Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Odin raz ne pe... !
Sabiedriskais transp. 70-80tie kad kompostrēja 4 un 5 kapeiku taloniņus. Protams pārpildīts. Taloniņus padeva no rokas rokā un tas kurš bija pie aparāta “nospieda”:
Peredaijķe talončik! Tovarišč v kepke peredast! Kto peredast Jā peredast? Jā tvoj mama j... ! Jā tvoj babuška j... !
4.aprīlis 2020, 22:52 | links

Man nupat viens krieviņš no Pītera uzzvanīja,esot zvidrijā uz copi aizbrakuši,tagadiņ jau divas nedēļas arā netiekot.Prasīja kur vēl varētu pacopēt,lai es savas vietas atklājot...:DD
4.aprīlis 2020, 22:51 | links

BrunoL [04.04.20]: Jā ,ar tām visām karantīnām pamatīgi būsim sev kājā iešāvuši...

Malgomajfisk, 4.aprīlis 2020, 22:16
Kājā iešāvām sen agrāk.
Tagad, kad valstis pašizolējušās, robežas slēgtas, ko uzsākt, ko iesākt? Kocinieki saņemot atteikumus pasūtījumiem. Vakar V. Krištopāns par AirBaltic. Vajagot strādāt, vajagot lidot. Bijis 10 ļamu pasendžeru apgrozījums, tagad to visu pazaudēt. Kur lidosi? Kurš pie tevis lidos?
Šodien runājos ar kocinieku, viss notiek. Samazinās, bet nav kritiski.
4.aprīlis 2020, 22:50 | links

Jā ,ar tām visām karantīnām pamatīgi būsim sev kājā iešāvuši...

Kājā iešāvām sen agrāk.
Tagad, kad valstis pašizolējušās, robežas slēgtas, ko uzsākt, ko iesākt? Kocinieki saņemot atteikumus pasūtījumiem. Vakar V. Krištopāns par AirBaltic. Vajagot strādāt, vajagot lidot. Bijis 10 ļamu pasendžeru apgrozījums, tagad to visu pazaudēt. Kur lidosi? Kurš pie tevis lidos?

BrunoL, 4.aprīlis 2020, 22:43

Dabiskā atlase, copmanim savas priekšrocības, nupat arī murķeli var piegriezt pie kārtfelīšiem, tie kas sēni atpazīst....
4.aprīlis 2020, 22:50 | links

Tas viss ir no vecuma jo pavasari hormoni plosas)))
Veselíbas Ministrija brídina - ieturet divu metru distanci gultã ir kaitígi)))))
4.aprīlis 2020, 22:48 | links

Usi, nu neņem šamie mani iekšā,vajagot 2 biedru rekomendācijas..Nu es tāpēc arī domāju ,vienu raihucis varētu iedot,otru varbūt uldiņš?
4.aprīlis 2020, 22:44 | links

Jā ,ar tām visām karantīnām pamatīgi būsim sev kājā iešāvuši...

Kājā iešāvām sen agrāk.
4.aprīlis 2020, 22:43 | links

Bralitis [04.04.20]: Apelsīn nesasapņojies,beigsies šitā zaraza atkal sāksies apdirsiens un politiskās nesaskaņas :) A varbūt tiešām notiek brīnums un beidzot visi sāks vienoties puslīdz kopējā dziesmā . Uz Raihu gan neceru .
Paskat, kā tevi visi sagaidīja no Laimīgās pagātnes. Un ne viens neiekakaaja, arī es..
Skaidrs, ka Raihs bazniicas korii nedziedaas
4.aprīlis 2020, 22:43 | links

Parasti, epidēmija skar kādu reģionu, bet šī ir tā reize, kad pārņemta visa Pasaule. Nav skaidrības kā to ārstēt, vai izslimojot veidojas imunitāte utt. Pārāk daudz nezināmo. Labi, izstrādās vakcīnu. Vai vakcīna glābs pandēmijas laikā? Cik zinu, tad ievadot jebkuru vakcīnu, cilvēka organisms- imūnsistēma pirmajā brīdī cīnās ar to. Tā tad kļūst ievainojamāka, un lai izveidotos imunitāte vajadzīgs laiks. Zāles?
Paļauties un dižoties- es jauns, spēcīgs! Man po! Bet. NHL gan NBA atlēti slimi! Cik smagi? Sekas? Raksta, neatgriezeniski zaudēta reproduktivitāte un kas tik vēl ne. Ņe tak prosto.

BrunoL, 4.aprīlis 2020, 22:34

Netici Bruno visam ko stāsta, lūk vienkāršs piemērs- parastais Rota vīruss, kurš brīžiem uzpeld jau gadiem, cilvēkam imunitāte ir uz noteiktu laiku, katram individuāli, bet nav neizveidojās imunitāte kā tāda pilnībā.
4.aprīlis 2020, 22:42 | links

Ble, sākas.masoni, pediki, cik var, kas jūs izmesti no tām biedrībām, jeb nepieņem īsti, ik pārdienu gaužaties.
4.aprīlis 2020, 22:40 | links

Nu raihucis tak musonis,viņam savi uzdevmi te ir...:D

Malgomajfisk, 4.aprīlis 2020, 22:34

Tonis ir musonis Raihs ne. Tam viss vienkārši .Balts ir balts-melns ir melns . Tikai jautājumā par peģikiem tā ar netikām savulaik skaidrībā .
4.aprīlis 2020, 22:37 | links

Nu raihucis tak musonis,viņam savi uzdevmi te ir...:D
4.aprīlis 2020, 22:34 | links

Parasti, epidēmija skar kādu reģionu, bet šī ir tā reize, kad pārņemta visa Pasaule. Nav skaidrības kā to ārstēt, vai izslimojot veidojas imunitāte utt. Pārāk daudz nezināmo. Labi, izstrādās vakcīnu. Vai vakcīna glābs pandēmijas laikā? Cik zinu, tad ievadot jebkuru vakcīnu, cilvēka organisms- imūnsistēma pirmajā brīdī cīnās ar to. Tā tad kļūst ievainojamāka, un lai izveidotos imunitāte vajadzīgs laiks. Zāles?
Paļauties un dižoties- es jauns, spēcīgs! Man po! Bet. NHL gan NBA atlēti slimi! Cik smagi? Sekas? Raksta, neatgriezeniski zaudēta reproduktivitāte un kas tik vēl ne. Ņe tak prosto.
4.aprīlis 2020, 22:34 | links

akmens,negribi alu,ved limonādi...)
4.aprīlis 2020, 22:33 | links

Lai nu kaa, visi sheit skjiet makjeniit satuvinaajushies. Tas patieshaam ir labi.
Psihologiem buus skaidrojums. Bet tas patieshaam ir forshi.

apelsins, 4.aprīlis 2020, 22:27

Apelsīn nesasapņojies,beigsies šitā zaraza atkal sāksies apdirsiens un politiskās nesaskaņas :) A varbūt tiešām notiek brīnums un beidzot visi sāks vienoties puslīdz kopējā dziesmā . Uz Raihu gan neceru .
4.aprīlis 2020, 22:31 | links

Skutān,tad tu ar te ar kaut kādiem vīrusiem slims? Viņš caur internetu nenododas? Ej labāk savā būdā atpakaļ...:D
4.aprīlis 2020, 22:31 | links

A man patīk kā jaunie ģērbjas. Bišku pederastiski gan izskatās tās nospīlētās bikses bet kopumā stilīgi. Stilīgi vēl bij kā mani vecāki ģērbās 60-70 g jaunībā - rokenrols. Stabulenes un tupeles spiciem galiem. 90 gan viens tizlums parādījās -spicenes ar uzrautiem galiem kā rūķiem.

Bralitis, 4.aprīlis 2020, 22:27

Tās ar spicajiem galiem tupeles mūsu bariņš bij iesaucis par " dir.ā speramajām"...
4.aprīlis 2020, 22:30 | links

Ha,ha,hā,ar kastēm alus uz Zviedriju,nu gan sasmīdināji.Labākais veids ,kā kroņa maizē tikt.
4.aprīlis 2020, 22:28 | links

A man patīk kā jaunie ģērbjas. Bišku pederastiski gan izskatās tās nospīlētās bikses bet kopumā stilīgi. Stilīgi vēl bij kā mani vecāki ģērbās 60-70 g jaunībā - rokenrols. Stabulenes un tupeles spiciem galiem. 90 gan viens tizlums parādījās -spicenes ar uzrautiem galiem kā rūķiem.
4.aprīlis 2020, 22:27 | links

Lai nu kaa, visi sheit skjiet makjeniit satuvinaajushies. Tas patieshaam ir labi.
Psihologiem buus skaidrojums. Bet tas patieshaam ir forshi.
4.aprīlis 2020, 22:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager