Nu viss,durakam raihujancim tas širmis ir galīgi aizbracis,tas jau nav vairs smieklīgi...
25.marts 2020, 20:16 | links
Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"
manā ciniskajā prātā tas tieši tulkojas - "visu jau esam sapiļījuši kā vajag, a jums huju!" ;DDD
zaraza, 25.marts 2020, 08:41
Kas kuram liekas, nu tā jau ir viņa problēma. Ja kāds tiešām vēlas uzzināt kā paredzēts naudu sadalīt, to var izdarīt bez problēmām. Tas ka visus tas neapmierinās, pašsaprotami. Vismazāk ko es klausītos, tas ir Paiders. A Tramps katram valsts iedzīvotājam grib izmaksāt pabalstu. Mums arī tā jādara?
AndrisABC, 25.marts 2020, 11:27
Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"
manā ciniskajā prātā tas tieši tulkojas - "visu jau esam sapiļījuši kā vajag, a jums huju!" ;DDD
daddy_j [25.03.20]: Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"Zelta vārdi, bet tie tā arī par tādiem paliks....
Reku Paidera atbilde: https://nra.lv/viedokli/juris-paiders-3/308879-ka-labak-izzagt-divus-miljardus.htm
Latvijai nav jāuzklausa Liepājas metalurga miljonu izzagšanas līdzdalībnieku padomi, bet Latvijai ir jāpārņem pieredze no Eiropas valstīm ar atbildīgu sociālo politiku. Tas nozīmē, ka lēmumi par to, kā iztērēt divus miljardus no naudas krīzes pārvarēšanai, nav jāatstāj izlemšanai vadošo politisko partiju dīleru kompānijā. Tieši pretēji. Šis ir labākais brīdis, lai atteiktos no korumpētajām tradīcijām.
zaraza [25.03.20]: Mani vienkārši fasinēja Kariņa vārdi (precīzs citāts no medijiem) "Nauda mums ir. Kur to naudu likt, mēs zinām. Kā to darīt, mēs pirmos lēmumus esam pieņēmuši"Šo tekstu ,, nauda mums ir,, viņš jau labu laiku atpakaļ klārēja, kad runa bija par tuvojošos krīzi.