda pamata.Tad ieliec lūdz tagad man to ar karotīti mutītē.Uzmanīgi gaidīšu...
25.aprīlis 2020, 00:01 | links

raihucīt,to pašu varētu teikt par tevi..Bet es bildītes nelikšu,ja nu vienīgi varbūt kādu pikantu meitenes bildi...:)
Un vēl,djebil,atklāsi valstisko noslēpumu kurā slimnīcā ir pārpildīti gaiteņi ar kroņslimniekiem?
24.aprīlis 2020, 23:59 | links

toni,tas ka nesaproti uz kāda pamata,norāda uz to ka neesi spējīgs domāt un analizēt,tev tik ar karotīti mutē viss jāieliek,tik žēl ka muti atver šarlatāniem un tie tevi baro
24.aprīlis 2020, 23:59 | links

Malgomajfisk [24.04.20]: Biju copēt,tāpēc nevarēju ieklausīties jūsu viedajos spriedelējumos...Mani patreiz vismazāk interesē tas kas bja Itālijā vai Spānijā,gan paši tiks galā..
Mani interesē fakts, uz kāda pamata LV tika izsludināta pandēmija un ieviests tā saucamais ārkārtas stāvoklis?Ja saslimušo skaits kas ir hospitalizēti ir tikai 40 cilvji? Vai tad citos gados kad bija gripas epidēmijas bija mazāk hospitalizēto? Un kas ir 40 slimnīcu vietas uz visu slimnīcu vietu skaita? Smieklīgi...
Cits jatājums ir, ka pēdējos gados tā saucamās "optimizācijās" slimnīcu vietu skaits ir samazināts...
Tie gudrdirsēji kas te apgrozās nekad nav bijuši uzņēmēji un darba devēji,un neapjēdz kādu ļaunumu šī saceltā histērija rada ekanomikai...
Tikai nesāciet gudri dirst ,ka pārvaldes sistēmai ir svarīga katra cilvēka veselība un dzīvība..
Pārvaldes sistēmai varbūt ir svarīga katra darbspējīga verga veselība,kurš var dot virsvērtību un maksāt nodokļus sistēmas uzturēsanai.Tādēļ jau tos penšus pamazām noraksta,lai mazinātu slogu sociālajam bužetam...

Tu bieži redzēsi šo bildi- tas ir cenzētākais veids, lai parādītu savu attieksmi pret tevi...
24.aprīlis 2020, 23:33 | links

Biju copēt,tāpēc nevarēju ieklausīties jūsu viedajos spriedelējumos...Mani patreiz vismazāk interesē tas kas bja Itālijā vai Spānijā,gan paši tiks galā..
Mani interesē fakts, uz kāda pamata LV tika izsludināta pandēmija un ieviests tā saucamais ārkārtas stāvoklis?Ja saslimušo skaits kas ir hospitalizēti ir tikai 40 cilvji? Vai tad citos gados kad bija gripas epidēmijas bija mazāk hospitalizēto? Un kas ir 40 slimnīcu vietas uz visu slimnīcu vietu skaita? Smieklīgi...
Cits jatājums ir, ka pēdējos gados tā saucamās "optimizācijās" slimnīcu vietu skaits ir samazināts...
Tie gudrdirsēji kas te apgrozās nekad nav bijuši uzņēmēji un darba devēji,un neapjēdz kādu ļaunumu šī saceltā histērija rada ekanomikai...
Tikai nesāciet gudri dirst ,ka pārvaldes sistēmai ir svarīga katra cilvēka veselība un dzīvība..
Pārvaldes sistēmai varbūt ir svarīga katra darbspējīga verga veselība,kurš var dot virsvērtību un maksāt nodokļus sistēmas uzturēsanai.Tādēļ jau tos penšus pamazām noraksta,lai mazinātu slogu sociālajam bužetam...
24.aprīlis 2020, 23:18 | links

Šmidzi, biki jau var ietekmēt, man krustmāte trīs nedēļas atpakaļ krītot lauza gūžu un kreiso roku, nu tā kā divas māsas ir medicīnas darbinieces, tad attiecīgi uzņemšana un viss pārējais tomēr bišķi atšķirās no standarta, lai ko teiktu par to vai tas pareizi vai nepareizi, bet arī tagad darbojas tas ,, visi ir vienlīdzīgi, bet daži vienlīdzīgāki,, . Nekā personīga, vienkārši pašam iznāca saskarties
24.aprīlis 2020, 20:34 | links

Nav nav, ir apguti (noslegti ligumi, ja vajadzes vares izmantot, ja nevajadzes, tad vares samaksat komisiju par apkalposanu)
24.aprīlis 2020, 19:51 | links

Tad ir vai nav LV aizņēmusies tos mistiskos 4 mljr?
24.aprīlis 2020, 19:24 | links

arnox61 [24.04.20]: Šmidzi, vai tad tiešām Tavas ģimenes entie ārsti vairākās paaudzēs nevarēja Tavai mātei nodrošināt normālu uzņemšanu???
Neko jau tu nevari ietekmēt, ātrie ieved un tālāk sēdi un gaidi, ko paziņos, ārsti uzņemšanā pārgruzīti, vietas nodaļā aizpildītas.
Redzot kā tur notika, ja sāktos reāls epidēmijas bums un nāktos reanimăcijăm strādāt uz covidiem un vēl uzkristu inficētie ārsti no aprites, parastie pacienti varētu iet kārties un mirt nost mājās...
24.aprīlis 2020, 16:02 | links

Šmidzi, vai tad tiešām Tavas ģimenes entie ārsti vairākās paaudzēs nevarēja Tavai mātei nodrošināt normālu uzņemšanu???
24.aprīlis 2020, 15:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager