Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Malgomajfisk [03.04.20]: Mjā..Kādreiz apkārt visādas gripu epidēmijas plosījās,ik pa laikam arī kāds karoti nolika,tikai to tā nereklamēja,neviens īsti nezināja un viss lēnām pierima...Tagadiņ histērija sacelta pa pilno,kāpēc? Kam tas ir izdevīgi? O
Paskaties kā amīšiem "sacelta histērija" jau 250 štukas saslimušo, Ņujorkas štatā sāk pietrūk plaušu ventilācijas aparāti. Laikam šie nav ēduši speķmaizi ar ķiploku un nav šāvuši graķīti.
Vai arī Soross, Rotšildi, Rokfelleri un sēnes lidinās virs Ņujorkas un spricē vīrusu virsū...
3.aprīlis 2020, 23:21 | links

apelsins [03.04.20]: svens76 [27m]: te jau stāsts par to, ka tiek apstādināta ambulatora palīdzība tiem pacientiem, kuriem to vajag. atliktas plānveida operācijas uz kurām cilvēki gaidījuši rindās utt. tāpat covids nopļaus vājākos, no tā neizbēgsimSven, esmu absoluuts analfabeets mediciinas sisteemaa, bet piekriiti, ja jums slimniicaas iegaaziisies tuukstoshi, tad taapat plaanveida operaacijas buus praktiski neiespeejamas plus slimi mediciinas darbinieki. Haoss kaa Eiropas dienvidos
ne jau visi plāni jāņem. bet ir tādi kuriem tiešām gaidīt ir bīstami
3.aprīlis 2020, 23:17 | links

Mjā..Kādreiz apkārt visādas gripu epidēmijas plosījās,ik pa laikam arī kāds karoti nolika,tikai to tā nereklamēja,neviens īsti nezināja un viss lēnām pierima...Tagadiņ histērija sacelta pa pilno,kāpēc? Kam tas ir izdevīgi?
3.aprīlis 2020, 23:16 | links

svens76 [03.04.20]: te jau stāsts par to, ka tiek apstādināta ambulatora palīdzība tiem pacientiem, kuriem to vajag. atliktas plānveida operācijas uz kurām cilvēki gaidījuši rindās utt. tāpat covids nopļaus vājākos, no tā neizbēgsim
Sven, esmu absoluuts analfabeets mediciinas sisteemaa, bet piekriiti, ja jums slimniicaas iegaaziisies tuukstoshi, tad taapat plaanveida operaacijas buus praktiski neiespeejamas plus slimi mediciinas darbinieki. Haoss kaa Eiropas dienvidos
3.aprīlis 2020, 23:15 | links

kaputaarps [03.04.20]: bet ja pavisam godīgi, darbu sākam pirms 7 un 11-12 esam jau relatīvi brīvi. daudz darba padara rezidenti. paldies viņiem par to

svens76, 3.aprīlis 2020, 23:08
Skaidrs! Ar to arī diskusija ir izbeigta. P.s. Tev es pat savu kaķi neuzticētu...
maz tu zini...:)
3.aprīlis 2020, 23:14 | links

kaputaarps [03.04.20]: bet ja pavisam godīgi, darbu sākam pirms 7 un 11-12 esam jau relatīvi brīvi. daudz darba padara rezidenti. paldies viņiem par to

Skaidrs! Ar to arī diskusija ir izbeigta. P.s. Tev es pat savu kaķi neuzticētu...
Toties noteikti uzticētu sievasmāti...
3.aprīlis 2020, 23:13 | links

bet ja pavisam godīgi, darbu sākam pirms 7 un 11-12 esam jau relatīvi brīvi. daudz darba padara rezidenti. paldies viņiem par to

3.aprīlis 2020, 23:12 | links

raihs [03.04.20]: svens76 [6m]: raihs [3m]: svens76 [4m]: kaputaarps [3m]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanākNu nez vai tie labākie hipokrāta prāti sēž copeslietu forumā cauru dienu..mums labajiem hipokrāta prātiem jau laiks atpūsties izkārtots. varam saplānot savu darbu. agrāk bij vairāk jārukāTu nesaprati domu- es diezin vai gribētu gulties zem naža dakterim, kurš pusdienu nodrillē internetā, klačojoties ar makšķerniekiem-politologiem-virusologiem... Lietderības koeficients-0...
Tu ar nesaprati domu. Bet ja nav katru dienu jastrādā?
3.aprīlis 2020, 23:10 | links

svens76 [03.04.20]: raihs [3m]: svens76 [4m]: kaputaarps [3m]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanākNu nez vai tie labākie hipokrāta prāti sēž copeslietu forumā cauru dienu..mums labajiem hipokrāta prātiem jau laiks atpūsties izkārtots. varam saplānot savu darbu. agrāk bij vairāk jārukā
Tu nesaprati domu- es diezin vai gribētu gulties zem naža dakterim, kurš pusdienu nodrillē internetā, klačojoties ar makšķerniekiem-politologiem-virusologiem... Lietderības koeficients-0...
3.aprīlis 2020, 23:08 | links

bet ja pavisam godīgi, darbu sākam pirms 7 un 11-12 esam jau relatīvi brīvi. daudz darba padara rezidenti. paldies viņiem par to
3.aprīlis 2020, 23:08 | links

kaputaarps [03.04.20]: Nu man pēc Gulbja intervijas palika iespaids, ka nu labāk šis būtu palicis pie mugurkauliem... Davai darām katrs savu darbu... Esmu bijis pie viņa vizītē, ir labs, vienīgi 15 minūtes - 45€..

raihs, 3.aprīlis 2020, 22:59

Tāpat kā svens pie copes!!!
svenam viss sakārtots
3.aprīlis 2020, 23:05 | links

raihs [03.04.20]: svens76 [4m]: kaputaarps [3m]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanākNu nez vai tie labākie hipokrāta prāti sēž copeslietu forumā cauru dienu..
mums labajiem hipokrāta prātiem jau laiks atpūsties izkārtots. varam saplānot savu darbu. agrāk bij vairāk jārukā
3.aprīlis 2020, 23:04 | links

svens76 [4m]: kaputaarps [3m]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanākNu nez vai tie labākie hipokrāta prāti sēž copeslietu forumā cauru dienu..

raihs, 3.aprīlis 2020, 23:02

+++
3.aprīlis 2020, 23:03 | links

sven
es nebūt neapšaubu Gulbja profesionālās zināšanas, (tavas gan), bet viņa APLAMO informāciju, ko doktors izplata...netaisos te visas aplamības atreferēt(interesenti to paši var pārbaudīt), pieminēšu tikai vienu - ABSOLŪTAS muļķības, ka skandināvi nav pieņēmuši nekādus drošības mērus..jā, zviedri nedaudz uzlika mīksto, BET jau šodien ir 333 mirušie....apstiprināti inficētie praktiski VISOS veco ļaužu pansionatos jeb aprūpes namos!!! Tur jāsāk kurināt krāsnis uz pilnu klapi.

kaputaarps, 3.aprīlis 2020, 22:50
nu bet vai tad viņam nav taisnība??Pašlaik situācija ir tāda,lai mirst ar savām kaitēm nost,galvenais lai nenomirst no covid.Beigās neviens neskaitīs cik cilvēki nomiruši atteiktas ārstēšanas dēļ,bet covid mirušo statistika būs laba,būsim lepni,politķiem pogas spīdēs
3.aprīlis 2020, 23:03 | links

raihs [03.04.20]: Nu man pēc Gulbja intervijas palika iespaids, ka nu labāk šis būtu palicis pie mugurkauliem... Davai darām katrs savu darbu... Esmu bijis pie viņa vizītē, ir labs, vienīgi 15 minūtes - 45€..
viss maksā cik maksā. tomēr 10-12 gadi -(akadēmija+rezidentūra), tad vēl neskaitāmi gadi prakses, stažēšanās utt. ne visi to var
3.aprīlis 2020, 23:02 | links

svens76 [03.04.20]: kaputaarps [3m]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanāk
Nu nez vai tie labākie hipokrāta prāti sēž copeslietu forumā cauru dienu..
3.aprīlis 2020, 23:02 | links

Nu man pēc Gulbja intervijas palika iespaids, ka nu labāk šis būtu palicis pie mugurkauliem... Davai darām katrs savu darbu... Esmu bijis pie viņa vizītē, ir labs, vienīgi 15 minūtes - 45€..

raihs, 3.aprīlis 2020, 22:59

Tāpat kā svens pie copes!!!
3.aprīlis 2020, 23:01 | links

kaputaarps [03.04.20]: Ir pamatota cerība, ka bez Tavas es iztikšu!!!
daudzi tā cer:) bet ne vienmēr tā sanāk
3.aprīlis 2020, 22:59 | links

Nu man pēc Gulbja intervijas palika iespaids, ka nu labāk šis būtu palicis pie mugurkauliem... Davai darām katrs savu darbu... Esmu bijis pie viņa vizītē, ir labs, vienīgi 15 minūtes - 45€..
3.aprīlis 2020, 22:59 | links

Swensonijā bodēs kases jau aprīkotas ar aizsargstikliem. Pie kases drīkst pieiet tikai tad kad iepriekšējais pircējs ir aizgājis. Pulcēties vairāk par 50 ir aizliegts. Tā pat ir jāievēro pāris metru distance. Utt utjp. Tas viss sākās tikai šonedēļ. Iepriekš swensoni īpaši neuztraucās.
3.aprīlis 2020, 22:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager