Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Mēs te visi pēdējos mēnešus sēžam kā tādā Kurzemes kaklā un lūdzam augstākos spēkus :
Nu, lūdzu, atsūti laivu uz Zviedriju Antoham!
23.marts 2020, 21:45 | links

Antuān, man personsiki pret tevi nekas nau, vienkārši tu forumā vāries kā viens tāds caurs grāpis bez mitas, nogurdinoši. Es vismaz gadus divus trīs nevienu no taviem ieteiktajiem klipiem, sižetiem, raidījumiem neesmu skatījies, jo tad jau man dzīve paietu, nemitīgi blenžot ekrānā (plus vēl Tā Stulbā REN TV tematika). Vai pats piedeguma smaku, no sevis vēdījot, nejūti?
23.marts 2020, 21:40 | links

raihujanci,tu jau vari iedomīgi apsaukāt citus par idiotiem un stulbeņiem,bet nespēj pat pieļaut domu ka pats tāds esi...Man ir tieši tādas domas par tevi...Esi bišku paškritiskāks,un pacelies virs savas iedomīgās materiālās labklājības līmeņa un paveries uz pasauli arī no citas puses...
23.marts 2020, 21:38 | links

kurjers6 [23.03.20]: Ar tādu intelektu jau par ierēdni netikt, tur vajag mazliet vairāk par ,, mēris,,.
:DDDD

Zorge07, 23.marts 2020, 19:18

tev ,laikam,nav bijusi liela pieredze ar ierēdņiem:)"mēris",lielākajai daiļai no viņiem, jau ir ļoti daudz:)[/quote]Man jau pietiek ar tiem intelekta invalīdiem te. Kur visiem ir viedoklis, net nav ne zināšanu , ne faktu. Toties visi ir eksperti Krievijas jautājumā.
23.marts 2020, 21:29 | links

Raihujanci,tu man to atgādini pēc gadiņiem 20 smit,ja būs lemts...
23.marts 2020, 21:23 | links

Junior,tālāk sekos viss tas kas ir ieplānots...Tad atskatoties varēsi sevi par marazmātiķi un jefiņu uzskatīt...:D Tas gan nebūs uzreiz,bet pakāpeniski..
23.marts 2020, 21:21 | links

Malgomajfisk [23.03.20]: raihuci,es ja saprotu,ka esmu tev kā skabarga acī,rīklē,un tūplī,kas neļauj tev tavu saimnieku propogandu bīdīt,bet nu tādi laiki,gaišie spēki vēl nav gluži iznīdēti...:DD

Tu man esi kā atgādinājums, cik gan lielā mērā cilvēki var būt stulbi..
23.marts 2020, 21:21 | links

raihuci,es ja saprotu,ka esmu tev kā skabarga acī,rīklē,un tūplī,kas neļauj tev tavu saimnieku propogandu bīdīt,bet nu tādi laiki,gaišie spēki vēl nav gluži iznīdēti...:DD
23.marts 2020, 21:16 | links

Par ekonomiku runājot.. Jau tagad ar koronu skartajās valstīs liek mājās palikt 1 miljardam cilvēku.. Naivi domāt par mazu lejupslīdi.. Tālākas sekas pēc krīzes var sekot arī kari!?
23.marts 2020, 21:14 | links

Malgomajfisk [23.03.20]: Bībeli es tik vienreiz uz dažām dienām jaunībā rokās paņēmu,un sapratu,ka tā pa lielam ir huiņa un smadzeņu pūderēšana.
NETICAMI! Saprāta atliku atblāzmas?!
23.marts 2020, 21:10 | links

Ar tādu intelektu jau par ierēdni netikt, tur vajag mazliet vairāk par ,, mēris,,.

Zorge07, 23.marts 2020, 19:18[/quote]
tev ,laikam,nav bijusi liela pieredze ar ierēdņiem:)"mēris",lielākajai daiļai no viņiem, jau ir ļoti daudz:)
23.marts 2020, 21:08 | links

Sveciens mūsu ministiem.
Un tā arī neviens šodien šo faktu pat nepieminēja!!!
Jūs esat nepārspējami.
:DDDDD
23.marts 2020, 21:07 | links

Andreiko,parunāties gribas? :)
Ja pa īsto,Bībeli es tik vienreiz uz dažām dienām jaunībā rokās paņēmu,un sapratu,ka tā pa lielam ir huiņa un smadzeņu pūderēšana.Kā jau agrāk esmu šeitan teicis,manus tekstus vajag filtrēt...
Kā jau agrāk esmu teicis,es šeit vienkārši izklaidējos,un pa retam kādu domu graudu jums piemetu,lai ķobīšus pakustinātu...:)
23.marts 2020, 21:03 | links

andreiko [23.03.20]: Die's, atņem Antoham makšķeri un iedod Bībeli! Varbūt apklusīs...
Nē, atņem internetu un iedod makšķeri
23.marts 2020, 20:56 | links

Die's, atņem Antoham makšķeri un iedod Bībeli! Varbūt apklusīs...

andreiko, 23.marts 2020, 20:33

:)))
23.marts 2020, 20:43 | links

Juris_O [23.03.20]: Dod zivi izsalkušajam un viņš būs paēdis. Dod makšķeri durakam un viņš visu atlikušo mūžu dzerstīsies un slaistīsies ar kātu rokās lai tikai nestrādātu.
Idiotismu neviens nav atcélis... Ar makškeri vai bez...
23.marts 2020, 20:37 | links

Jā tipisks rusofīla šnobels, kuru regulāri grūž saviem elkiem ānusā.
23.marts 2020, 20:35 | links

Die's, atņem Antoham makšķeri un iedod Bībeli! Varbūt apklusīs...
23.marts 2020, 20:33 | links

:))))
23.marts 2020, 20:25 | links

Nu re,smukais juris ar ir bībeli lasījis?Kura gada izdevums tev rokās? Uz copīti gribi atbrakt...? Tā kristīgi sabučot tevi gribas ...
23.marts 2020, 20:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager