Nezin kas tur bij, bet derētu par ķirzakām, tad vēl tuneļiem, kas savieno kontinentus, un protams viegls p... Rno, faraonu izpildījumā.
:)
:)
27.marts 2020, 22:38 | links
raihs [27.03.20]: mjuniors [32m]: Uh kur te jautri iet! Patīk palūrēt uz šo visu..Šādi var zivi nofilēt, vienīgi ja rokas no pakaļas aug.
Tajā pašā laikā tas viss ir pie pakaļas, kad korons daudziem pie durvīm klauvē. Ziņu portālos arvien vairāk rakstu par to cik aizies miljoni pa skuju taku.. Un vairs nerunā vai saslimsi, bet jau tikai kad! Tā, ka mans pievēršas garīgajiem spriedelējumiem. Izbaudu saulaino laiku, pastaigājos, ar sīčiem panēsajos. Tikko no pirtiņas.. Eh, lauku burvība, bet cik ilgi? Tas vairs nav svarīgi. Svarīgi ir dzīvot ar baudu tagad. Un kašķi šeit ir tiešām mazsvarīgi, ja kāds neiebrauc kaut kādos rādītajos. Un jau tagad ES ir pieaudZis noziedzības skaits. Un tas ir tikai sākums, kam? To lai katrs izlemj pats.
Veči.. Ejat copēt pilnmēness vēl ir tālu.Ūja, ūja, kādi eksistenciālu pārdomu pilni teksti! Latvieši no tā sūda nemirst- 280:0! Lai itāļu penši cepjas! A ja par copi, tad es nupat kā atgriezos
mjuniors [27.03.20]: Uh kur te jautri iet! Patīk palūrēt uz šo visu..
Tajā pašā laikā tas viss ir pie pakaļas, kad korons daudziem pie durvīm klauvē. Ziņu portālos arvien vairāk rakstu par to cik aizies miljoni pa skuju taku.. Un vairs nerunā vai saslimsi, bet jau tikai kad! Tā, ka mans pievēršas garīgajiem spriedelējumiem. Izbaudu saulaino laiku, pastaigājos, ar sīčiem panēsajos. Tikko no pirtiņas.. Eh, lauku burvība, bet cik ilgi? Tas vairs nav svarīgi. Svarīgi ir dzīvot ar baudu tagad. Un kašķi šeit ir tiešām mazsvarīgi, ja kāds neiebrauc kaut kādos rādītajos. Un jau tagad ES ir pieaudZis noziedzības skaits. Un tas ir tikai sākums, kam? To lai katrs izlemj pats.
Veči.. Ejat copēt pilnmēness vēl ir tālu.
Malgomajfisk [27.03.20]: Junior,pārāk tai pirtī neatslābinies, tūlīt iemetīšu kādu klipiņu par ķirzakveidīgajiem,no krāsniņas nokritīsi...:DDDMet tik iekšā, labāk zināt visu teoriju nekā vienu "pareizo" ceļu :))
Zorge07 [27.03.20]: Karlis_K [30m]: Nu ja kaut kādam sūda rusofīlam trollim, kurš kā piemīzts krievu kirzažs te lidināts laukā desmitiem reižu, redziet dzīvot traucē rusofobija, kas ir katra sevi cienoša latvieša vēsturiski izveidojusies dabiska aizsargreakcija uz austrumkaimiņa nelietībām.Sevi cienoši latvieši neraksta latviešu valodā, neievērojot valodas gramatiku un nepiesārņo to ar krievu lamuvārdiem. Ventilatorist, pirms met sūdus, paskaties uz kuru pusi ventilators pagriezts.
:DDDD
Karlis_K [27.03.20]: Nu ja kaut kādam sūda rusofīlam trollim, kurš kā piemīzts krievu kirzažs te lidināts laukā desmitiem reižu, redziet dzīvot traucē rusofobija, kas ir katra sevi cienoša latvieša vēsturiski izveidojusies dabiska aizsargreakcija uz austrumkaimiņa nelietībām.Sevi cienoši latvieši neraksta latviešu valodā, neievērojot valodas gramatiku un nepiesārņo to ar krievu lamuvārdiem. Ventilatorist, pirms met sūdus, paskaties uz kuru pusi ventilators pagriezts.
willijs [27.03.20]: raihs [18m]: willijs [20m]: raihs [47m]: Te tie socialās taisnības rupori vispār ir informēti, ka, lai legāli samaksātu 1000€ uz rokas, vēl 900€ ir jāatskaita Valsts kasē? Un ja jūs esat informēti, tad padalieties, lūdzu, kas ir jādara vai jātirgo, lai spētu to samaksāt? Ja nezināt, tad būtu vērts neizpausties te ar savām gudrībām.Vispãr ja neesi spéjigs maksãt nodokljus nekroplo tirgu un klope bodi ciet.Es tev prasīju padomu kā nenoliedzami veiksmīgam uzņēmējam, izcilam ekonomikas un biznesa ekspertam! Bet saņēmu atbildi no benzīntanka operatora...Krieviem ir teiciens - заплатил налоги? Спи спокойно!)))Villij, tu esi glupaaks par saviem nokjertajiem zandartiem.
Parunãjos ar gudriem cilvékiem)))
Šitas virusinš daudz ko sakãrtos kã vajag)))