Labs. :))
12.aprīlis 2020, 14:11 | links
Raihucis tak Ilonu Masku līdz dieva augstumiem bija pacēlis..A tu saki ,ka šarlatāns...)
Malgomajfisk, 11.aprīlis 2020, 14:34
Kirsis6666 [12.04.20]: Zorge07 [56m]: Kirsis6666 [7:37]: Zorge07 [7:12]: Kirsis6666 [18m]: Ooo, zorge 07 mostas ātrāk par gaiļiem. Tāpēc lūdzu uzmanīgāk, neklausiet Kariņa noradijumiem un olas labāk nerādiet!Tad esi gatavs padiskutēt par Padomju pieminekļu mantojumu, kuru Latvija ir ,, pārņēmusi,, un pozicionē kā savu?Jums cienītais, ir doktora grāds vēsturē, publikācijas par šo tēmu vēstures žurnālos? Un citos informatīvajos izdevumos? Domāju, ka ne(lūdzu atvainot, ja neesmu pamanījis jūsu publikācijas un pētījumus par šo tematu) . Tad kāpēc ir nepieciešama diskusija? Par neko?!Tad kāpēc pats iesaistijies šai diskusijā un vēl centies kaut ko pierādīt / ka es muļķības rakstu/ par Sarkano strēlnieku pieminekli?
Vai arī ir Dauna sindroms un problēmas ar atmiņu, ja reiz tagad tāds ,, nesaprotoš,, esi.Čabulit, es nekur ne iesaistījos. Pārējie pieņēmumi ir saistīti ar parkarsušu smadzeņu darbību pieres daivas apgabalā.iesaku nopietni pārbaudīties, lai izslēgtu krīzes nākotnē!
Ar cieņu
Kirsis6666
Zorge07 [12.04.20]: Kirsis6666 [7:37]: Zorge07 [7:12]: Kirsis6666 [18m]: Ooo, zorge 07 mostas ātrāk par gaiļiem. Tāpēc lūdzu uzmanīgāk, neklausiet Kariņa noradijumiem un olas labāk nerādiet!Tad esi gatavs padiskutēt par Padomju pieminekļu mantojumu, kuru Latvija ir ,, pārņēmusi,, un pozicionē kā savu?Jums cienītais, ir doktora grāds vēsturē, publikācijas par šo tēmu vēstures žurnālos? Un citos informatīvajos izdevumos? Domāju, ka ne(lūdzu atvainot, ja neesmu pamanījis jūsu publikācijas un pētījumus par šo tematu) . Tad kāpēc ir nepieciešama diskusija? Par neko?!Tad kāpēc pats iesaistijies šai diskusijā un vēl centies kaut ko pierādīt / ka es muļķības rakstu/ par Sarkano strēlnieku pieminekli?Čabulit, es nekur ne iesaistījos. Pārējie pieņēmumi ir saistīti ar parkarsušu smadzeņu darbību pieres daivas apgabalā.iesaku nopietni pārbaudīties, lai izslēgtu krīzes nākotnē!
Vai arī ir Dauna sindroms un problēmas ar atmiņu, ja reiz tagad tāds ,, nesaprotoš,, esi.
Kirsis6666 [12.04.20]: Zorge07 [7:12]: Kirsis6666 [18m]: Ooo, zorge 07 mostas ātrāk par gaiļiem. Tāpēc lūdzu uzmanīgāk, neklausiet Kariņa noradijumiem un olas labāk nerādiet!Tad esi gatavs padiskutēt par Padomju pieminekļu mantojumu, kuru Latvija ir ,, pārņēmusi,, un pozicionē kā savu?Jums cienītais, ir doktora grāds vēsturē, publikācijas par šo tēmu vēstures žurnālos? Un citos informatīvajos izdevumos? Domāju, ka ne(lūdzu atvainot, ja neesmu pamanījis jūsu publikācijas un pētījumus par šo tematu) . Tad kāpēc ir nepieciešama diskusija? Par neko?!Tad kāpēc pats iesaistijies šai diskusijā un vēl centies kaut ko pierādīt / ka es muļķības rakstu/ par Sarkano strēlnieku pieminekli?
Zorge07 [12.04.20]: Kirsis6666 [18m]: Ooo, zorge 07 mostas ātrāk par gaiļiem. Tāpēc lūdzu uzmanīgāk, neklausiet Kariņa noradijumiem un olas labāk nerādiet!Tad esi gatavs padiskutēt par Padomju pieminekļu mantojumu, kuru Latvija ir ,, pārņēmusi,, un pozicionē kā savu?Jums cienītais, ir doktora grāds vēsturē, publikācijas par šo tēmu vēstures žurnālos? Un citos informatīvajos izdevumos? Domāju, ka ne(lūdzu atvainot, ja neesmu pamanījis jūsu publikācijas un pētījumus par šo tematu) . Tad kāpēc ir nepieciešama diskusija? Par neko?!
Kirsis6666 [12.04.20]: Ooo, zorge 07 mostas ātrāk par gaiļiem. Tāpēc lūdzu uzmanīgāk, neklausiet Kariņa noradijumiem un olas labāk nerādiet!Tad esi gatavs padiskutēt par Padomju pieminekļu mantojumu, kuru Latvija ir ,, pārņēmusi,, un pozicionē kā savu?