Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriemPar tiem mūžigajiem akumulatoriem???
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 20:18
Nu tur jau pat nav jābūt fiziķim,lai par šo nāktu ņirga
21.aprīlis 2020, 20:54 | links
Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriemPar tiem mūžigajiem akumulatoriem???
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 20:18
Malgomajfisk [21.04.20]: ozoliņ,i neceri nodzīvot līdz tādam vecumam,aknas atņirgsies jau pie 60...Labāk līdz 60, nekā līdz tavam un krūmbābas marasmam...
Jozis2 [21.04.20]: udens2 [29m]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.Tu slimais nejēga, tu esi TIK nožēlojams, ka pat savu iepriekšējo ego noliedz! Visiem tak skaidrs, ka tu esi krumjancis! Kādiem mēsliem ir jābūt galvā, lai kā piecgadīgs bērns sistu kāju pret zemi un teiktu- nē, tas nebiju es! Tikpat stulbs vecs idiots kā namajūns- nedo dies nodzīvot līdz šādam vecuma marasmam!
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...
raihs, 21.aprīlis 2020, 19:53
Žēl gan tā krūmujanča, nez kā nu viņš to tagad pārdzīvos?
udens2 [29m]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...
raihs, 21.aprīlis 2020, 19:53
Mūsu ģeniālajam finansistam un fiziķim pietrūkst prasmju normāli uzrakstīt komentāru...
raihs, 21.aprīlis 2020, 19:29
udens2 [21.04.20]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??
J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.kurā pieturā šito runā??
Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49
Šmiguci,beidzot uzrakstīji ko sakarīgu...Protams ,ka degvielas cenā ir ikļauta smagā nodokļu nasta,kas ir sastāda vairāk,kā 2/3 no kopējās cenas.Varbūt tad beidzot valstis sāks apdomāties un mainīs savu vieglās naudas nodokļu politiku? Pa lielam ,mums kā patērētājiem tas nāks tikai par labu.Cenas uz degvielu krītas,veidosies jauni enerģijas avotu piedāvājumi.Šinī ziņā es varu uzgavilēt,LAI DZĪVO COVID 19! :)
Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriem, vēja rotoru un saules batarejām. Iepūst man var tie latvenerģi.
Pie tā OIK un cenu kāpuma pavisam inčīgi būtu, kā domā?
Malgomajfisk, 21.aprīlis 2020, 19:06
Šmiguci,beidzot uzrakstīji ko sakarīgu...Protams ,ka degvielas cenā ir ikļauta smagā nodokļu nasta,kas ir sastāda vairāk,kā 2/3 no kopējās cenas.Varbūt tad beidzot valstis sāks apdomāties un mainīs savu vieglās naudas nodokļu politiku? Pa lielam ,mums kā patērētājiem tas nāks tikai par labu.Cenas uz degvielu krītas,veidosies jauni enerģijas avotu piedāvājumi.Šinī ziņā es varu uzgavilēt,LAI DZĪVO COVID 19! :)
Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriem, vēja rotoru un saules batarejām. Iepūst man var tie latvenerģi.
Pie tā OIK un cenu kāpuma pavisam inčīgi būtu, kā domā?
Malgomajfisk, 21.aprīlis 2020, 19:06
svens76 [21.04.20]: Ar 13.05 itkā atjaunošot prāmju kustību uz swe. Tad jau kāds brauks uz swensoniju pašizolācijā pasēdēt! :)Viena madmuazele tā izteicās. Šamā tajā sfērā strādā.
urmaas, 21.aprīlis 2020, 18:34
no kurienes šis info?
Tam sviestpaurim gobzemam 23k sekotāju, Jurašam, vienam no sakarīgākajiem deputātiem- 10x mazāk... Cik gan daudz pie mums idiotu...
raihs, 21.aprīlis 2020, 17:45