Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu viss,durakam raihujancim tas širmis ir galīgi aizbracis,tas jau nav vairs smieklīgi...
25.marts 2020, 20:16 | links

Tiešie sakari?
25.marts 2020, 20:08 | links

no taas naudas,kura ir,un kuru Karins makot sadalit, mums nevienam nekas netiks. ari naivajam Andrim ABC.bedigi,bet fakts.
25.marts 2020, 19:59 | links

Nu viss, leiši jau mūs "apsteiguši"...
25.marts 2020, 19:48 | links

Vecajiem durakiem savs pāķu "jumors". Visi smejas, vēderus turēdami...
25.marts 2020, 19:20 | links

Es kā labu pelmeņu cienītājs teikšu,-Andri nekarini mums makaronus uz ausīnm...:)
25.marts 2020, 19:02 | links

:) Andri , tev tiešām negaršo pelmeņi?
25.marts 2020, 18:52 | links

Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"

manā ciniskajā prātā tas tieši tulkojas - "visu jau esam sapiļījuši kā vajag, a jums huju!" ;DDD

zaraza, 25.marts 2020, 08:41
Kas kuram liekas, nu tā jau ir viņa problēma. Ja kāds tiešām vēlas uzzināt kā paredzēts naudu sadalīt, to var izdarīt bez problēmām. Tas ka visus tas neapmierinās, pašsaprotami. Vismazāk ko es klausītos, tas ir Paiders. A Tramps katram valsts iedzīvotājam grib izmaksāt pabalstu. Mums arī tā jādara?

AndrisABC, 25.marts 2020, 11:27

Andrīt CBA! Makaroni kaut kā vairs nekotējas, daudziem nepatīk, jo sevišķi, ja tos bieži karina uz ausīm.
Tagad ārzemēs labi kotējoties Latvijas pelmeņi.
Žēl, ka tev nav pelmeņu...
25.marts 2020, 18:32 | links

Elektriķa padoms saistībā ar koronavīrusu- labāk būt izolētam, nekā sazemētam!
25.marts 2020, 16:18 | links

:)
25.marts 2020, 15:10 | links

Man jau likās, ka solidaritātes princips vēl nav atcelts.
25.marts 2020, 13:34 | links

Atbalstāmās nozares var izlasīt šeit: https://www.mk.gov.lv/en/node/21730

Viena otra nozare tiešām visai izplūdusi...

Neapmierinātība un bažas ir par to, ka atbalstīs dažus, bet atmaksāsim šo atbalstu - VISI. Paideram dažreiz nav ne vainas, bet ja AndrisABC var uzrakstīt labāk, kodolīgāk, labprāt palasīšu :)
25.marts 2020, 12:42 | links

Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"

manā ciniskajā prātā tas tieši tulkojas - "visu jau esam sapiļījuši kā vajag, a jums huju!" ;DDD

Kas kuram liekas, nu tā jau ir viņa problēma. Ja kāds tiešām vēlas uzzināt kā paredzēts naudu sadalīt, to var izdarīt bez problēmām. Tas ka visus tas neapmierinās, pašsaprotami. Vismazāk ko es klausītos, tas ir Paiders. A Tramps katram valsts iedzīvotājam grib izmaksāt pabalstu. Mums arī tā jādara?
25.marts 2020, 11:27 | links

daddy_j [25.03.20]: Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"

Reku Paidera atbilde: https://nra.lv/viedokli/juris-paiders-3/308879-ka-labak-izzagt-divus-miljardus.htm

Latvijai nav jāuzklausa Liepājas metalurga miljonu izzagšanas līdzdalībnieku padomi, bet Latvijai ir jāpārņem pieredze no Eiropas valstīm ar atbildīgu sociālo politiku. Tas nozīmē, ka lēmumi par to, kā iztērēt divus miljardus no naudas krīzes pārvarēšanai, nav jāatstāj izlemšanai vadošo politisko partiju dīleru kompānijā. Tieši pretēji. Šis ir labākais brīdis, lai atteiktos no korumpētajām tradīcijām.
Zelta vārdi, bet tie tā arī par tādiem paliks....
25.marts 2020, 11:14 | links

Reku Paidera atbilde: https://nra.lv/viedokli/juris-paiders-3/308879-ka-labak-izzagt-divus-miljardus.htm

Latvijai nav jāuzklausa Liepājas metalurga miljonu izzagšanas līdzdalībnieku padomi, bet Latvijai ir jāpārņem pieredze no Eiropas valstīm ar atbildīgu sociālo politiku. Tas nozīmē, ka lēmumi par to, kā iztērēt divus miljardus no naudas krīzes pārvarēšanai, nav jāatstāj izlemšanai vadošo politisko partiju dīleru kompānijā. Tieši pretēji. Šis ir labākais brīdis, lai atteiktos no korumpētajām tradīcijām.
25.marts 2020, 09:29 | links

zaraza [25.03.20]: Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"

Šo tekstu ,, nauda mums ir,, viņš jau labu laiku atpakaļ klārēja, kad runa bija par tuvojošos krīzi.
25.marts 2020, 08:48 | links

25.marts 2020, 08:41 | links

Shmidzim un co, fakti. :DDDD
25.marts 2020, 08:17 | links

Visiem tiem, kas pamodušies:

https://youtu.be/IrbFydtLF-Y
25.marts 2020, 02:20 | links

Visi guļ,
Turpinu mini diskotēku.

1989. gadā man meitene no vācezemes atveda pleijeri.
Vienā puse kasetei bija īru meitene, kas tagad nomainījusi ticību:

https://youtu.be/NAOKzvL8dgk

Otrā pusē (man iesākumā smitiņš un zāles nepatika)

https://youtu.be/L5A3OK4D6Hw?list=PLxHRcpL68N7DhayoIFPoGsYM7iJsR9xUO
25.marts 2020, 01:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager