Protams,ka slikti kad apkārt cilvēki saslimst un cieš,tam ir jāpretojas...Bet te jau prasās piemērot tīri juridisku terminu,-vai pretošanās ir adekvāta apdraudējumam...
4.aprīlis 2020, 00:31 | links
Malgomajfisk [04.04.20]: raihs,tieši tā..:)Ieturot tavu stilu, šeit laikam man liekas jāsaka, pakaļu pagriez, jo.. Patīk
Bralitis [03.04.20]: Junior nelasīšu. Tagad no visiem stūriem gudrinieki lien ārā lai tikai pēc tam teiktu "es taču teicu "Kāda fak krievu rulete? 500:0-tā ir rulete? Vai arī tu gribi peskatīt to šodienas 99gadīgo vecvecvecvecmāmiņu un dabūt 500:1? Ja pareizi atceros, krievu rulete ir 6:1!
Domāju ka lielāka blakne kā kaps diez vai varētu būt. Brīžiem tiem viszinošajiem dirsējiem gribas pateikt - nu saslimsti tak ar to vīrusu un pēc tam kad izārstēsies parunāsimies . Vai kāds no tiem daiļdirsējiem ir gatavs spēlēt krievu ruleti - būs vai nebūs ok .
Bralitis [15m]: Man braucot pa eiropas tukšajām pilsētām radās cita sajūta. Man pēkšņi pārņēma sajūta ka mamma zeme tikai pakrata mums tagad ar pirkstiņu . Tipa nomierinaties bērniņi ,bišku pasēžat mājās un padomājiet. Ar dinozauriem tiku galā , jūs ar mani jau zb.Tak beidz burt apokaliptiskās ainas, kā tu ar domubiedru grupiņu slēpies Sibīrijas mežos, lai celtu jaunu civilizāciju! Forsē upes, slēpies no marodieriem! Nu ok, nomirs 5-10% no planētas humanoidiem, nu un? Bija 8 miljardi, būs 7,2... ComQQQn!
raihs, 3.aprīlis 2020, 23:40
Bralitis [03.04.20]: Junior nelasīšu. Tagad no visiem stūriem gudrinieki lien ārā lai tikai pēc tam teiktu "es taču teicu "brālīt, bet lielākā daļa tak to ruleti spēlē katru dienu:)
Domāju ka lielāka blakne kā kaps diez vai varētu būt. Brīžiem tiem viszinošajiem dirsējiem gribas pateikt - nu saslimsti tak ar to vīrusu un pēc tam kad izārstēsies parunāsimies . Vai kāds no tiem daiļdirsējiem ir gatavs spēlēt krievu ruleti - būs vai nebūs ok .