raihs [02.04.20]: Taks [4m]: Es pèc iespèjas pielietošu arī iekšķīgu dezinfekciju 70%. Sapràta robeźàsEs 43°, bet daudz43+43 sanāk 86
2.aprīlis 2020, 22:07 | links
raihs [02.04.20]: Taks [4m]: Es pèc iespèjas pielietošu arī iekšķīgu dezinfekciju 70%. Sapràta robeźàsEs 43°, bet daudz43+43 sanāk 86
Taks [02.04.20]: Es pèc iespèjas pielietošu arī iekšķīgu dezinfekciju 70%. Sapràta robeźàsEs 43°, bet daudz
udens2 [02.04.20]: Vienalga cik mirs no covid....pašnāvības uztaisīs x5 vairāk!Brocēnos viena pa logu izlēkusi..
MULTIVAN, 2.aprīlis 2020, 21:35domā būs depresijas''epidēmija''??
apelsins [02.04.20]: AndrisABC [26m]: Var būt kādam var noderēt. Man un maniem tuviniekiem kabatā, somiņā, mašīnā smaržu vai kāda cita pudelīte ar izsmidzinātāju kura piepildīta ar spirtu+nedaudz glicerīna. Iznāci no veikala, uzsmidzināji uz rokām, sirds mierīgāka. Man ar katru dienu saskaroties ar visām tām problēmām brīžiem sāk likties, ka vajadzētu kaut kā stimulēt veselajiem izslimot to zarazu.Man mashinjaa LB 69%.Tpu tpu tpu
Vienbriid bija deficiits, tagad rihtiigi sarazjojushi. Lai nu kaa esam beidzot 1. Vietaa pasaulee peec saslimusho un mirusho proporcijas. Muusu medikji, tai skaitaa epidemologi rullee
AndrisABC [02.04.20]: Var būt kādam var noderēt. Man un maniem tuviniekiem kabatā, somiņā, mašīnā smaržu vai kāda cita pudelīte ar izsmidzinātāju kura piepildīta ar spirtu+nedaudz glicerīna. Iznāci no veikala, uzsmidzināji uz rokām, sirds mierīgāka. Man ar katru dienu saskaroties ar visām tām problēmām brīžiem sāk likties, ka vajadzētu kaut kā stimulēt veselajiem izslimot to zarazu.Man mashinjaa LB 69%.
Vienalga cik mirs no covid....pašnāvības uztaisīs x5 vairāk!domā būs depresijas''epidēmija''??
MULTIVAN, 2.aprīlis 2020, 21:35
MULTIVAN [02.04.20]: Vienalga cik mirs no covid....pašnāvības uztaisīs x5 vairāk!Vecie vs Psihie
kaputaarps [02.04.20]: Skaidrs ir tas, ka cilvēki ar labu imūnsistēmu vieglāk to vīrusu pārdzīvos!!!pardzīvos vai nesaslims
kaputaarps [02.04.20]: pohujisti piem., zviedri, briti ar sāk izjust situācijas nopietnību...viens ir skaidrs, cilvēki ar labu imunitāti nesaslims ar šo draņķi
udens2 [15m]: reku ārsti brīnās par baigi zemo salimstību patversmē, tur bij jābūt visiem, a ne vella... to ļi krutka pareizā, to ļi cērmes un utis vīrusu ēd... starp citu nav nemaz tik smieklīga teorija par cērmēm un citiem lenteņiem...pavisam reāli zinātniski pierādīts, ka noteikti parazīti "rūpējas" par saimnieku, ar saviem toksīniem davī visādus iekaisumus, pat alerģijas.Jāsāk pīpēt uz šito vīrusa laiku,pēc tam jāmet nost
zaraza, 2.aprīlis 2020, 20:15vakar lasīju ka ķīnā novērota tendence ka smēķētāji saslimstot mazāk,protams nevaru apgalvot ka tā nebij viltus ziņahttps://youtu.be/1F3lYBqO2Ms
raihs, 2.aprīlis 2020, 20:36