5.aprīlis 2020, 02:06 | links
Raiham nepatiks.
Pārāk daudzn flautu pikolo.
Pārāk daudzn flautu pikolo.
5.aprīlis 2020, 01:44 | links
Malgomajfisk [05.04.20]: ozoliņ un šmigucīt, es ja saprotu,ka grūti atzīt savas ieprikšējās kļūdas,bet laiks visu noliek pa savām vietām...Kas ir iepriekšējās kļūdas? Neticība taviem šarlatāniem.
Malgomajfisk [04.04.20]: Bračiņ,kamēr tu pa to jevropu vazājies,mēs jau te labu laiciņu šitās lietiņas te cilājam.Šmigveidīgie un uldiņveidīgie mani jau labu laiciņu par marazmātiķi un šarlatānu te nokristījuši...Nu bet loĝiski - tu jau mums oficiālais un sertificētais youtubes šarlatānu produkcijas piegādātājs.
Bralitis [04.04.20]: Malgom .. kā tev tur,pārāk sarežģīti. Es vienmēr esmu teicis ka esmu domātājs . Pareizs vai nepareizs - nezinu . Labi,čučēt . Tagad uz kādu laiku es off.Domātājs, ibio! :) Anekdlte staigājošā, vairāk nekas! Tā arī ar vecumu neesi gudrāks palicis - tāda pati tinte galvā kā namajūnam... Asaras riešas lasot to idiotismu...
Vai pa Gauju, vai uz Sipi alkšņiem pēc sivēnsēklas, tu neesi interesants. A vo no Antona 3 buljona pīrādziņus nopirksi! Za kakije šiši?
BrunoL, 4.aprīlis 2020, 23:42
Malgomajfisk [04.04.20]: Usīt,bet iekšēji tak tu savādāk domā? :)Kaut kā nedomāju vispār, vienk po.
Malgomajfisk [04.04.20]: Bračiņ,kamēr tu pa to jevropu vazājies,mēs jau te labu laiciņu šitās lietiņas te cilājam.Šmigveidīgie un uldiņveidīgie mani jau labu laiciņu par marazmātiķi un šarlatānu te nokristījuši...Bet pelnīti tač, nenoliegsi.
Tas ko mūsu mežos nogriež, kakis uz astes aiznes. Lielajiem, pamatā, no Krievijas nāk iekšā zāģmateriāls, kuru pārstrādā un apstrādā vajadzīgajā sortimentā.
Par totālu kontroli. Praktiski, mūs kontrolē, kopš parādījās mobilie, banku kartes un ID kartes.
BrunoL, 4.aprīlis 2020, 23:28