Raihuci,tas gan tiesa,tava profesija jau nu tiešām nekam nav  vajadzīga...:D
17.aprīlis 2020, 19:30 | links
Bralitis [17.04.20]: Var jau dažādas teorijas bīdīt ,spriedelēt par to ir vai nav vispār tā zaraza utt. Fakts ir tāds ka ir bet nav tā ka mirstība ir 50% . Šis notikums bij un ir vajadzīgs . Tagad labi redz kas ir kas , ko var , kas lieks un kas vajadzīgs pasaulei ja uznāks zombi vīruss kā filmās. Ļoti labas civilās aizsardzības mācības - diemžēl ar upuriem. Lai vieglas smiltis viņiem. Tagad skaidri redz ko vajag ,kādiem krājumiem ,aprīkojumam,kā politiķiem ,dienestiem,sabiedrībai jārīkojas pie neredzamās zarazas. To visu protams analizēs,rakstīs, būs pat noteikts % no budžeta utt. Es protams ceru ka militāro budžetu apcirps jo kaut kā pa šito laiku neko nedzirdu par kaut kādiem kariņiem,teroraktiem,krievi vai musļiki nāk !!!! Nekā ! Pilnīgs klusums . Viss vienkārši - vīrusam pohuj kādā ticībā tu esi un kādi tavi politiskie uzskati . Vai nav skaisti ? Man patīk.

Eh, graustu miljonāri... Cerēju, ka finvalus un eholotes tirgojot kautkāda vara ar ietirgota...
P.S. Bez ļauna. Man tāds JUMORS, bļeģ.
abrakadabra, 17.aprīlis 2020, 12:11
raihs [17.04.20]: Kaut kā Lukašenko viedoklis vairs nav dzirdams...Muusu Tonchikam noteikti ir kaads links, ko iemest.
Zarāzij,tā viņš ir,man piemēram daudz nemaksā par to,ka es te šmiguci un uldiņu diskutēju,bet benzīniņam sanāk...:DDD
Malgomajfisk, 17.aprīlis 2020, 08:56