Bračiņ,nopirksi bodē zeltu pa uzpūsto tirgus cenu,bet pārdot varēsi tikai kā "lomu" tam iedomīgajam egoistam un marazmētiķim...
17.aprīlis 2020, 19:52 | links
Malgomajfisk [17.04.20]: Raihuci,tas gan tiesa,tava profesija jau nu tiešām nekam nav vajadzīga...:DJuveliera profesija iztur visas karus un krīzes- man viens vecs juvelieris stāstīja, ka pat ww2 laikā Rīgā pie juvelieru darbnīcas pirms atvēršanas esot rinda stāvējusi. Un tieši sudraba rotām ir visstabilākais pieprasījums jebkurās krīzēs un "burbuļos". Tā ka aizver nu muti, vecais, dumjais marasmātiķi...
Bralitis [17.04.20]: Var jau dažādas teorijas bīdīt ,spriedelēt par to ir vai nav vispār tā zaraza utt. Fakts ir tāds ka ir bet nav tā ka mirstība ir 50% . Šis notikums bij un ir vajadzīgs . Tagad labi redz kas ir kas , ko var , kas lieks un kas vajadzīgs pasaulei ja uznāks zombi vīruss kā filmās. Ļoti labas civilās aizsardzības mācības - diemžēl ar upuriem. Lai vieglas smiltis viņiem. Tagad skaidri redz ko vajag ,kādiem krājumiem ,aprīkojumam,kā politiķiem ,dienestiem,sabiedrībai jārīkojas pie neredzamās zarazas. To visu protams analizēs,rakstīs, būs pat noteikts % no budžeta utt. Es protams ceru ka militāro budžetu apcirps jo kaut kā pa šito laiku neko nedzirdu par kaut kādiem kariņiem,teroraktiem,krievi vai musļiki nāk !!!! Nekā ! Pilnīgs klusums . Viss vienkārši - vīrusam pohuj kādā ticībā tu esi un kādi tavi politiskie uzskati . Vai nav skaisti ? Man patīk.
Eh, graustu miljonāri... Cerēju, ka finvalus un eholotes tirgojot kautkāda vara ar ietirgota...
P.S. Bez ļauna. Man tāds JUMORS, bļeģ.
abrakadabra, 17.aprīlis 2020, 12:11
raihs [17.04.20]: Kaut kā Lukašenko viedoklis vairs nav dzirdams...Muusu Tonchikam noteikti ir kaads links, ko iemest.